tam iki bucuk saat mgrosta eve alisveris yaptm hem spor hem temizlik hem alisvers agir geldi
Ben akşama toptan yazayım o Zaman @kremsokola ve @SucceSSstorY hatunlar bir görsünler kime meydan okuduklarını
Çok iyi yapmışsın maşallah kışında çoğu arkadaşımı böyle teşvik ettim ben yarın spor çıkışı uygun olursam belediyenin ücretsiz zumbasına kayıt yaptırıcam bendeHer yeter dedigimde aklıma sen geldin valla 1 ay sonra giyinmeyi hedeflediğim kıyafetler var yaz bitmeden giyip elden cikarayim artik cunku bi daha bu kiloda olmayacagim nasilsa isime yaramaz
Yani ağır gelmiştir birde senin fındık kurdu durmamıştır anasının kızı
Kışın hep ben birinci oluyordum çogu insan benim yüzümden topiği bırakmıştı sadeceBu topikte seninle asik atacak kisi zor.bulunur canim spor topiginde bile birinci oluyorsan be diyim artik
ben çok yemek yiyen biri değilim tatlı pasta abur cubur yüzünden bu haldeyim. yani tam bir tatlı canavarıyım
çok zor yemek yiyorum. bugün midem almadı kahvaltı yapamadım 11:30 gibi acıkınca yedim öğünümü ama ağır bişey yemedim.
akşama da mantarlı et sotem var salataylada ondan alırım ekmeksiz.
akşamları çok fazla giremiyorum canım çocuklardan fırsat olmuyor.
Yaa blmiorm ya genel sayfaya atiyo surekli anlamadimBencede zayıflayınca ful dolaplarımız değiştiririz neden sorun mu var telefonunda Migros'larda güzel indirim var deterjanlarda filan
İnşallah Can'ım bizler gibi olmaz yiyip yiyip 34 beden olanlardan olur fındık kurduoturrtm sepete eline verdm o yidi hem annesi gibi tospik gibi yioo hemde fit insallah hep oyle olurr benm gbi kglarla ugrasmaZ :)
Çok iyi yapmışsın maşallah kışında çoğu arkadaşımı böyle teşvik ettim ben yarın spor çıkışı uygun olursam belediyenin ücretsiz zumbasına kayıt yaptırıcam bende
Allah Allah neyse belki hatlardan dolayıdır Can'ım düzelir inşallah Amin fit oluruz Can'ımYaa blmiorm ya genel sayfaya atiyo surekli anlamadimvalla indirim blmiorm ki hc fiyat bakmam ama mgros karti olanlara indirimler vardir tabi bir iki
...
Insallaaah fiiiit oluruzda tekrar yenileriz
Ay insallaha keske ben oyle olsaydm yaaa yesem yesem sismesem oyle var tanidiklarm ne kadar giciklar yaaaaaaaİnşallah Can'ım bizler gibi olmaz yiyip yiyip 34 beden olanlardan olur fındık kurdu
tamamdırErtesi gun toplu olarak yazabilirsin canim bizde bazen oyle yapabiliyoruz
Bu yola baş koydum ya hero ya meroAmanin kadın duramıyor yerindeee
Bu yola baş koydum ya hero ya meroAmanin kadın duramıyor yerindeee
ahahah aynen bendensin.şu kahvaltıları nasıl seveceğiz acaba,ahh ahh.günaydın fit hanımlar
akşam kuru fasulye salata ve karpuz yedim 6dan önce
kahvaltıda sanırım yine simit yiycem (sevmiyorum kahvaltıyı)
ama midem uyanmadı onu bekliyorum
ben dün 2 saat sahilde yürüyeyim dedim,bacaklarım koptuu koptuuuu
ahaha çok kızışmış ortalıkBeni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisiciksen daha 38 bedene girmiyorsun hadi bakalım hodri meydan emin ol ben 66 kg düşünce 36 bedene sığarım sanada bunu ispatlarım
aynı benyok canım öğlen eve gidiyorum çorba salata falan yiyorum ama kahvaltı etmek istemiyor canım. bazen kahvaltı yerine meyve yiyorum
canım çok geçmiş olsun ama 8 saat spor fazla geldi banaBende dün gece rahatsızlandım kızlar çok fena stresden şekerim çıktı 300 bende şeker çıkınca midemi komple boşaltırım sonrada eşim zorla bir kivi yedirdi şuan sarhoş gibiyim uykusuz birazdan spora gideceğim oradan 3500 metrelik koşu yolunda 15 km eş değer yürüyüş yapıcam sonra eve gelip tekrar arkadaşım ile gitmeyi planlıyorum bugün 8 saat spor yapıcam yoksa şekerim düşmez
aa bak o doğruKiz madem 66 kiloda 36 beden olcan niye hedefin 48=) yok olucaksin basimiza=))
Bu yola baş koydum ya hero ya meroaslında tenis düşündüm boyun fıtığı olduğu için riski pilates de öyle okçuluk yapamam gözlük kullanıyorum hem haftada 2 gün salı-perşembe 1 saat bana da 2 saat uzaklıkta ders yeri hem yürüyüş 4 saat birde zumba 1 saat eder 5 saat spor salonunda 1 saat ekle toplam 6 saat
Keşke bende benimde var öyle tanıdıkları dudak bükerek bizde kilo almak istiyoruz diyorlarAy insallaha keske ben oyle olsaydm yaaa yesem yesem sismesem oyle var tanidiklarm ne kadar giciklar yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?