Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben ölçmedim hoca ölçtü işte apış arası diyoruz ya allahım anlatabilirim umarım apış arası yeri bacağımız bittiği genital bölgemizin başladığı yer
Ordaki bacagin cevresi mi yani=) ay anlamadim valla kusura bakma, ben bacak diye orayi olcuyorum zaten de o yuzden sende hem bacak hem ic bacak gorunce anlamadim=))

Bende de boyun duzlesmesi ve omurga egriligi var. Bana pilates de kayla da iyi geliyo. Ama kayla'da da mekik falan var boyna dikkat etmek lazim yani. Istersen bi dene oyle karar ver.
Tamam Can'ım sorma spordan erken çıktım eşimde dediki niye erken çıktın bende böyle böyle programım değişti seni ya tenis yada okçuluk kursuna yazdıracağım birde ben gözlük kullanıyorum uzağı göremiyorum

İyiyiz fıt kaptanım sen nasılsın Canımöinik Prenses Nasıl kreşe gitti mi cimcime
Saol canim bende iyyim minik de iyi uyutuyorum şuan yok canim nasip olmadi eşim işden çıkıp 8 9 ay boşta kaldi gönderemedik yeni girdi işe bakalim kismet olursa düşünüyoruz

Saol canim bende iyyim minik de iyi uyutuyorum şuan yok canim nasip olmadi eşim işden çıkıp 8 9 ay boşta kaldi gönderemedik yeni girdi işe bakalim kismet olursa düşünüyoruz
Ay o dönem senin ve benim işler hep tersten gitti ama şükür enişte işe girmiş oh çok sevindim Can'ım seneye verirsin kuzuyu o şimdi kuzenine bakıyordur gitti mi kardeşin Ankara'ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…