Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hanımlar bayadır sizi takip ediyorum ama hiç yazmadım ya bi sıkıntım var ilk defa yazıyorum kk yada diyetle basen eriyor mu verdiğiniz kilolar basende de etkili mi cevaplarsanız çok memnun olurum buraya yazmakla dogru mu ettim bilmiyorum kusura bakmayın

Can'ım basenler sağlıklı beslenme +spor ile erir sadece spor sadece sağlıklı beslenme pek bir yararı olmaz

Sende çok gezentisin Can'ım ben bir küçük cezveyim diyar diyar gezerim diyorsun şaka bir yana boşver gez keyfine bakafiyet olsun
Azcık öyleyizz canım ailecek misafirimiz çok olur haliyle biz de çok gideriz Ama bu günlerde hazırlıklarımız var. Haftaya çarşamba kına cuma düğünü var kuzenimin haliyle hazırlık bitmiyor

İyi geceler kızlar Yarın yine yorucu olucak benim için uyuyabilirsem uyuyucam hemen

Beni niye etiklemedin kuzum

Tesekkur ederim canımmm bana guc verdin
Olsun kuzum vücudundan 400 gr eksildii böyle düşün 400 gr lık bir yağı düşün gitti

Oyle kuzum haftaya daha çok cabalicammm cok tesekkur ederim fistik

Ya kuzum aksam ne guzel buluş yapmışsın Süpersinn canim benim afiyet olsunn zumbayi gördüm orda sporda süper
Geldimmm kuzummmm

Bende ölçüm yapıcam canim ama metrem yok yarın alayim benim koskocamn bi basenim var bakalim ericek kuzum desteğin icin cok sagol senide cok tebrik ediyorummmm
fit degilim daha

Fittsinnn kuzummm
Balim yarin ölçü aliyimda olceyim
Canim gecen haftadan iki paket margarin kadar attin bunyenden haberin var mi acep vermissin canim regle ragmen sevinmelisin gelecek hafta eksiyi gör sen
INŞALLAH kuzum ya desteğin icin cok tesekur ederim haftaya belki 1 bucuk gider haklisin sukur diyeyim en azından almadim verdim dimi yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…