- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Halada kilomu korumak için çok dikkat ediyorum saol miyavimmm
Saol canim şükürler olsun girdi işe Rabbim kimseyi işsiz aşsız birakmasin senin iş durumlarin nasil iyidir insallahAy o dönem senin ve benim işler hep tersten gitti ama şükür enişte işe girmiş oh çok sevindim Can'ım seneye verirsin kuzuyu o şimdi kuzenine bakıyordur gitti mi kardeşin Ankara'ya
Teşekkürler canim darisi tüm zayıflamak isteyenlereSana da selam canim=) super sen de 42 bedenden 36'ya dusmussun
Teşekkürler tatlimm darisi sizlereTeşekkürler canım iyiyiz sen basarmissin ne guzel darisi bize insallah Tebrikler
Sagol Can'ım iyiyim şükür şimdi salondayım mola verdim sanada iyi gezmeler
Evet Can'ım o 1 saat dedi ben daha fazla yapıyorum hoşumuda gidiyor şimdi salondayım işim bitti ya of çok kısa sürüyor artık toplamda 2 saat bile değil Can'ım ya şu maddiyat düzelseydi yüzmeyi düşünüyordum umarım biran önce düzelir hem borç hem sağlık içinCok gecmis olsun tatlim şekerin çıkınca bukadar yurumeyi doktorun mu tavsiye etti ilk defe duydum bunu?
duymazlıktna geliyom işime gelmedi :))
geçmiş olsuun.... 8 saat spor mu kız olimpiyatlara mı hazırlanıyon.... ronaldo senin kadar spor yapmıyordur dikkat et kendine...
Kocama kalsa gece uyutmayacak dün spor programım değişti önceden 3 saat falandı şimdi 2 saat bile sürmüyor dün erken çıkınca şey dedi bizim burda belediyenin ücretsiz kursu var tenis,okçuluk birinden birine yazıl dedi
@koza16 cok sagol iyi dileklerin icn insallaah kendimi savas gifiyirmus gibi hazirliyorum. Ya allah bismillah
Kizlar juliani cok duydum sizden ben dun40 dk kadar leslie yapmistim. E benden baslayayim bari juliana . birlik olalim
Dinlendim canim bizimkileri dışarı anca atabildim rahat rahat spor yapabilmek icin şimdi yürüyüş yapıyorumGünaydın Canım dinlenebildin mi
Evet Can'ım o 1 saat dedi ben daha fazla yapıyorum hoşumuda gidiyor şimdi salondayım işim bitti ya of çok kısa sürüyor artık toplamda 2 saat bile değil Can'ım ya şu maddiyat düzelseydi yüzmeyi düşünüyordum umarım biran önce düzelir hem borç hem sağlık için
Evet Can'ım o 1 saat dedi ben daha fazla yapıyorum hoşumuda gidiyor şimdi salondayım işim bitti ya of çok kısa sürüyor artık toplamda 2 saat bile değil Can'ım ya şu maddiyat düzelseydi yüzmeyi düşünüyordum umarım biran önce düzelir hem borç hem sağlık için
Dün ilk kez kıskandığını gördüm şok oldumben işkilli adamım enişte seni kıskanmıyor mu fıstık gibi olcan görecek gününü :))
Kız gecen arkadaşların arabasını makas atıp sollamışım milletin ağzına uzun süre sakız oldumHatuna bak benim yarim saatte pestilim çıkıyor o iki saat az diyor
Haber bekliyoruz Can'ım yok önemli değil sorabilirsin bugün saat 17.00 gelecekler var bakalımEv işini ne yaptiniz kuzum? Sürekli sorup hatirlatmak istemiyorum ama buldunuz mu birilerini?
Dün ilk kez kıskandığını gördüm şok oldumelleme bak ben ona neler yapıcam kıskançlıktan kudurcak
canım ben beğenmedim dünkü menümü,ama bugün daha çeşitli ve düzgün yedim.akşam görürsünBence güzel bir menü afiyet olsun yürüyüşünde süper balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?