Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar ya ben de spor salonu konusunda kararsızım Allah nasip ederse üniversitede sürekli devam etmek istiyorum ama ben şuan 11.sınıfa geçtim. 22 Ağustos'ta etüt merkezim açılıyor. Yazılırsam 1 ağustosta yazılıcam 1 aylık geçen yaz da öyle yapmıştım.. Ama emin olamıyorum 1 ay için yazılmaya Evde kendim mi cardio+ pilates olarak devam etsem ya da spora mı gitsem

Ay insallaha keske ben oyle olsaydm yaaa yesem yesem sismesem oyle var tanidiklarm ne kadar giciklar yaaaaaaa
Benim Annem 45 yaşında ve hala 60 kg kadın benden çıtır...2 kız kardeşim var biri 48.50 arası diğeri 56 57 ben neden boyleyim... gerçi onlar daha bekar

Miyavsu geçmiş olsun canım
Commadante iyi bir başlangıç bence bu arada bişey sorcam diyetisyen kaç günde 1 çağırıyor
Koza evde de düzenli aksatmadan yaparsan spor salonuna yazilmana gerek yok azimli ol yeter

Kahvaltı 1 tane börek ( kızım istedi börek yaptım ama çok az yedim ) salatalık zeytin
Aksam 1 tabak Kıymalı makarna salata 2bardak ayran toplam 1100 kcal 30 dk Leslie 10 mekik 10 makas 10 bel döndürme 10 tane ters kalkma

Afiyet olsun Can'ım keşke makarna yemeseydin sebze yada kuru bakliyat tüketmeye çalış

Bence fazla kilon yok tatlım evde düzenli yaparım diyorsan evde yap

Bugünki menüm kahvaltı domates ,kivi 2 bardak kefir midem bulandığı için pek birşey yiyemedim akşam ise patlıcan ,biber,domates közlemesi yanında 2 dilim karpuz ve 1 bardak kefir içtim birazdan arkadaş ile yürüyüşe çıkacağız akşama görüşürüz

Beraber baslayalim kuzum
Baslayalim kuzum bugun temizlik yaptım jullian aksama kaldi kuzum sen level kac yapcaksin?
Ben akşama toptan yazayım o Zaman kremsokola ve _Masalim_ hatunlar bir görsünler kime meydan okuduklarını
1 ay sonra ölçülerde görüşürüz bebegim
canım bu spor bildirimini belli bir saatte yapsak,çünkü sayfa sayfa arayabiliriz böyle.
mesela her akşam 11'de spor bildirimini biri başlatsa,sonra devamı gelse?

Mantikli kuzum

Gecmis olsun canım suan nasilsin migden bulaniyosa nae limon icincr hemen migde toparlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…