Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

birazdan tatli kacamagi yapicam yani dondurma bayadir yemiyorum yemeliyim bayadir dedigim cumadan beri yemiyorum cok severimde

St pellegrino var genelde sisesi 2$ civari. Boyle soyleyince pahali degil aslinda da Turkiye'yle kiyasliyorum hep tanesi 20-30 kurus olan sodalarla=))
trukiyede tanesi 30 krs soda nerde kiz bulursan bana da al :) burda bakkalrda 75 krs cafede 1bucuk tl falan tanesi yani bimdeki uygun fiyat ama ne kadr bilmiyorm

İftar = Yarım kase mercimek çorbası, 1 porsiyon yumurtalı ıspanak, 1 kase çoban salata, 1 dilim pide

İftar sonrası = 2 adet şekerpare - 4 kupa şekersiz çay

Sahur = yulaflı yoğurt - meyve
corba ile pide es deger kaloride cnm bi corba yerine ne yenebilir diye arat bul cnm
neyse menu guzel afiyet olsun

Ay gaza geldim valla internetten haril haril arasiriyorum en ucuz soda nerde var yakinimda diye=) 24lusu 24 dolara buldum simdi buyuk sise, onu alicam aksam ilk is, cok canim cekti=D

corba ile pide es deger kaloride cnm bi corba yerine ne yenebilir diye arat bul cnm
neyse menu guzel afiyet olsun

Sağol canım.

Ben o kadar çok incelemiyorum şuan :) Ramazan sonrası inşallah daha dikkatli olacağım.

Yoksa dediğin gibi ekmek ve çorba eşdeğer. Hatta ikisini de yememem gerekiyordu çünkü protein (yumurta) ile karbonhidrat bir arada alınmaması gerek.

Şimdilik bu kadar :)

yok corbani icebilirsin biz okadr kisitlamiyoruz kendimizi ama yine tercih senin :)

Ay gaza geldim valla internetten haril haril arasiriyorum en ucuz soda nerde var yakinimda diye=) 24lusu 24 dolara buldum simdi buyuk sise, onu alicam aksam ilk is, cok canim cekti=D
daha gunduz mu orasi cnm burda saat 10 olmak uzere aksam yani buyuk sisemi ozmn deisir is burda siseler kucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…