Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Her yeter dedigimde aklıma sen geldin valla 1 ay sonra giyinmeyi hedeflediğim kıyafetler var yaz bitmeden giyip elden cikarayim artik cunku bi daha bu kiloda olmayacagim nasilsa isime yaramaz
Çok iyi yapmışsın maşallah kışında çoğu arkadaşımı böyle teşvik ettim ben yarın spor çıkışı uygun olursam belediyenin ücretsiz zumbasına kayıt yaptırıcam bende

Bu topikte seninle asik atacak kisi zor.bulunur canim spor topiginde bile birinci oluyorsan be diyim artik
Kışın hep ben birinci oluyordum çogu insan benim yüzümden topiği bırakmıştı sadece su321 dişli rakip çıkmıştı onunla başabaş gidiyorduk malesef@callanpickey hesabını kapattı

Ertesi gun toplu olarak yazabilirsin canim bizde bazen oyle yapabiliyoruz

Bencede zayıflayınca ful dolaplarımız değiştiririz neden sorun mu var telefonunda Migros'larda güzel indirim var deterjanlarda filan
Yaa blmiorm ya genel sayfaya atiyo surekli anlamadim valla indirim blmiorm ki hc fiyat bakmam ama mgros karti olanlara indirimler vardir tabi bir iki
...

Insallaaah fiiiit oluruzda tekrar yenileriz

Amanin kadın duramıyor yerindeee
Bu yola baş koydum ya hero ya meroaslında tenis düşündüm boyun fıtığı olduğu için riski pilates de öyle okçuluk yapamam gözlük kullanıyorum hem haftada 2 gün salı-perşembe 1 saat bana da 2 saat uzaklıkta ders yeri hem yürüyüş 4 saat birde zumba 1 saat eder 5 saat spor salonunda 1 saat ekle toplam 6 saat

Amanin kadın duramıyor yerindeee
Bu yola baş koydum ya hero ya meroaslında tenis düşündüm boyun fıtığı olduğu için riski pilates de öyle okçuluk yapamam gözlük kullanıyorum hem haftada 2 gün salı-perşembe 1 saat bana da 2 saat uzaklıkta ders yeri hem yürüyüş yapmış olurum Oray'a asla otobüs minibüs binmem 4 saat birde zumba 1 saat eder 5 saat spor salonunda 1 saat ekle toplam 6 saat

günaydın fit hanımlar
akşam kuru fasulye salata ve karpuz yedim 6dan önce
kahvaltıda sanırım yine simit yiycem (sevmiyorum kahvaltıyı)
ama midem uyanmadı onu bekliyorum
ahahah aynen bendensin.şu kahvaltıları nasıl seveceğiz acaba,ahh ahh.
en önemli öğün bir de
benim de midem hiç uyanmaz

Beni bununla mı tehdit ediyorsun tombul yanaklı pisicik sen daha 38 bedene girmiyorsun hadi bakalım hodri meydan emin ol ben 66 kg düşünce 36 bedene sığarım sanada bunu ispatlarım
ahaha çok kızışmış ortalık
yok canım öğlen eve gidiyorum çorba salata falan yiyorum ama kahvaltı etmek istemiyor canım. bazen kahvaltı yerine meyve yiyorum
aynı ben

canım çok geçmiş olsun ama 8 saat spor fazla geldi bana yine de sen daha iyi bilirsin canım.
Kiz madem 66 kiloda 36 beden olcan niye hedefin 48=) yok olucaksin basimiza=))
aa bak o doğru 48 kiloda 32 beden olursun miyavvvvv

Basim döndü bu enerji yarabbim masallah sana kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…