- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Zor gelmesi iyidiiir boyle boyle gelisiyo insan=)Ya bana level 2 neden daha kolay geldi bilmiyorum ikincide daha mı hantallastim ne:)
Ay selulitlerimin fotografini cekicem de siz gorun o zaman harikayi
Cok tatlısınnnn benim azimlendiriyosun öpücük yolluyorum sanaAma kilonun fazla olmasi demek muhtemelen kas kutlen de daha fazla demek. O da metabolizman daha hizli ve daha fazla kalori yakabilirsin demek. Iyi bi spor ve diyetle benden kesin daha hizli incelirsin yani canim
Okadar spora selilut kalmazzz varsada hemencecik giderAy selulitlerimin fotografini cekicem de siz gorun o zaman harikayi
Hehehe ne demek gercekleri soyluyorumCok tatlısınnnn benim azimlendiriyosun öpücük yolluyorum sanasen zaten fistiksinnn
Ben hindi buldum mu affetmem az yagli o da, besin degeri olarak tavuga yakinHindi göğsü bizim icin uygunmu canlar???
Agzindan bal damliyor yerimmm seniiHehehe ne demek gercekleri soyluyorumkas kaybetmezsen (ki kendini ac birakmaz, proteinini ihmal etmez ve sporu savsaklamazsan kaybetmezsin) 1 senede manken olursun mankeeeen, hem de sagliklisindan=)
Bence gayet iyi, proteinden zarar gelmez ki sen zaten cok normal bi miktar yemissin.Menum nasil kizlar biraz tavuk köfte abartmismiyim
Tamam kuzum esim almista ben hic hindi gogsu yapmadım bi size danisiyim dedim ozmana tavuk sote gibi yapiyim hindi gogsunude sebzeli olarakBen hindi buldum mu affetmem az yagli o da, besin degeri olarak tavuga yakin
3 level var canim ama 3. level hep olmuyo youtube'da. Hic muhim degil, o olmazsa zibilyon tane baska program var baska birine baslarsin ilk iki level bittikten sonra=)Agzindan bal damliyor yerimmm seniidesteklerinizle yapicam INŞALLAH canim elimden geleni yapıcam soyle plan yaptım kuzum 1 ay level1 yapiyim sonraki ayda level 2 kuzum kac leveli var her defasinda leveli yukseltiyim jullian hakkinda cok guzel.seyler duydum sende bilgilendirdin cok tesekkur ederim
Ben tavuk ve hindiyi soyle de yapiyorum bazen: once tavada iyice soteliyorum boyle renkleri hafif kahverengi oluncaya kadar. Sonra bi kasede bikac kasik yogurtla biraz su karistiriyorum, icine de 1 tatli kasigi kadar kori koyuyorum. Sonra bu korili sosu hindilerin ustune dokup bi 15 dk da beraber pisiriyorum, harika oluyo. Cesitli varyasyonlarini da yapiyorum bunun hatta, feslegenli falan=)Tamam kuzum esim almista ben hic hindi gogsu yapmadım bi size danisiyim dedim ozmana tavuk sote gibi yapiyim hindi gogsunude sebzeli olarak
Tamam kuzum ozaman bu iki leveli bitrdikten sonra baska bi programa başlarım anlastik kuzum3 level var canim ama 3. level hep olmuyo youtube'da. Hic muhim degil, o olmazsa zibilyon tane baska program var baska birine baslarsin ilk iki level bittikten sonra=)
Koriyi bende cok yaksitiyorum tavuga tadi cok guzel bi tat oluyor katiliyorum kuzum guzel tarif feslegenli bilmiyodum o nasil oluyor kuzum?Ben tavuk ve hindiyi soyle de yapiyorum bazen: once tavada iyice soteliyorum boyle renkleri hafif kahverengi oluncaya kadar. Sonra bi kasede bikac kasik yogurtla biraz su karistiriyorum, icine de 1 tatli kasigi kadar kori koyuyorum. Sonra bu korili sosu hindilerin ustune dokup bi 15 dk da beraber pisiriyorum, harika oluyo. Cesitli varyasyonlarini da yapiyorum bunun hatta, feslegenli falan=)
Peki ozaman kuzum endiselenmeyyeim proterin alinca enerjim çok yuksek oluyor kuzumBence gayet iyi, proteinden zarar gelmez ki sen zaten cok normal bi miktar yemissin.
Tursu cok guzel kuzum kalorisi de yok ama toksin yapiyo vucutta diye duymustum ama arada yeneblit benceMenumu yazayim sonra okumaya gelirim kızlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Light peynir
Baska ne vardı hatırlamıyorum sadece bunlarfi galiba
Ogle
Dukan usulu fındık lahmacun
Tursu
Aksam
Biberli tavuk
semizotlu yogurtlu tavuklu tursulu salata
Tursuyu abartiyorum galiba beni tat olarak tatmin ediyor diye kullaniyorum.
Su 2.5 lt den fazla galiba
1 yesil cay belki 1 tane daha icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?