Anlayışın için asıl sen sağol kuzumTamam izinli sayariz seni canim sorun değil haber verdigin icin Sağol cani
Şimdi kullanmaya başla Can'ımSimdi mi kullaniyim kuzum yoksa az kilo verince mi?
Kaç saat yürüdün Can'ım ben 3500 metreyi 6 kere turladımHemde cokkkk enson yazdigimdan beri nefeslenemedim bile hep disaraydim ama iyi yürüdümhersey yürüyüş icinnnn
İyi fikir Can'ım ben salona gidiyorum onu yazarım buraya @puantiyeli_kelebek sence Nasıl fikir güzel değil mi
@ParteMoralll olabilir CanımBu listeyi takip edip yönlendirecek bir gonullu var mi KIZLAR süper fikir bence
@ParteMoralll olabilir Canım
Bu arada bende katılmak istiyorum demiştim fakat bazı bilgileri eksik vermişim yaş falanda verilmesi gerekiyormuş sanırım 17 yaşındayım 85 kiloyum boyum 160 hedef kilom ise 60 :)listeye eklerseniz çok mutlu olurum :)
TAMAMDIR KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM ŞİMDİ @puantiyeli_kelebek bu arada hoşbuldum :)
Olur cnm@ParteMoralll olabilir Canım
Cnm yarin ki listeyi paylassana simdiden liste yapiosunz dmiValla olursa super olur canim @blackswannina94 isterse beraber de yapabilirler yada birazdaha erteleriz ben yogunlugu atlatirsam yaparim ama birkaç hafta surer
Motivasyon kaynagimmmmCnm yarin ki listeyi paylassana simdiden liste yapiosunz dmi
Hayir liste hazir degil tarti bilgileri geldikce girecegim yarin oglumun dogum gunu gece yarim gece hazirlarim listeyi neden ki canim?Cnm yarin ki listeyi paylassana simdiden liste yapiosunz dmi
Nice mutlu yıllara canimmmmHayir liste hazir degil tarti bilgileri geldikce girecegim yarin oglumun dogum gunu gece yarim gece hazirlarim listeyi neden ki canim?
Yoo yapmadim valla oyle bisey ben=D
Canim.istersen sana yardimci olacak biri daha secelim yanina yogun oldugunda listeyle ilgilenir yardimci olurHayir liste hazir degil tarti bilgileri geldikce girecegim yarin oglumun dogum gunu gece yarim gece hazirlarim listeyi neden ki canim?
Nice mutlu yıllara canimmmm
Hicc eski kg kg yeni kg seklindemi yapiosunuz merk ettim cnm.. ayni listedeyi degisik versiyon spor icin yazariz cnm ondan dedm :)Hayir liste hazir degil tarti bilgileri geldikce girecegim yarin oglumun dogum gunu gece yarim gece hazirlarim listeyi neden ki canim?
Sporu hangi zamanda yapalim ortak sporumuzu tatlim?Hicc eski kg kg yeni kg seklindemi yapiosunuz merk ettim cnm.. ayni listedeyi degisik versiyon spor icin yazariz cnm ondan dedm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?