Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kız gecen arkadaşların arabasını makas atıp sollamışım milletin ağzına uzun süre sakız oldum

Sen coktan Atlet olmuşsun desene bugun spora başladım ben 40 dkdan fazla spor yapmam sayende bana verdigin şevkle 1 saat 20 dk yaptim inanamıyorum

Harikasin tatlım

Bu arada herkese slmmm nasilsiniz fistiklarr
Ooo kuzusumda ziyarete gelirmis

Ya kuzum aksam ne guzel buluş yapmışsın Süpersinn canim benim afiyet olsunn zumbayi gördüm orda sporda süper
Tesekkurler bebemmm
Geldimmm kuzummmm

Valla @ParteMoralll yapacaktı listeyi ama yarin basliyorum ciddi ciddi insallah
Yok cnm baskasi yapsin yada herkes ismini etiketin karsisina
Kızlar spor mu yapıyorsunuz @ParteMoralll hatun alışverişe diye çıktın yoksa olmadı mı 38 bedenburalara uğramadın ne oldu

öğle yemeğim yarım lavaşa et dürüm ve ayran.
çarşıdaydım bu şekilde hallettim birazdan limonlu yeşil çayımı içicem

Afiyet olsun kuzum.motive ediyorsa böyle ogun şeklinde yazabilirsin ama bide aksamlari özetle menunu olurmu böyle değerlendirmek zor oluyor

Kızlar spor mu yapıyorsunuz @ParteMoralll hatun alışverişe diye çıktın yoksa olmadı mı 38 bedenburalara uğramadın ne oldu
Yook kizzzz daha almam bisey yazin aldim birsuru..zayiflayinca alicam jean fln.. icine girmeye calistigim, iki kumas arasinda bir el olan kiyafetlerim bile kocaman oluyo yazik gunaaah daha almam zayiflayinca alirim aksam disardydimmmm eve aldik.mgrostydim sonra cromeden giremedm fln hala giremiyorm

Afiyet olsun kuzum.motive ediyorsa böyle ogun şeklinde yazabilirsin ama bide aksamlari özetle menunu olurmu böyle değerlendirmek zor oluyor
ben çok yemek yiyen biri değilim tatlı pasta abur cubur yüzünden bu haldeyim. yani tam bir tatlı canavarıyım
çok zor yemek yiyorum. bugün midem almadı kahvaltı yapamadım 11:30 gibi acıkınca yedim öğünümü ama ağır bişey yemedim.
akşama da mantarlı et sotem var salataylada ondan alırım ekmeksiz.
akşamları çok fazla giremiyorum canım çocuklardan fırsat olmuyor.

Bencede zayıflayınca ful dolaplarımız değiştiririz neden sorun mu var telefonunda Migros'larda güzel indirim var deterjanlarda filan

Gerçekten seninki yola düşürdüğüme sevindim

Her yeter dedigimde aklıma sen geldin valla 1 ay sonra giyinmeyi hedeflediğim kıyafetler var yaz bitmeden giyip elden cikarayim artik cunku bi daha bu kiloda olmayacagim nasilsa isime yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…