Aman canım iyi ol da dikkat etSagol Can'ım iyiyim şükür şimdi salondayım mola verdim sanada iyi gezmeler
VuhuuuuuBen şimdi eve geldim 3 saat yürüdüm +1 saat ağırlık yaptım akşamada 3 saat yürüsem süper olur
Kizllaaaarrrrr
1.300 gram kilo kaybi
Bunun yarisi kas yarisi yag imis, kas kaybi yasamamam icin menume kalori ekledi
ekstra sut yogurt ya da ayran ekledi.diyetisyenim kesin beni kurbana hazirliyor
@blackswannina94.
Benim Annem 45 yaşında ve hala 60 kg kadın benden çıtır...2 kız kardeşim var biri 48.50 arası diğeri 56 57 ben neden boyleyim... gerçi onlar daha bekarAy insallaha keske ben oyle olsaydm yaaa yesem yesem sismesem oyle var tanidiklarm ne kadar giciklar yaaaaaaa
Afiyet olsun Can'ım keşke makarna yemeseydin sebze yada kuru bakliyat tüketmeye çalışKahvaltı 1 tane börek ( kızım istedi börek yaptım ama çok az yedim ) salatalık zeytin
Aksam 1 tabak Kıymalı makarna salata 2bardak ayran toplam 1100 kcal 30 dk Leslie 10 mekik 10 makas 10 bel döndürme 10 tane ters kalkma
Sagol Can'ım benimMiyavsu geçmiş olsun canım
Commadante iyi bir başlangıç bence bu arada bişey sorcam diyetisyen kaç günde 1 çağırıyor
Koza evde de düzenli aksatmadan yaparsan spor salonuna yazilmana gerek yok azimli ol yeter
Bence fazla kilon yok tatlım evde düzenli yaparım diyorsan evde yapKızlar ya ben de spor salonu konusunda kararsızımAllah nasip ederse üniversitede sürekli devam etmek istiyorum ama ben şuan 11.sınıfa geçtim. 22 Ağustos'ta etüt merkezim açılıyor. Yazılırsam 1 ağustosta yazılıcam 1 aylık geçen yaz da öyle yapmıştım.. Ama emin olamıyorum 1 ay için yazılmaya Evde kendim mi cardio+ pilates olarak devam etsem ya da spora mı gitsem
Sanki sana takmadım
Baslayalim kuzum bugun temizlik yaptım jullian aksama kaldi kuzumBeraber baslayalim kuzum
1 ay sonra ölçülerde görüşürüz bebegimBen akşama toptan yazayım o Zamankremsokola ve _Masalim_ hatunlar bir görsünler kime meydan okuduklarını
canım bu spor bildirimini belli bir saatte yapsak,çünkü sayfa sayfa arayabiliriz böyle.
mesela her akşam 11'de spor bildirimini biri başlatsa,sonra devamı gelse?
Gecmis olsun canım suan nasilsin migden bulaniyosa nae limon icincr hemen migde toparlaniyorBugünki menüm kahvaltı domates ,kivi 2 bardak kefir midem bulandığı için pek birşey yiyemedim akşam ise patlıcan ,biber,domates közlemesi yanında 2 dilim karpuz ve 1 bardak kefir içtim birazdan arkadaş ile yürüyüşe çıkacağız akşama görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?