- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Tatlim gecmis olsun=( iyi mi peki o kadar spor yapmak sekerin cikinca, bilmiyorum da ondan soruyorumBende dün gece rahatsızlandım kızlar çok fena stresden şekerim çıktı 300 bende şeker çıkınca midemi komple boşaltırım sonrada eşim zorla bir kivi yedirdi şuan sarhoş gibiyim uykusuz birazdan spora gideceğim oradan 3500 metrelik koşu yolunda 15 km eş değer yürüyüş yapıcam sonra eve gelip tekrar arkadaşım ile gitmeyi planlıyorum bugün 8 saat spor yapıcam yoksa şekerim düşmez
Kiz madem 66 kiloda 36 beden olcan niye hedefin 48=) yok olucaksin basimiza=))
Ben bazen ogle yemeklerimi ofise goturuyorum sen de arada kahvaltini gotursen? Insan basta useniyo ama sonradan alisiyo=) Simit cunku besleyici degil pekevde olsam yiyorum canım ama işe geliyorum 8e doğru çıkıyorum evden bişey yesem midem bulanıyor burdada simitle geçiştiriyorum. buraya getirsem olur aslında peynir falanda üşeniyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et 8 saat biraz fazla değil mi çok yorma vücudunu bence amA sen daha iyi bilirsi nBende dün gece rahatsızlandım kızlar çok fena stresden şekerim çıktı 300 bende şeker çıkınca midemi komple boşaltırım sonrada eşim zorla bir kivi yedirdi şuan sarhoş gibiyim uykusuz birazdan spora gideceğim oradan 3500 metrelik koşu yolunda 15 km eş değer yürüyüş yapıcam sonra eve gelip tekrar arkadaşım ile gitmeyi planlıyorum bugün 8 saat spor yapıcam yoksa şekerim düşmez
Sagol Can'ım işte iş durumum Türkiye'deki bu olaylar çok etkiledi resmen suratım bozuldu evet ben şekeri yürüyüş ile düşürdüm 20. Seviyeden 5. Seviyeye çektim çok iyi geliyor sabaha kadar baykuş gibi bekledim şuan normal 90 ölçtüm şükür evi toparlayıp salona oradan yürüyüş yoluna sonra eve tekrar arkadaş ile gidersem bana iyi gelir spor salonda artık 2 saat düştü sporumTatlim gecmis olsun=( iyi mi peki o kadar spor yapmak sekerin cikinca, bilmiyorum da ondan soruyorum
Simit birden kan şekerini yükseltip düşürüyor ki insanın dengesini bozuyor ben dükkana giderken götürüyorum yumurtamı haşlayıp domatesimi peynirimi ki ben arabamı sattım eşimle motorla gidiyoruzBen bazen ogle yemeklerimi ofise goturuyorum sen de arada kahvaltini gotursen? Insan basta useniyo ama sonradan alisiyo=) Simit cunku besleyici degil pekhic degilse elma gibi lifli bi meyve gotur yanina da biraz kuruyemis?
meyve getiriyorum canım hatta tost yada sandviç yapıp getiriyorum. bazen gevrek ve süt de oluyo dolapta hergün simit yemiyorum yaniBen bazen ogle yemeklerimi ofise goturuyorum sen de arada kahvaltini gotursen? Insan basta useniyo ama sonradan alisiyo=) Simit cunku besleyici degil pekhic degilse elma gibi lifli bi meyve gotur yanina da biraz kuruyemis?
Yok yapmazsam akşam ki gibi olmaktan korkuyorum nefret ediyorum şekerim çıkmasındanGeçmiş olsun canım dikkat et 8 saat biraz fazla değil mi çok yorma vücudunu bence amA sen daha iyi bilirsi n
Güzel haberlerle gel canımGunaydin kizlar
Miyav_su gecmis olsun Allah sifani versin insallah tekrar etmez
Heyecanliyim bugun cunku diyetisyen gorusmem var . 1hafta da neler olmus onu ogrenecegim hayirlisi
Bende yarin başlıyorum julliana
Evet canim guzel bi program bence 30 day shred, cardio var agirlik var karin calismasi var=)
Oğluşun zengin olmuş güle güle harcasın Can'ım iyi yapmışsın
Bende dün gece rahatsızlandım kızlar çok fena stresden şekerim çıktı 300 bende şeker çıkınca midemi komple boşaltırım sonrada eşim zorla bir kivi yedirdi şuan sarhoş gibiyim uykusuz birazdan spora gideceğim oradan 3500 metrelik koşu yolunda 15 km eş değer yürüyüş yapıcam sonra eve gelip tekrar arkadaşım ile gitmeyi planlıyorum bugün 8 saat spor yapıcam yoksa şekerim düşmez
Benim dediğimi yapacaksın duydun mu
Bende dün gece rahatsızlandım kızlar çok fena stresden şekerim çıktı 300 bende şeker çıkınca midemi komple boşaltırım sonrada eşim zorla bir kivi yedirdi şuan sarhoş gibiyim uykusuz birazdan spora gideceğim oradan 3500 metrelik koşu yolunda 15 km eş değer yürüyüş yapıcam sonra eve gelip tekrar arkadaşım ile gitmeyi planlıyorum bugün 8 saat spor yapıcam yoksa şekerim düşmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?