Teşekkürler kuzumHarikasinnn miyavimmmm harikkaaaaaaamaşallah
Bende de boyun duzlesmesi ve omurga egriligi var. Bana pilates de kayla da iyi geliyo. Ama kayla'da da mekik falan var boyna dikkat etmek lazim yani. Istersen bi dene oyle karar ver.Boyun fıtığı var ya bende o yüzden sordum Can'ım sağol
Ordaki bacagin cevresi mi yani=) ay anlamadim valla kusura bakma, ben bacak diye orayi olcuyorum zaten de o yuzden sende hem bacak hem ic bacak gorunce anlamadim=))Ben ölçmedim hoca ölçtü işte apış arası diyoruz ya allahım anlatabilirim umarımapış arası yeri bacağımız bittiği genital bölgemizin başladığı yer
Tamam Can'ım sorma spordan erken çıktım eşimde dediki niye erken çıktın bende böyle böyle programım değiştiBende de boyun duzlesmesi ve omurga egriligi var. Bana pilates de kayla da iyi geliyo. Ama kayla'da da mekik falan var boyna dikkat etmek lazim yani. Istersen bi dene oyle karar ver.
İşte anlatamadım dur foto bulursa ilgili resim AtıcamOrdaki bacagin cevresi mi yani=) ay anlamadim valla kusura bakma, ben bacak diye orayi olcuyorum zaten de o yuzden sende hem bacak hem ic bacak gorunce anlamadim=))
Az tabi miyaaav 44 cm diyosunKız seninki sanki az 5cm incelmiş az mı baby
İyiyiz fıt kaptanım sen nasılsın CanımBu arada herkese slmmmnasilsiniz fistiklarr
Az tabi miyaaav 44 cm diyosun
Saol canim bende iyyimİyiyiz fıt kaptanım sen nasılsın Canımöinik Prenses Nasıl kreşe gitti mi cimcime
Sana da selam canim=) super sen de 42 bedenden 36'ya dusmussunBu arada herkese slmmmnasilsiniz fistiklarr
Sana da selam canim=) super sen de 42 bedenden 36'ya dusmussun
Hiiii ordan yere kadar olan uzaklik, anladim anladim oh sagol canim=)kremsokola resimdeki 4 nolu nokta Can'ım resmi yükledim en üst yer genital bölgeye yakın oradan ölçtü
Ay o dönem senin ve benim işler hep tersten gitti ama şükür enişte işe girmiş oh çok sevindim Can'ım seneye verirsin kuzuyu o şimdi kuzenine bakıyordur gitti mi kardeşin Ankara'yaSaol canim bende iyyimminik de iyi uyutuyorum şuan yok canim nasip olmadi eşim işden çıkıp 8 9 ay boşta kaldi gönderemedik yeni girdi işe bakalim kismet olursa düşünüyoruz
Anladın değil mi Can'ım Allah'dan buldum resim hoş erkek resmi ama olsunHiiii ordan yere kadar olan uzaklik, anladim anladim oh sagol canim=)
Anladim canim da o uzunluk 90dan 66ya nasi dusmus simdi de onu anlamadim bak=D yani kilo verince niye degismis ki o uzaklikAnladın değil mi Can'ım Allah'dan buldum resim hoş erkek resmi ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?