- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
Hedefin kaç canım bide ne kadar zamanda ne kadar verdin ve başlangıç kilon neydiEki Görüntüle 1860360
Coraplarim ve ben mutlu haberlerle geldik @puantiyeli_kelebek :) haftaya 59'lu biseyler gorurum umariiim
Hedefim 55 canim 65'le basladim tami tamina 1 ay once bugun=)Hedefin kaç canım bide ne kadar zamanda ne kadar verdin ve başlangıç kilon neydi
Valla sabah saatimi kurmustum pilatese kalkicaktim, uyandim aklima sen geldin geri yattim kizma diyeYarından itibaren sıkı bir şekilde spordayım sende birkaç gün dinlen hemen başla Canım
Tesekkurler canim, benim kiloma en yakin sensin su an seninle yarisiyorumAayy maşallah canım süpersin
Çok iyi canim ya ben de 10 kilo vermek istiyorum öncelikle 60 olayim sonra2-3 kilo daha belki düşünebilirim...Hedefim 55 canim 65'le basladim tami tamina 1 ay once bugun=)
Yok canim sorabilirsin tabi. Ben dusuk karbonhidrat yuksek yag temelli bi diyet yapiyorum atkins diyeti gibi. Bu tip diyetler kacamaga pek izin vermiyor acikcasi, ama kacamak yapicak bisey de aramadim bu sure icinde. Gunluk 1400-1500 kaloriyi gecmemeye calisiyorum (boyum uzun oldugu icin kalori ihtiyacim daha fazla), haftada 5-6 gun de 45'er dk civari spor yapiyorum.Çok iyi canim ya ben de 10 kilo vermek istiyorum öncelikle 60 olayim sonra2-3 kilo daha belki düşünebilirim...
Ben kendime 2 ay hedef koymustum ama sen 1 ay gibi çok kısa zamanda vermissin hiç kaçamak yapmadın mi spora ne kadar vakit ayırdin? Çok mu soru sordum
İyi yapmışsın Can'ım birkaç gün dinlen isyan edecek vücudunValla sabah saatimi kurmustum pilatese kalkicaktim, uyandim aklima sen geldin geri yattim kizma diye
1 ayda 3 kilo gayet iyi canim, olculerin de guzel azalmis bence bozma moraliniBen de spora başladığımdan beri 1 ay falan geçmişti bugun tekrar tartıldım sadece 3 kilo vermişimzaten düzenli olarak da gidemiyordum ama bundan sonra tabikide düzenli olarak gidicem
kilo: 87.6>>84.6
bel:95>>88
göğüs:107>>107
bacak:74>>71
omuz:117>>114
kol:38>>37
basen:126>>123
alt karın:107>>100 DURUM BÖYLE
Ben karataycıyım canımKızlar aranızda karatayci var mı varsa bilgilendirir misiniz ne kadar zamanda ne kadar kilo verebiliyoruz
Ondan kalkmadim ben de korktum sendenİyi yapmışsın Can'ım birkaç gün dinlen isyan edecek vücudunhem Nasıl kızardım böyle saçını çekerdim artık
Ya ben sana dedim 1-2 yazık vücuduna dinlensin fazla yüklenmekte iyi değilOndan kalkmadim ben de korktum sendenama dun 8 saate yakin uyuyunca bugun bacaklarim duzelmis valla, yuppiii
Can'ım bir uzmana görün biz Sana söyleriz belki daha kötü olur o yüzden bir doktora gitKizlar bu arada bana tavsiye verecek olan var mi cilt konusunda
Yuzumde sivilce degil amaboe minik minik puturler var. Artik rahatsiz oluyorum.
Bi seyler var midir purussuzlestirmek icin
Ben neostrata'dan cok cok memnunum, glycolic asitli urunleri genelde. Ama bende senin dedigin gibi puturler yok, sivilce sorunum oluyo donem donem onun icin kullaniyorum. Kopuk seklindeki temizleyicisi ve losyonu var elimden ikisinden de memnunum.Kizlar bu arada bana tavsiye verecek olan var mi cilt konusunda
Yuzumde sivilce degil amaboe minik minik puturler var. Artik rahatsiz oluyorum.
Bi seyler var midir purussuzlestirmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?