- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Ben kullandim daha once L-carnitin ve CLA, bilmiyorum faydalari oldu mu ama spor ve diyetle destekleyerek iyi kilo vermistim o donem.Biliyorum Can'ımbana 100 trilyon verseler kullanmam ama L-carnitin kullanmayı düşünüyorum önce doktoruma sorucam
Alicam.yarin mutlaka kuzum fotomuda cekicem haydi bakalimOlsun canıım bak böyle böyle gidicekHem ölçü al mutlaka ve ayda 1 kontrol et Ve tabikii fotoğraf
ahahahhahaha yamuldum gülmekten
Coook tesekkurler canim, kilona takilma sen de onemli olan gorunuste incelmek dimi ama=)
Öylemis kuzum ya simdi simdi fark ediyorum ölçüm yaoacam yarin not alayim 1 ay sonra o senin programi yapıcam bakalim incelme olcak miCoook tesekkurler canim, kilona takilma sen de onemli olan gorunuste incelmek dimi ama=)
benim de kocamannn bir basenim var,armut tipliyiz biz ama eriyecek o basenler!!! merak etme canımBende ölçüm yapıcam canim ama metrem yok yarın alayim benim koskocamn bi basenim varbakalim ericek kuzum desteğin icin cok sagol senide cok tebrik ediyorummmm
Fittsinnn kuzummm
Balim yarin ölçü aliyimda olceyim
INŞALLAH kuzum ya desteğin icin cok tesekur ederim haftaya belki 1 bucuk gider haklisin sukur diyeyim en azından almadim verdim dimi yola devam
Olmaz mi ya terlemekten inceliyo zaten insanÖylemis kuzum ya simdi simdi fark ediyorum ölçüm yaoacam yarin not alayim 1 ay sonra o senin programi yapıcam bakalim incelme olcak mi
Bende ölçüm yapıcam canim ama metrem yok yarın alayim benim koskocamn bi basenim varbakalim ericek kuzum desteğin icin cok sagol senide cok tebrik ediyorummmm
Fittsinnn kuzummm
Balim yarin ölçü aliyimda olceyim
INŞALLAH kuzum ya desteğin icin cok tesekur ederim haftaya belki 1 bucuk gider haklisin sukur diyeyim en azından almadim verdim dimi yola devam
Bacaklari yukari dogru kaldirip sağa sola kivirmami canim?@puantiyeli_kelebek canım videonun son 2.31 dk yapıcaz baştaki değil
Agzindan bal damlıyor canimİnşallah bir an önce düşersinde Can'ım bizlerle yarışırsın
Bu arada herkese slmmmnasilsiniz fistiklarr
İşte bende kullandım daha önce etkisi vardı şimdi bende şeker var hocada doktoruna tanışmadan kullanma dedi doktora çıkınca artık belli olurBen kullandim daha once L-carnitin ve CLA, bilmiyorum faydalari oldu mu ama spor ve diyetle destekleyerek iyi kilo vermistim o donem.
Evet son 2 dk videodaki hareket ilk önce 5-5-5 yap sonra artır dedi hoca 1000 kadar yapmaya çalış dediBacaklari yukari dogru kaldirip sağa sola kivirmami canim?
Artık bay tombalak 1 yumrukta yere yıkarımahahahhahaha yamuldum gülmekten
beklerim miyav senden
Bence güzel bir menü afiyet olsun yürüyüşünde süper balım-bugünkü menüm-
kahvaltı yapamadımyapmaya vaktim olmadı,tuttular beni telefonda saatlerce
12.15: 1 muz
12.30: 1 avuç leblebi,1 büyük tavada mantar
16.00:2 kase haşlanmış,tuzlu barbunya
17.00: 1 muz
18.30: 3 adet fırında patates(tuzlu,biberli)
bugün dünyanın en saçma menüsü oldu.aferin banaçok güzel beslendim aferin
2.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: 2 saat sahilde yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?