Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ama kilonun fazla olmasi demek muhtemelen kas kutlen de daha fazla demek. O da metabolizman daha hizli ve daha fazla kalori yakabilirsin demek. Iyi bi spor ve diyetle benden kesin daha hizli incelirsin yani canim
Cok tatlısınnnn benim azimlendiriyosun öpücük yolluyorum sana sen zaten fistiksinnn

Cok tatlısınnnn benim azimlendiriyosun öpücük yolluyorum sana sen zaten fistiksinnn
Hehehe ne demek gercekleri soyluyorum kas kaybetmezsen (ki kendini ac birakmaz, proteinini ihmal etmez ve sporu savsaklamazsan kaybetmezsin) 1 senede manken olursun mankeeeen, hem de sagliklisindan=)

Hehehe ne demek gercekleri soyluyorum kas kaybetmezsen (ki kendini ac birakmaz, proteinini ihmal etmez ve sporu savsaklamazsan kaybetmezsin) 1 senede manken olursun mankeeeen, hem de sagliklisindan=)
Agzindan bal damliyor yerimmm senii desteklerinizle yapicam INŞALLAH canim elimden geleni yapıcam soyle plan yaptım kuzum 1 ay level1 yapiyim sonraki ayda level 2 kuzum kac leveli var her defasinda leveli yukseltiyim jullian hakkinda cok guzel.seyler duydum sende bilgilendirdin cok tesekkur ederim

3 level var canim ama 3. level hep olmuyo youtube'da. Hic muhim degil, o olmazsa zibilyon tane baska program var baska birine baslarsin ilk iki level bittikten sonra=)

Tamam kuzum esim almista ben hic hindi gogsu yapmadım bi size danisiyim dedim ozmana tavuk sote gibi yapiyim hindi gogsunude sebzeli olarak
Ben tavuk ve hindiyi soyle de yapiyorum bazen: once tavada iyice soteliyorum boyle renkleri hafif kahverengi oluncaya kadar. Sonra bi kasede bikac kasik yogurtla biraz su karistiriyorum, icine de 1 tatli kasigi kadar kori koyuyorum. Sonra bu korili sosu hindilerin ustune dokup bi 15 dk da beraber pisiriyorum, harika oluyo. Cesitli varyasyonlarini da yapiyorum bunun hatta, feslegenli falan=)

Menumu yazayim sonra okumaya gelirim kızlar

Sabah
2 haslanmis yumurta
Light peynir
Baska ne vardı hatırlamıyorum sadece bunlarfi galiba

Ogle
Dukan usulu fındık lahmacun
Tursu

Aksam
Biberli tavuk
semizotlu yogurtlu tavuklu tursulu salata

Tursuyu abartiyorum galiba beni tat olarak tatmin ediyor diye kullaniyorum.

Su 2.5 lt den fazla galiba
1 yesil cay belki 1 tane daha icerim

Menüm:
Sabah : salatalık domates
1adet haşlanmış yumurta
2-3 çatal kavurma
Azcık peynir 1 zeytin
1çay kaşığı gül reçeli
1tatlı kaşığı süt reçeli
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen:3 taze incir 1 nektari

Akşam:7 kaşık Sebzeli etli türlü
2yemek kaşığı şehriye pilavı
1su bardağı az şekerli vişne-çilek kompostosu
1 kase yoğurt

70 dakika yürüyüş

3 level var canim ama 3. level hep olmuyo youtube'da. Hic muhim degil, o olmazsa zibilyon tane baska program var baska birine baslarsin ilk iki level bittikten sonra=)
Tamam kuzum ozaman bu iki leveli bitrdikten sonra baska bi programa başlarım anlastik kuzum

Koriyi bende cok yaksitiyorum tavuga tadi cok guzel bi tat oluyor katiliyorum kuzum guzel tarif feslegenli bilmiyodum o nasil oluyor kuzum?

Tursu cok guzel kuzum kalorisi de yok ama toksin yapiyo vucutta diye duymustum ama arada yeneblit bence
Menun cok guzel olmus kuzum afoyet olsun

Canim dukkan lahmacunu nasil yapılıyor lahmacunu cok severim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…