Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kahvencay olaylarin guzel bende gunde en az bir sutlu Nescafe yada sade turk kahvesi icerim. Yesil cay gunde 2 tane icerim su 2 lt olmasina dikkat ediyorum yaptigin o buzlu cayin icine 1 soda da kat harika bir icecek olacaktır
Ya evet katsam super aslinda da burda o kadar fazla soda tuketemiyorum ne yazik ki. Turkiyedeyken gunde en az 1 sise icerdim, burda zaten dogal maden suyu bulmak dert bulduklarim da pahali=(

sabah menumm>2 haslanmis yumurta sekersiz cay 1 bardak domates salatalik ve bol yesillik..sogan bol yiyorummm sutum icin...
iftar : 2 patetsli kofte haslanmis patetes ve 1 kase yogurt bol su oruc tutmuorum emziriorum diye...birazdan meyve yerim kapatirimgunu arada ceviz 1 hurma yiyorum sekerkrizim geliyor daaa yesil kahvemi icecembirazdan

meyveyi yemekten sonra deilde gunduz yemeye bak cnm yemekten sonra kilo yapar :) gerisi guzel bi ara bende yapiodum.yesil kahveyi baya da iyi gelmisti bana ciddi ciddi kilo verdiriyo aklima getirdin iyiki yine alir icerim

Ya evet katsam super aslinda da burda o kadar fazla soda tuketemiyorum ne yazik ki. Turkiyedeyken gunde en az 1 sise icerdim, burda zaten dogal maden suyu bulmak dert bulduklarim da pahali=(
bendee bulamiyorumm sodayi neredesin sen canimmm yurtdsinda

Ekmek kullanmıyor musun tatlim menun guzel

dogumdan sonra 10 kilo verdim...ama simdi yavasladi kilo vermem
verirsin cnm insallah bir yonden iyisin cocuk var emziriyorsun oyuzden verirsin . arada bunyene sok etkisi yap mesela lapa pirinc yiyebilirsin bir gun diyelim yani sok etkisi yapicak bisi yap sasirt yani :)

meyveyi yemekten sonra deilde gunduz yemeye bak cnm yemekten sonra kilo yapar :) gerisi guzel bi ara bende yapiodum.yesil kahveyi baya da iyi gelmisti bana ciddi ciddi kilo verdiriyo aklima getirdin iyiki yine alir icerim
sahurda yerimmm esim gelince is yerinden bu arada ben arabistandayim esim gece calisiyor bekliyorumm kendisiniii ben sabahlari sicak su ve limon iciyorummmm yuruyus bandinda 45 dakika yuruyorummm ama suan bozuldu esimin yaptirmasini bekliorum ip atliycam birazdan

ooo supersin cnm.. arabistan baya uzak bize ya biz turkiyedeyiz .. insallah yaptirir esin . benim esimde bazen geceleride calisio bende tek basima yiyorum iki gecedir ama memnunum ayri yemek yapmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…