Ben geldim nereye Can'ımkızlar ben yatıyorum,hepinize iyi geceler,tatlı uykular
@puantiyeli_kelebek canım Nasıl geçti parti bir sürü hazırlık yaptın hediyeleri sana getirselerdi bari
Kesinlikle ericekkkk kuzummmbenim de kocamannn bir basenim var,armut tipliyiz biz ama eriyecek o basenler!!! merak etme canım
Yarin basliyorum canim level 1de faydali dimi kuzu yoksa basit mi?Olmaz mi ya terlemekten inceliyo zaten insan
Harikasinnn onlara hayir demek kolay degil irade önemli kuzumMenum
Yulafli omlet
Light peynir
7 zeytin
Ogle
Dukan usulu Adana
Ayran
Aksam
Adananin devami iki öğünluk yaptım vaktim olmadığı icin
Turşu
Pasta Börek makarna salatası tatli tuzlu kurabiye lerden agzima bile suremedim yani anayacaginiz herkese yedirio tombik olmalarına katkida bulunuyorum sadece
Ay basit mi diye sorunca bi gulme geldi=)) Bisey demiyim surpriz olsunKesinlikle ericekkkk kuzummm
Yarin basliyorum canim level 1de faydali dimi kuzu yoksa basit mi?
Super menuuMenum
Yulafli omlet
Light peynir
7 zeytin
Ogle
Dukan usulu Adana
Ayran
Aksam
Adananin devami iki öğünluk yaptım vaktim olmadığı icin
Turşu
Pasta Börek makarna salatası tatli tuzlu kurabiye lerden agzima bile suremedim yani anayacaginiz herkese yedirio tombik olmalarına katkida bulunuyorum sadece
Eee kizlar spor olayina ne zaman basliyoruz? Sizi gecicem diye mi korkuyosunuz yoksa
Hadi ya yarin basliyorummm kuzum beni heyecanladrdin 30 gun programmi kuzum 60 gun yapsan mi?Ay basit mi diye sorunca bi gulme geldi=)) Bisey demiyim surpriz olsun
Bende yarin başlıyorum jullianaValla @ParteMoralll yapacaktı listeyi amayarin basliyorum ciddi ciddi insallah
Evet canim guzel bi program bence 30 day shred, cardio var agirlik var karin calismasi var=)Jillian inmi level 1 canim?kremsokola
Yap tabi canim, istedigin kadar yap. Hareket ettigin, terledigin surece ne istersen yap. Ben program takip etmiyorum, bunaliyorum oyle olunca. Bu gun jillian yapiyorum, bi gun fitness blender, bi gun pilates, bi gun kosu, bi gun yuzme vs.=)Hadi ya yarin basliyorummm kuzum beni heyecanladrdin 30 gun programmi kuzum 60 gun yapsan mi?
Ben sana takiliyorum bebegimEee kizlar spor olayina ne zaman basliyoruz? Sizi gecicem diye mi korkuyosunuz yoksa
Takil bana hayatini yasa canim=))Ben sana takiliyorum bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?