aslm hg cnmsselammmmboyum 1,65
Ya evet katsam super aslinda da burda o kadar fazla soda tuketemiyorum ne yazik ki. Turkiyedeyken gunde en az 1 sise icerdim, burda zaten dogal maden suyu bulmak dert bulduklarim da pahali=(Kahvencay olaylarin guzel bende gunde en az bir sutlu Nescafe yada sade turk kahvesi icerim. Yesil cay gunde 2 tane icerim su 2 lt olmasina dikkat ediyorum yaptigin o buzlu cayin icine 1 soda da kat harika bir icecek olacaktır
dogumdan sonra 10 kilo verdim...ama simdi yavasladi kilo vermemaslm hg cnm
himm o yonden kotumus cnm yaaYa evet katsam super aslinda da burda o kadar fazla soda tuketemiyorum ne yazik ki. Turkiyedeyken gunde en az 1 sise icerdim, burda zaten dogal maden suyu bulmak dert bulduklarim da pahali=(
afiet olsunnnn canimsinnnnnn guzel gorunuyor
meyveyi yemekten sonra deilde gunduz yemeye bak cnm yemekten sonra kilo yapar :) gerisi guzel bi ara bende yapiodum.yesil kahveyi baya da iyi gelmisti bana ciddi ciddi kilo verdiriyo aklima getirdin iyiki yine alir icerimsabah menumm>2 haslanmis yumurta sekersiz cay 1 bardak domates salatalik ve bol yesillik..sogan bol yiyorummm sutum icin...
iftar : 2 patetsli kofte haslanmis patetes ve 1 kase yogurt bol su oruc tutmuorum emziriorum diye...birazdan meyve yerim kapatirimgunu arada ceviz 1 hurma yiyorum sekerkrizim geliyor daaa yesil kahvemi icecembirazdan
bendee bulamiyorumm sodayi neredesin sen canimmm yurtdsindaYa evet katsam super aslinda da burda o kadar fazla soda tuketemiyorum ne yazik ki. Turkiyedeyken gunde en az 1 sise icerdim, burda zaten dogal maden suyu bulmak dert bulduklarim da pahali=(
sabah menumm>2 haslanmis yumurta sekersiz cay 1 bardak domates salatalik ve bol yesillik..sogan bol yiyorummm sutum icin...
iftar : 2 patetsli kofte haslanmis patetes ve 1 kase yogurt bol su oruc tutmuorum emziriorum diye...birazdan meyve yerim kapatirimgunu arada ceviz 1 hurma yiyorum sekerkrizim geliyor daaa yesil kahvemi icecembirazdan
verirsin cnm insallah bir yonden iyisin cocuk var emziriyorsun oyuzden verirsin . arada bunyene sok etkisi yap mesela lapa pirinc yiyebilirsin bir gun diyelim yani sok etkisi yapicak bisi yap sasirt yani :)dogumdan sonra 10 kilo verdim...ama simdi yavasladi kilo vermem
sahurda yerimmm esim gelince is yerinden bu arada ben arabistandayim esim gece calisiyor bekliyorumm kendisiniii ben sabahlari sicak su ve limon iciyorummmm yuruyus bandinda 45 dakika yuruyorummm ama suan bozuldu esimin yaptirmasini bekliorummeyveyi yemekten sonra deilde gunduz yemeye bak cnm yemekten sonra kilo yapar :) gerisi guzel bi ara bende yapiodum.yesil kahveyi baya da iyi gelmisti bana ciddi ciddi kilo verdiriyo aklima getirdin iyiki yine alir icerim
menu super afiyet olsun cnm :)
hayirrr sekerimmm ne kepek ekmegi ne de normal ekmekk olan hersey ekmekten olmuyor muEkmek kullanmıyor musun tatlim menun guzel
ooo supersin cnm.. arabistan baya uzak bize ya biz turkiyedeyiz .. insallah yaptirir esin . benim esimde bazen geceleride calisio bende tek basima yiyorum iki gecedir ama memnunum ayri yemek yapmiyorumsahurda yerimmm esim gelince is yerinden bu arada ben arabistandayim esim gece calisiyor bekliyorumm kendisiniii ben sabahlari sicak su ve limon iciyorummmm yuruyus bandinda 45 dakika yuruyorummm ama suan bozuldu esimin yaptirmasini bekliorumip atliycam birazdan
Ben Amerika'dayim. Ya buluyorum aslinda da dedigim gibi ithal oldugu icin pahali birazcik=)bendee bulamiyorumm sodayi neredesin sen canimmm yurtdsinda
menun guzel cnm afiyet olsunIftarim
Firinda köfte (4 adet)
1 kase yoğurt çorbası
1 dilim t ekmek
nekadr orda cnm fiyatlari :)Ben Amerika'dayim. Ya buluyorum aslinda da dedigim gibi ithal oldugu icin pahali birazcik=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?