Kız sadece üstteki nokta aşağıya kadar ölçmüyorsunAnladim canim da o uzunluk 90dan 66ya nasi dusmus simdi de onu anlamadim bak=D yani kilo verince niye degismis ki o uzaklik
Ay dur dur daha yetisme biraz daha vereyim oyle yetis, 93'te falan bulusalim=)) benim o olcu kalca bu arada, basen 96'ydi sanirsam, ya da oyle biseyler
Olmaz yetişecem sana fıstıkAy dur dur daha yetisme biraz daha vereyim oyle yetis, 93'te falan bulusalim=)) benim o olcu kalca bu arada, basen 96'ydi sanirsam, ya da oyle biseyler
Tamam o noktadaki bacagin cevresi o zaman? Oyleyse bacak diye olctugun yer onun biraz alti mi? Ay gene basa donduk amaaan neyse bosver incecik olmussun isteKız sadece üstteki nokta aşağıya kadar ölçmüyorsun
Heh sagol canim, ben onu bacak diye olcuyorum da, senin o zaman bacak diye ayriyetten olctugun yer neresi?
Video koydum bak Can'ım şimdi anlarsın kusura bakma ben anlatamadımTamam o noktadaki bacagin cevresi o zaman? Oyleyse bacak diye olctugun yer onun biraz alti mi? Ay gene basa donduk amaaan neyse bosver incecik olmussun iste
Yetis madem ordan sonra beraber incelelim=)Olmaz yetişecem sana fıstık
Yok kuzucum ben anlamadim valla ben gogus bel kalca olcuyorum genelde diger yerlere pek ilgi gostermiyorum ondanVideo koydum bak Can'ım şimdi anlarsın kusura bakma ben anlatamadım
Heh sagol canim, ben onu bacak diye olcuyorum da, senin o zaman bacak diye ayriyetten olctugun yer neresi?
Ay ne güzel gaza geldimYetis madem ordan sonra beraber incelelim=)
Yok kuzucum ben anlamadim valla ben gogus bel kalca olcuyorum genelde diger yerlere pek ilgi gostermiyorum ondan
Iyi iyi gaza gel 34 beden icin daha cooook yolumuz var=))Ay ne güzel gaza geldim
Iyi iyi gaza gel 34 beden icin daha cooook yolumuz var=))
34 beden icin kalca 86-88 cm civariymis desene ac gezicezzAy evet çok uzun yolumuz var şu ev işi olursa yüzmeye gitmeyi planlıyorum
34 beden icin kalca 86-88 cm civariymis desene ac gezicezz
Valla google'dan baktim simdi o civarda diyo bikac yerde=(Gerçekten mi ben bakmamıştım
Yarından itibaren sıkı bir şekilde spordayım sende birkaç gün dinlen hemen başla CanımValla google'dan baktim simdi o civarda diyo bikac yerde=(
Aayy maşallah canım süpersinEki Görüntüle 1860360
Coraplarim ve ben mutlu haberlerle geldik @puantiyeli_kelebek :) haftaya 59'lu biseyler gorurum umariiim
Teşekkür ederim canım biraz kendimi alistirayimda sporu artıracakSuper olmus afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?