Anlıyacağın 6 saat spor yapmak istiyorumBasim döndü bu enerji yarabbim masallah sana kuzum
Sagol Can'ım yok ya 34 bedende kalmak istiyorumcanım çok geçmiş olsun ama 8 saat spor fazla geldi banayine de sen daha iyi bilirsin canım.
aa bak o doğru48 kiloda 32 beden olursun miyavvvvv
Kız sen 2 saat yürüyememişsin birde rakip oluyorsun banaben dün 2 saat sahilde yürüyeyim dedim,bacaklarım koptuu koptuuuu4 saat yürüyor miyav. Miyav_su haftaya spor salonuna yazılıyorum,beni de kat rakiplerin arasına
Şuan eşim pazarlık yapmaya geliyor Hakkı'mızda hayırlısıHayırlısı ile olur inşallah
çünkü şu yaşıma kadar kahvaltı denen şey benim için bir öğün değildiSen akşam erkende yiyorsun neden kahvaltı Canın istemiyor ki garip
Bende senin gibiydim malesef bu kilolar bu yüzden alınıyorçünkü şu yaşıma kadar kahvaltı denen şey benim için bir öğün değildiyapmazdım.
yılların kötü,pis alışkanlığı işte.
yavaş yavaş alışırım umarım
canım bu spor bildirimini belli bir saatte yapsak,çünkü sayfa sayfa arayabiliriz böyle.@puantiyeli_kelebek 1 saat yürüyüş&20 dk jillian yapıldı.
öğle yemeğim yarım lavaşa et dürüm ve ayran.
çarşıdaydım bu şekilde hallettim birazdan limonlu yeşil çayımı içicem
ben de böyle yaptım,eskitme çabası içindeyimHer yeter dedigimde aklıma sen geldin valla 1 ay sonra giyinmeyi hedeflediğim kıyafetler var yaz bitmeden giyip elden cikarayim artik cunku bi daha bu kiloda olmayacagim nasilsa isime yaramaz
Sagol Can'ım yok ya 34 bedende kalmak istiyorumHepinize hava Atıcam özellikle benimle kapışanlar var ya @kremsokola
tamam ama şimdilikKız sen 2 saat yürüyememişsin birde rakip oluyorsun banahadi bakalım 3 kişi oldunuz hepinizi buradan kremsokola ,@SucceSSstorY ve fitblack var mı artıran
aynen canım kahvaltı yapmaz,gece 3'te götürürdüm cipsleri.korku filmi gibiBende senin gibiydim malesef bu kilolar bu yüzden alınıyor
kız hatun 8saat spordan bahsediyor sen hala lavaş diyon :)) ben hiçç yazmıyorum farkındaysan :)))
kız hatun 8saat spordan bahsediyor sen hala lavaş diyon :)) ben hiçç yazmıyorum farkındaysan :)))
Başka ne söyledi Canım diyetisyeninBu arada @SucceSSstorY. @puantiyeli_kelebek. Bende jilliana baslayacaktim fakat diyetisyen bugun hareket yazdi onlari yapacagim. Jillian suan uygun degil katilamayacagim. Amaaa hep destek tam desteek
Hadi bakalım Can'ım emeklerini boşa çıkarmaKizllaaaarrrrr
1.300 gram kilo kaybi
Bunun yarisi kas yarisi yag imis, kas kaybi yasamamam icin menume kalori ekledi
ekstra sut yogurt ya da ayran ekledi.diyetisyenim kesin beni kurbana hazirliyor
fitblack .
tamam ama şimdilik
6 saat spor yapamam orası bir gerçek,zaten hızlı kilo veriyorum ölürüm ölür
ama spor salonuna yazılınca incelme olarak seni geçeceğim görürsün
1 ay sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?