Tamam kuzum 3o gun sonra olculerimide sana yazarimmmm jullianla zumba düşünüyorum kuzum sabah jullian oglende zumba aradada yürüyüşYap tabi canim, istedigin kadar yap. Hareket ettigin, terledigin surece ne istersen yap. Ben program takip etmiyorum, bunaliyorum oyle olunca. Bu gun jillian yapiyorum, bi gun fitness blender, bi gun pilates, bi gun kosu, bi gun yuzme vs.=)
Yaz yaz ben de olculerimi aldim 1-2 haftada bir guncelliyorum=) baslangic fotosu cekmedim ama ona uzuluyorumTamam kuzum 3o gun sonra olculerimide sana yazarimmmm jullianla zumba düşünüyorum kuzum sabah jullian oglende zumba aradada yürüyüşooo sana takiliyorum ben kesinnnn
Senin hedefin ne tatlım kactam kaca düştünYaz yaz ben de olculerimi aldim 1-2 haftada bir guncelliyorum=) baslangic fotosu cekmedim ama ona uzuluyorum
Hedefim 55 kilo canim, 65 kiloyla basladim 60.6 idim bu sabah. Yani aslinda kilo hedefim cok kesin degil ama 34 beden olmak istiyorum. Daha once 55 kiloda 34-36 beden arasi giyiyordum, bu sefer daha yogun agirlik calisarak ayni kiloda daha ince olabilirim belki=) Su an 38 beden giyiyorum bu arada, hatta eski kiyafetlerimden 38 ya da M beden olanlarin bazilari dar bile geliyoSenin hedefin ne tatlım kactam kaca düştün
Sen bu azimle yakindir hedef bişeyde kalmamiss canimmmmHedefim 55 kilo canim, 65 kiloyla basladim 60.6 idim bu sabah. Yani aslinda kilo hedefim cok kesin degil ama 34 beden olmak istiyorum. Daha once 55 kiloda 34-36 beden arasi giyiyordum, bu sefer daha yogun agirlik calisarak ayni kiloda daha ince olabilirim belki=) Su an 38 beden giyiyorum bu arada, hatta eski kiyafetlerimden 38 ya da M beden olanlarin bazilari dar bile geliyo
Daha var ya, en azindan bi 3-4 ayim. Yag yakmak zor zanaat=(Sen bu azimle yakindir hedef bişeyde kalmamiss canimmmm
Menumde degisiklik oldu. Aksam yemege disari gittik acik bufe bi restorana, kocamaaan bi tabakta cesit cesit salata yedim ve karnibahar corbasi ictim. Karnim ve gozum doydu resmen, boyle buyuk tabakta bisey yemeye ihtiyacim varmis=) Bugun de 1400 kalori civarinda aldim, simdi agirlik calismasinda herkul olmam lazim=)Bugunku menum:
Sabah: badem unlu cupcake'in yarisi
Oglen:haslanmis sebze ve et sote
Aksam: firinda kabak+patlican (ustlerine zeytinyagi gezdiricem), domates sosu, 3 kasik yogurt, 150 gr korili tavuk
Aksam da agirlik calismayi planliyorum ama spor salonuna gidemezsem kosuya cikicam.
Oğluşun zengin olmuş güle güle harcasın Can'ım iyi yapmışsınCanim 1 kisi hediye getirdi digerleri para verdi oglumu zengin ettilerogluma ben hakettim deyip alsam mi
Yoruldum ama baya bide onlar gitttikten sonra evi temizledim ki yarin sabah spora zamanim olsun oldum yani
Ay basit mi diye sorunca bi gulme geldi=)) Bisey demiyim surpriz olsun
Afiyet olsun Can'ım süpersin hemencecik kurtulacaksın bu kilolardan fıstık birde sporun olsa kim tutar seniMenum
Yulafli omlet
Light peynir
7 zeytin
Ogle
Dukan usulu Adana
Ayran
Aksam
Adananin devami iki öğünluk yaptım vaktim olmadığı icin
Turşu
Pasta Börek makarna salatası tatli tuzlu kurabiye lerden agzima bile suremedim yani anayacaginiz herkese yedirio tombik olmalarına katkida bulunuyorum sadece
Eee kizlar spor olayina ne zaman basliyoruz? Sizi gecicem diye mi korkuyosunuz yoksa
Çok zor bir soru sormuşsun ben olsam jillian derdimJillian inmi level 1 canim?kremsokola
Takil bana hayatini yasa canim=))Miyav_su onu gecicem diye korkuyo kesin, o yuzden spor yapma diyip duruyo bana
Demek öyle görürsünüz siz ikinizde korkun benden
Afiyet olsun CanımBugunku menum:
Sabah: badem unlu cupcake'in yarisi
Oglen:haslanmis sebze ve et sote
Aksam: firinda kabak+patlican (ustlerine zeytinyagi gezdiricem), domates sosu, 3 kasik yogurt, 150 gr korili tavuk
Aksam da agirlik calismayi planliyorum ama spor salonuna gidemezsem kosuya cikicam.
canım boyun 1.70 değil mi şuan ideal kilodasın boyuna göre 50 kg düşersen tam olur sana 34 bedenHedefim 55 kilo canim, 65 kiloyla basladim 60.6 idim bu sabah. Yani aslinda kilo hedefim cok kesin degil ama 34 beden olmak istiyorum. Daha once 55 kiloda 34-36 beden arasi giyiyordum, bu sefer daha yogun agirlik calisarak ayni kiloda daha ince olabilirim belki=) Su an 38 beden giyiyorum bu arada, hatta eski kiyafetlerimden 38 ya da M beden olanlarin bazilari dar bile geliyo
İyi yapmışsın Can'ım afiyet olsun kız ben sana ara ver demedin miMenumde degisiklik oldu. Aksam yemege disari gittik acik bufe bi restorana, kocamaaan bi tabakta cesit cesit salata yedim ve karnibahar corbasi ictim. Karnim ve gozum doydu resmen, boyle buyuk tabakta bisey yemeye ihtiyacim varmis=) Bugun de 1400 kalori civarinda aldim, simdi agirlik calismasinda herkul olmam lazim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?