Sen akşam erkende yiyorsun neden kahvaltı Canın istemiyor ki garipcanım ben beğenmedim dünkü menümü,ama bugün daha çeşitli ve düzgün yedim.akşam görürsün
bir tek şu kahvaltı işini çözemedim.erken de kalksam canım istemiyor yahu,of.
Vay süpersin yap bakalım yürüyüşDinlendim canim bizimkileri dışarı anca atabildim rahat rahat spor yapabilmek icin şimdi yürüyüş yapıyorum
Kız gecen arkadaşların arabasını makas atıp sollamışım milletin ağzına uzun süre sakız oldum
Haber bekliyoruz Can'ım yok önemli değil sorabilirsin bugün saat 17.00 gelecekler var bakalım
Harikasin tatlım
Ooo kuzusumda ziyarete gelirmisBu arada herkese slmmmnasilsiniz fistiklarr
Ya kuzum aksam ne guzel buluş yapmışsın Süpersinn canim benim afiyet olsunn zumbayi gördüm orda sporda süper
Tesekkurler bebemmm
Geldimmm kuzummmm
Yok cnm baskasi yapsin yada herkes ismini etiketin karsisinaValla @ParteMoralll yapacaktı listeyi amayarin basliyorum ciddi ciddi insallah
Kızlar spor mu yapıyorsunuz @ParteMoralll hatun alışverişe diye çıktın yoksa olmadı mı 38 bedenburalara uğramadın ne oldu
öğle yemeğim yarım lavaşa et dürüm ve ayran.
çarşıdaydım bu şekilde hallettim birazdan limonlu yeşil çayımı içicem
Yook kizzzz daha almam bisey yazin aldim birsuru..zayiflayinca alicam jean fln.. icine girmeye calistigim, iki kumas arasinda bir el olan kiyafetlerim bile kocaman oluyoKızlar spor mu yapıyorsunuz @ParteMoralll hatun alışverişe diye çıktın yoksa olmadı mı 38 bedenburalara uğramadın ne oldu
Gerçekten seninki yola düşürdüğüme sevindimSen coktan Atlet olmuşsun desenebugun spora başladım ben 40 dkdan fazla spor yapmam sayende bana verdigin şevkle 1 saat 20 dk yaptim inanamıyorum
Ben akşama toptan yazayım o ZamanTamam şöyle yapalim o zaman ben spor bildirimimi yapayim yapan herkes altına nickini yazip devaminj getirsin başlatıyorum
@ParteMoralll kız dün alışveriş dedin kayboldun neler aldın bakalım
ben çok yemek yiyen biri değilim tatlı pasta abur cubur yüzünden bu haldeyim. yani tam bir tatlı canavarıyımAfiyet olsun kuzum.motive ediyorsa böyle ogun şeklinde yazabilirsin ama bide aksamlari özetle menunu olurmu böyle değerlendirmek zor oluyor
Bencede zayıflayınca ful dolaplarımız değiştiririz neden sorun mu var telefonunda Migros'larda güzel indirim var deterjanlarda filanYook kizzzz daha almam bisey yazin aldim birsuru..zayiflayinca alicam jean fln.. icine girmeye calistigim, iki kumas arasinda bir el olan kiyafetlerim bile kocaman oluyoyazik gunaaah daha almam zayiflayinca alirim aksam disardydimmmm eve aldik.mgrostydim sonra cromeden giremedm fln hala giremiyorm
Gerçekten seninki yola düşürdüğüme sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?