- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
bizim kaderimiz buBenim Annem 45 yaşında ve hala 60 kg kadın benden çıtır...2 kız kardeşim var biri 48.50 arası diğeri 56 57 ben neden boyleyim... gerçi onlar daha bekar
Cnm olculerin iyi gorunuyoo :) boyunda var eminim inceciksindirHemen geliyor senin icin olculerim miyavimm:
Gogus: 88
Bel: 68
Kalca: 99.5
Bacak: 55.5
Boyun: 31 (vucut yag orani hesaplanirken kullaniliyo ondan aldim)
Boy: 177 Guncel kilo: 60.6
Basen de almistim ama hatirlamiyorum 96 olabilir. Kol hic almiyorum inceler zaten, hatta az biraz kaslansalar hayir demem=)
Hala devam ediyorum sporlarıma bırakmadımKışın hep ben birinci oluyordum çogu insan benim yüzümden topiği bırakmıştı sadecesu321 dişli rakip çıkmıştı onunla başabaş gidiyorduk malesef@callanpickey hesabını kapattı
Hepimizin yapmaya calistigi gibi ben de bel kalca inceltmeye calisiyorum iste canim, makus talihimiz=)) bacagimla popomun birlestigi yerde resmen biri boyle lop diye yapistirmis gibi bi yag kutlesi varCnm olculerin iyi gorunuyoo :) boyunda var eminim inceciksindir
Cok yoktur bence kendini skma yavas yavas olur insallah cok kuruda guzel degl hc svmem :)Hepimizin yapmaya calistigi gibi ben de bel kalca inceltmeye calisiyorum iste canim, makus talihimiz=)) bacagimla popomun birlestigi yerde resmen biri boyle lop diye yapistirmis gibi bi yag kutlesi varozellikle ona savas actim, kuculuyo gibi bakalim=))
Yok kurulukla alakam yok zaten=) maksat duzgun dursun vucudum iste, ordan burdan yag fiskirmasin=))Cok yoktur bence kendini skma yavas yavas olur insallah cok kuruda guzel degl hc svmem :)
Yok kurulukla alakam yok zaten=) maksat duzgun dursun vucudum iste, ordan burdan yag fiskirmasin=))
Ay bi deCok yoktur bence kendini skma yavas yavas olur insallah cok kuruda guzel degl hc svmem :)
Sen bence rhaat olAy bi deMiyav_su bize meydan okumasa sikmiycam kendimi de inat ettirdi beni deli=))
Yok Can'ım ya bu 3 cadı sabahdan bu yana Bana meydan okuyorlar hayır benimde kirli donumu ,fanilamı yayınla diyorsan hodri meydan aldın mı ölçülerini hepinizin ölçüsünü kayıt edicem görürsünüz
o da bi taktik olabilir tabi =))
Yürüdün mü gerçekten
Benimki cok fazladir ama ya siz incesiniz kizlar hele basenimHerkesten çok ben bekliyorum o göbişinin ölçüsünü ona göre
Son gulen iyi guler hihAy sesli güldüm ikincinin benim olmadığım belli
Yok Can'ım ya bu 3 cadı sabahdan bu yana Bana meydan okuyorlar hayır benimde kirli donumu ,fanilamı yayınla diyorsan hodri meydan aldın mı ölçülerini hepinizin ölçüsünü kayıt edicem görürsünüz
Yine harikaaaaSabah
Iki haslanmis yumurta ,iki dilim fume
Biraz peynir
Aksam
Bir tabak tas kebabi
Cacik bir kase
Iki lt su
Spor yapamadm musait degldm zaten dunden dolayi baldirlarm aciodu yarn devam
Jullian yapmiyomusun kuzumIvviiiitttther fırsati değerlendiriyorum dışarda yürüdüm bu kez sayende canim
Ama kilonun fazla olmasi demek muhtemelen kas kutlen de daha fazla demek. O da metabolizman daha hizli ve daha fazla kalori yakabilirsin demek. Iyi bi spor ve diyetle benden kesin daha hizli incelirsin yani canimBenimki cok fazladir ama ya siz incesiniz kizlar hele basenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?