Sende çok gezentisin Can'ım ben bir küçük cezveyim diyar diyar gezerim diyorsunKızlar akşam yemeğindeyiz şuan annemin internetini aldım girmek için
Bugün spor yapamıycam sanırım çünkü karnım ağrıyor ve bugün yine dolaştık çok
Sana iyi gelen bana iyi gelmez ben böyle durumlarda direk doktora giderimTurkiye'deki dermatologum onermisti bu arada bu markayi bana. AmaMiyav_su nun dedigi de dogru, firsatin varsa once bi dermatologa gorun.
Can'ım basenler sağlıklı beslenme +spor ile erir sadece spor sadece sağlıklı beslenme pek bir yararı olmazHanımlar bayadır sizi takip ediyorum ama hiç yazmadım ya bi sıkıntım var ilk defa yazıyorum kk yada diyetle basen eriyor mu verdiğiniz kilolar basende de etkili mi cevaplarsanız çok memnun olurum buraya yazmakla dogru mu ettim bilmiyorum kusura bakmayın
Gözünaydın Can'ım afiyet olsunKizlar hemen geliyorum sizleri cok özledimmm ya okuyamadim okucam kayinvalidemler geldi memlekete dugune giderken ugradilar bizede yemekti kosturmaydi gelemedim birazdan cikiyolar hemen gelicemmm
Bu aralar her şey üst üste geldi kuzum haftaya düğünümüz var her gün dışardayımTesekkurler canim, benim kiloma en yakin sensin su an seninle yarisiyorum
Azcık öyleyizz canım ailecek misafirimiz çok olur haliyle biz de çok giderizSende çok gezentisin Can'ım ben bir küçük cezveyim diyar diyar gezerim diyorsunşaka bir yana boşver gez keyfine bak afiyet olsun
Steroid kullaniyo bunlar yaa biz 100 kilo da kaldirsak boyle olmayiz=)) ama karin kaslari fena degilmis hani=)
Biraz daha gitse ah kuzuMAz mı Can'ım neden üzülüyorsun ki
Beni niye etiklemedin kuzumKızlar ölçülerimi yazıyorum ,basen 150cm den 106 cm düşmüş fark -44 cm , bacaklarım 80 cm den 56 cm düşmüş fark-24 cm , göğüslerim 130 cm den 93 cm olmuş fark -37 cm ,bel 140 cm den 85 cm düşmüş aradaki fark -55 cm , kollarım 45 cm den 29 cm olmuş fark -16 cm ,omuzlarım 130 cm den 102 cm olmuş fark -28 cm ,iç bacaklarım 90 cm den 66 cm düşmüş fark -24 cm toplamda 228 cm vücudum incelmiş ,98 kg dan -75 kg :23 kg vermişim 56 bedenden 38-40 bedene düşmüş oldum@blackswannina94 , @puantiyeli_kelebek ve kremsokola ve @btlbetul @moon8187
Olsun canıım bak böyle böyle gidicekBiraz daha gitse ah kuzuM
Biliyorum Can'ımSteroid kullaniyo bunlar yaa biz 100 kilo da kaldirsak boyle olmayiz=)) ama karin kaslari fena degilmis hani=)
Tesekkur ederim canımmm bana guc verdin_Masalim_ canim hic oyle -400 gramcik diye kucumsemeee hem de regl iken harika bir sonuc bombastikoo
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ve senMiyav_su sen naaaptiiin
Yiktin gectin ortaligi
Masallah
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ve gordugum kadariyla 70 kilo biri 42 giyerken digeri 38 giyebiliyor.hep derler ya tartida degil aynada ki goruntunuzle anlasilir zayifladigini diye cok dogru.
Ben diyorum ki olculerimizide not edelim belki daha saglikli takip edebiliriz.
Beyin bedavaa
Olsun kuzum vücudundan 400 gr eksildii böyle düşün400 gr lık bir yağı düşün gitti
Seni unutmuşum Can'ım kusura bakmaBeni niye etiklemedin kuzum
Ya kuzum aksam ne guzel buluş yapmışsın Süpersinn canim benim afiyet olsunn zumbayi gördüm orda sporda süperSabah
bir yumurtadan peynirli omlet
Cay
Aksam
Yulaf fume peynirli tost
(Uc kasik yulaf karsm,bir ymurta,sut, ve bir ck kabartma tozuyla tost makinasnda yaptm tost ekmegu oldu arasina malzemeleri koydum)yaninda
Domates, zeytin yedimm
Bugun cnm yemek istemedi temizlik yapiodumm kolaya kactim oyuzden
Temizlik bitince
300atladim
20dk zumba
Aksam uc kasik yogurt yerim belki
Bugunluk bukadar.
3lt suuuuu
Geldimmm kuzummmm
Peki canimSeni unutmuşum Can'ım kusura bakma
Bende ölçüm yapıcam canim ama metrem yok yarın alayim benim koskocamn bi basenim varcanım az mı aşkolsun,yarım kilo resmen.spora da başla o zaman görürsün asıl
teşekkür ederim canım sen de
kilodan daha önemli biliyorsun değil mi canım ölçülerölçülerini buraya yaz kesin benden az çıkar senden zayıf olsam da sen daha incesin
fit degilim daha
INŞALLAH kuzum ya desteğin icin cok tesekur ederim haftaya belki 1 bucuk gider haklisin sukur diyeyim en azından almadim verdim dimi yola devamCanim gecen haftadan iki paket margarin kadar attin bunyenden haberin var mi acep vermissin canim regle ragmen sevinmelisin gelecek hafta eksiyi gör sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?