Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yap tabi canim, istedigin kadar yap. Hareket ettigin, terledigin surece ne istersen yap. Ben program takip etmiyorum, bunaliyorum oyle olunca. Bu gun jillian yapiyorum, bi gun fitness blender, bi gun pilates, bi gun kosu, bi gun yuzme vs.=)
Tamam kuzum 3o gun sonra olculerimide sana yazarimmmm jullianla zumba düşünüyorum kuzum sabah jullian oglende zumba aradada yürüyüş ooo sana takiliyorum ben kesinnnn

Tamam kuzum 3o gun sonra olculerimide sana yazarimmmm jullianla zumba düşünüyorum kuzum sabah jullian oglende zumba aradada yürüyüş ooo sana takiliyorum ben kesinnnn
Yaz yaz ben de olculerimi aldim 1-2 haftada bir guncelliyorum=) baslangic fotosu cekmedim ama ona uzuluyorum

Bugunku menum:
Sabah: badem unlu cupcake'in yarisi
Oglen:haslanmis sebze ve et sote
Aksam: firinda kabak+patlican (ustlerine zeytinyagi gezdiricem), domates sosu, 3 kasik yogurt, 150 gr korili tavuk

Aksam da agirlik calismayi planliyorum ama spor salonuna gidemezsem kosuya cikicam.

Senin hedefin ne tatlım kactam kaca düştün
Hedefim 55 kilo canim, 65 kiloyla basladim 60.6 idim bu sabah. Yani aslinda kilo hedefim cok kesin degil ama 34 beden olmak istiyorum. Daha once 55 kiloda 34-36 beden arasi giyiyordum, bu sefer daha yogun agirlik calisarak ayni kiloda daha ince olabilirim belki=) Su an 38 beden giyiyorum bu arada, hatta eski kiyafetlerimden 38 ya da M beden olanlarin bazilari dar bile geliyo

Sen bu azimle yakindir hedef bişeyde kalmamiss canimmmm

Menumde degisiklik oldu. Aksam yemege disari gittik acik bufe bi restorana, kocamaaan bi tabakta cesit cesit salata yedim ve karnibahar corbasi ictim. Karnim ve gozum doydu resmen, boyle buyuk tabakta bisey yemeye ihtiyacim varmis=) Bugun de 1400 kalori civarinda aldim, simdi agirlik calismasinda herkul olmam lazim=)

Afiyet olsun Can'ım süpersin hemencecik kurtulacaksın bu kilolardan fıstık birde sporun olsa kim tutar seniartık kendimiz zayıflıyoruz cevremizdekileri tombiş yapıyoru

canım boyun 1.70 değil mi şuan ideal kilodasın boyuna göre 50 kg düşersen tam olur sana 34 beden

İyi yapmışsın Can'ım afiyet olsun kız ben sana ara ver demedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…