Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tatlim gecmis olsun=( iyi mi peki o kadar spor yapmak sekerin cikinca, bilmiyorum da ondan soruyorum

evde olsam yiyorum canım ama işe geliyorum 8e doğru çıkıyorum evden bişey yesem midem bulanıyor burdada simitle geçiştiriyorum. buraya getirsem olur aslında peynir falanda üşeniyorum
Ben bazen ogle yemeklerimi ofise goturuyorum sen de arada kahvaltini gotursen? Insan basta useniyo ama sonradan alisiyo=) Simit cunku besleyici degil pek hic degilse elma gibi lifli bi meyve gotur yanina da biraz kuruyemis?

Geçmiş olsun canım dikkat et 8 saat biraz fazla değil mi çok yorma vücudunu bence amA sen daha iyi bilirsi n

Tatlim gecmis olsun=( iyi mi peki o kadar spor yapmak sekerin cikinca, bilmiyorum da ondan soruyorum
Sagol Can'ım işte iş durumum Türkiye'deki bu olaylar çok etkiledi resmen suratım bozuldu evet ben şekeri yürüyüş ile düşürdüm 20. Seviyeden 5. Seviyeye çektim çok iyi geliyor sabaha kadar baykuş gibi bekledim şuan normal 90 ölçtüm şükür evi toparlayıp salona oradan yürüyüş yoluna sonra eve tekrar arkadaş ile gidersem bana iyi gelir spor salonda artık 2 saat düştü sporum

Ben bazen ogle yemeklerimi ofise goturuyorum sen de arada kahvaltini gotursen? Insan basta useniyo ama sonradan alisiyo=) Simit cunku besleyici degil pek hic degilse elma gibi lifli bi meyve gotur yanina da biraz kuruyemis?
Simit birden kan şekerini yükseltip düşürüyor ki insanın dengesini bozuyor ben dükkana giderken götürüyorum yumurtamı haşlayıp domatesimi peynirimi ki ben arabamı sattım eşimle motorla gidiyoruz

meyve getiriyorum canım hatta tost yada sandviç yapıp getiriyorum. bazen gevrek ve süt de oluyo dolapta hergün simit yemiyorum yani

Gunaydin kizlar
Miyav_su gecmis olsun Allah sifani versin insallah tekrar etmez

Heyecanliyim bugun cunku diyetisyen gorusmem var . 1hafta da neler olmus onu ogrenecegim hayirlisi
Güzel haberlerle gel canım Eksi olsun bol bol en sağlıklısından

Cok gecmis olsun tatlim şekerin çıkınca bukadar yurumeyi doktorun mu tavsiye etti ilk defe duydum bunu?

geçmiş olsuun.... 8 saat spor mu kız olimpiyatlara mı hazırlanıyon.... ronaldo senin kadar spor yapmıyordur dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…