Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

SekerPancarii selin çok hırslı birisi ve gerçekten dikkat etti
Halada kilomu korumak için çok dikkat ediyorum saol miyavimmm
Ay o dönem senin ve benim işler hep tersten gitti ama şükür enişte işe girmiş oh çok sevindim Can'ım seneye verirsin kuzuyu o şimdi kuzenine bakıyordur gitti mi kardeşin Ankara'ya
Saol canim şükürler olsun girdi işe Rabbim kimseyi işsiz aşsız birakmasin senin iş durumlarin nasil iyidir insallah kardeşim gitti bi ara Ankaraya bayramda yine geldi burda hâlâbebiş büyüdü

Cok gecmis olsun tatlim şekerin çıkınca bukadar yurumeyi doktorun mu tavsiye etti ilk defe duydum bunu?
Evet Can'ım o 1 saat dedi ben daha fazla yapıyorum hoşumuda gidiyor şimdi salondayım işim bitti ya of çok kısa sürüyor artık toplamda 2 saat bile değil Can'ım ya şu maddiyat düzelseydi yüzmeyi düşünüyordum umarım biran önce düzelir hem borç hem sağlık için

geçmiş olsuun.... 8 saat spor mu kız olimpiyatlara mı hazırlanıyon.... ronaldo senin kadar spor yapmıyordur dikkat et kendine...
Kocama kalsa gece uyutmayacak dün spor programım değişti önceden 3 saat falandı şimdi 2 saat bile sürmüyor dün erken çıkınca şey dedi bizim burda belediyenin ücretsiz kursu var tenis,okçuluk birinden birine yazıl dedi

ben işkilli adamım enişte seni kıskanmıyor mu fıstık gibi olcan görecek gününü :))

Ev işini ne yaptiniz kuzum? Sürekli sorup hatirlatmak istemiyorum ama buldunuz mu birilerini?

Hatuna bak benim yarim saatte pestilim çıkıyor o iki saat az diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…