Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

kremsokola ve @SucceSSstorY sizi sporda bakın neler yapıyorum en fazla incelme bende olucak sizin var ya çok kötü pişman edicem böyle pistlerdenbütün kirli donlarınızı dökücem kk yaçok kötü hata yaptınız kızlar

Son düzenleme:
Valla seninle yarisamam Miyav_su 7 saat spor yaptin gecen ben 1 saat yaparsam sukrediyorum=))

Agrisi gecti canim bacaklarin da ondan yaptim yoksa yapmicaktim valla=) Yeni bi agirlik programina basladim bugun bacak, gogus ve kol calistim. Sonrasinda da yarim saat kostum, 1 saate tamamladim sporu.
Bacağına yine ağırlık takıpta mı koştun Canım şuan nasılsın peki kendini zorlamada

günaydın fit hanımlar
akşam kuru fasulye salata ve karpuz yedim 6dan önce
kahvaltıda sanırım yine simit yiycem (sevmiyorum kahvaltıyı)
ama midem uyanmadı onu bekliyorum
Tek simitle akşama kadar Nasıl duruyorsun şaşırdım doğrusu çok yanlış kahvaltı çok önemli

Affet beni miyaaav aci bana miyaaav=)) acimazsan da ilk ben 34 beden olayim da gor
Beni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisicik sen daha 38 bedene girmiyorsun hadi bakalım hodri meydan emin ol ben 66 kg düşünce 36 bedene sığarım sanada bunu ispatlarım

Bende dün gece rahatsızlandım kızlar çok fena stresden şekerim çıktı 300 bende şeker çıkınca midemi komple boşaltırım sonrada eşim zorla bir kivi yedirdi şuan sarhoş gibiyim uykusuz birazdan spora gideceğim oradan 3500 metrelik koşu yolunda 15 km eş değer yürüyüş yapıcam sonra eve gelip tekrar arkadaşım ile gitmeyi planlıyorum bugün 8 saat spor yapıcam yoksa şekerim düşmez

Beni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisicik sen daha 38 bedene girmiyorsun hadi bakalım hodri meydan emin ol ben 66 kg düşünce 36 bedene sığarım sanada bunu ispatlarım
Kiz madem 66 kiloda 36 beden olcan niye hedefin 48=) yok olucaksin basimiza=))

Gunaydin canim=) yumurta peynir gibi daha proteinli biseyler yemeyi sevmiyo musun sabahlari?
evde olsam yiyorum canım ama işe geliyorum 8e doğru çıkıyorum evden bişey yesem midem bulanıyor burdada simitle geçiştiriyorum. buraya getirsem olur aslında peynir falanda üşeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…