Valla seninle yarisamamkremsokola ve @SucceSSstorY sizi sporda bakın neler yapıyorum en fazla incelme bende olucak sizin var ya çok kötü pişman edicem böyle pistlerden bütün kirli donlarınızı dökücem kk ya çok kötü hata yaptınız kızlar
Agrisi gecti canim bacaklarin da ondan yaptim yoksa yapmicaktim valla=) Yeni bi agirlik programina basladim bugun bacak, gogus ve kol calistim. Sonrasinda da yarim saat kostum, 1 saate tamamladim sporu.İyi yapmışsın Can'ım afiyet olsun kız ben sana ara ver demedin mi
Artık çok geç savunmanızı alın ağlasanızda dönüşü yok
Gunaydin canim=) yumurta peynir gibi daha proteinli biseyler yemeyi sevmiyo musun sabahlari?günaydın fit hanımlar
akşam kuru fasulye salata ve karpuz yedim 6dan önce
kahvaltıda sanırım yine simit yiycem (sevmiyorum kahvaltıyı)
ama midem uyanmadı onu bekliyorum
Bacağına yine ağırlık takıpta mı koştun Canım şuan nasılsın peki kendini zorlamadaAgrisi gecti canim bacaklarin da ondan yaptim yoksa yapmicaktim valla=) Yeni bi agirlik programina basladim bugun bacak, gogus ve kol calistim. Sonrasinda da yarim saat kostum, 1 saate tamamladim sporu.
Affet beni miyaaav aci bana miyaaav=)) acimazsan da ilk ben 34 beden olayim da gorArtık çok geç savunmanızı alın ağlasanızda dönüşü yok@SucceSSstorY öyle bütün kirli donlarını dökücem
Tek simitle akşama kadar Nasıl duruyorsun şaşırdım doğrusu çok yanlış kahvaltı çok önemligünaydın fit hanımlar
akşam kuru fasulye salata ve karpuz yedim 6dan önce
kahvaltıda sanırım yine simit yiycem (sevmiyorum kahvaltıyı)
ama midem uyanmadı onu bekliyorum
Yok yok duz kostum bu sefer, spor salonundan eve kadar 4 km civari, arada kostum arada yurudum hatta.Bacağına yine ağırlık takıpta mı koştun Canım şuan nasılsın peki kendini zorlamada
Beni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisicikAffet beni miyaaav aci bana miyaaav=)) acimazsan da ilk ben 34 beden olayim da gor
Onu iyi yapmışsın CanımYok yok duz kostum bu sefer, spor salonundan eve kadar 4 km civari, arada kostum arada yurudum hatta.
Cok hainsiiin=)) ben de gercekten tombul yanakliyim ya onu napicaz=))Beni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisiciksen daha 38 bedene girmiyorsun hadi bakalım hodri meydan emin ol ben 66 kg düşünce 36 bedene sığarım sanada bunu ispatlarım
yok canım öğlen eve gidiyorum çorba salata falan yiyorum ama kahvaltı etmek istemiyor canım. bazen kahvaltı yerine meyve yiyorumTek simitle akşama kadar Nasıl duruyorsun şaşırdım doğrusu çok yanlış kahvaltı çok önemli
Kiz madem 66 kiloda 36 beden olcan niye hedefin 48=) yok olucaksin basimiza=))Beni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisiciksen daha 38 bedene girmiyorsun hadi bakalım hodri meydan emin ol ben 66 kg düşünce 36 bedene sığarım sanada bunu ispatlarım
Anam yakaladımCok hainsiiin=)) ben de gercekten tombul yanakliyim ya onu napicaz=))
evde olsam yiyorum canım ama işe geliyorum 8e doğru çıkıyorum evden bişey yesem midem bulanıyor burdada simitle geçiştiriyorum. buraya getirsem olur aslında peynir falanda üşeniyorumGunaydin canim=) yumurta peynir gibi daha proteinli biseyler yemeyi sevmiyo musun sabahlari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?