Mercan Köşk'ü ve kefir içtim sağol bitanem şuan şükür iyiyim birazdan yürüyüşe gideceğimGecmis olsun canım suan nasilsin migden bulaniyosa nae limon icincr hemen migde toparlaniyor
Woooo cok ideali 1 ay sonra görüşürüz fistik yarışı severim birinci belli ikinci kim_Masalim_ ölçünü aldın mı Can'ım senin kremsokola be @blackswannina94 ölçülerinizi yazıyorsunuz özellikle siz 3 nü takip edeceğim çok pis taktım hepinizi tırmıklayacağım buraya bütün kirli don ,fanila hepsi yayılacağım
ALLAHIM sifa versin balım kendine cici bakMercan Köşk'ü ve kefir içtim sağol bitanem şuan şükür iyiyim birazdan yürüyüşe gideceğim
Metre almamm lazımdı temzilikten cikamadim yarin kesin alicam guzeller
Woooo cok ideali 1 ay sonra görüşürüz fistik yarışı severim birinci belli ikinci kim
Bakıyorum sagol Amin Can'ım benimALLAHIM sifa versin balım kendine cici bak
Bende yapamayacağım canim cok agir geldiBu arada_Masalim_ . @puantiyeli_kelebek. Bende jilliana baslayacaktim fakat diyetisyen bugun hareket yazdi onlari yapacagim. Jillian suan uygun degil katilamayacagim. Amaaa hep destek tam desteek
_Masalim_ ölçünü aldın mı Can'ım senin kremsokola ve @blackswannina94 ölçülerinizi yazıyorsunuz özellikle siz 3 nü takip edeceğim çok pis taktım hepinizi tırmıklayacağım buraya bütün kirli don ,fanila hepsi yayılacağım
canım bu spor bildirimini belli bir saatte yapsak,çünkü sayfa sayfa arayabiliriz böyle.
mesela her akşam 11'de spor bildirimini biri başlatsa,sonra devamı gelse?
Yok Can'ım ya bu 3 cadı sabahdan bu yana Bana meydan okuyorlar hayır benimde kirli donumu ,fanilamı yayınla diyorsan hodri meydan aldın mı ölçülerini hepinizin ölçüsünü kayıt edicem görürsünüzBen niye liste dışıyim umutsuz vakiayim ondan dimi? :)
Yürüdün mü gerçektenHaklisin canim aksam 10- 11 diyelim herkes gec uyuyor nasilsa hem ben yine yuruyus yaptim disarda birseyler daha yaparim yatana kadar
Olumlu Canım umarım bir aksilik çıkmazMiyav_su yeni geldim disardan canim ne oldu pazarlık nasil gecti?
Ben level 2 yaptim geçen oldum yahudemek hizli bi giris yapmışım
Canim bence basla zor gelmesi normal ama zamanla alisacaksin. Senden cok cok daha kilolu insanlari zayiflatti jillian bahsettigim yarisma programi "biggest loser"da.Jillian bana göre degil canlar ağırlığımdan dolayı yapamiyorum bazi hareketleri bi 15 kilo sonra belkii:))
Ay resmen bana bilendi pis miyaavSagol Can'ım yok ya 34 bedende kalmak istiyorumHepinize hava Atıcam özellikle benimle kapışanlar var ya @kremsokola
hahahahh ayni seyi yazdim ben de simdi, biz hepimiztamam ama şimdilik
6 saat spor yapamam orası bir gerçek,zaten hızlı kilo veriyorum ölürüm ölür
ama spor salonuna yazılınca incelme olarak seni geçeceğim görürsün
1 ay sonra görüşürüz
Hemen geliyor senin icin olculerim miyavimm:_Masalim_ ölçünü aldın mı Can'ım senin kremsokola ve @blackswannina94 ölçülerinizi yazıyorsunuz özellikle siz 3 nü takip edeceğim çok pis taktım hepinizi tırmıklayacağım buraya bütün kirli don ,fanila hepsi yayılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?