Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim Annem 45 yaşında ve hala 60 kg kadın benden çıtır...2 kız kardeşim var biri 48.50 arası diğeri 56 57 ben neden boyleyim... gerçi onlar daha bekar
bizim kaderimiz bu
Benimde kardesim boyumuz ayni 47kg olmus ince bel hafif cikik kalca basen hep diorm supersin ama ben asla oyle olmama zaten sifir beden

Cnm olculerin iyi gorunuyoo :) boyunda var eminim inceciksindir

Cnm olculerin iyi gorunuyoo :) boyunda var eminim inceciksindir
Hepimizin yapmaya calistigi gibi ben de bel kalca inceltmeye calisiyorum iste canim, makus talihimiz=)) bacagimla popomun birlestigi yerde resmen biri boyle lop diye yapistirmis gibi bi yag kutlesi varozellikle ona savas actim, kuculuyo gibi bakalim=))

Cok yoktur bence kendini skma yavas yavas olur insallah cok kuruda guzel degl hc svmem :)

Tamam ben bugun olcecektim ama unuttum sabah tartmak lazim.diye biliyorum göbek ölçüsü icin yarin ölçüp sana soylerim:)

Benimki cok fazladir ama ya siz incesiniz kizlar hele basenim
Ama kilonun fazla olmasi demek muhtemelen kas kutlen de daha fazla demek. O da metabolizman daha hizli ve daha fazla kalori yakabilirsin demek. Iyi bi spor ve diyetle benden kesin daha hizli incelirsin yani canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…