- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Feslegenlisini de yine ayni sekilde yapiyorum, sadece kori yerine kurutulmus feslegen koyuyorum=)Koriyi bende cok yaksitiyorum tavuga tadi cok guzel bi tat oluyor katiliyorum kuzum guzel tarif feslegenli bilmiyodum o nasil oluyor kuzum?
Guzel kuzum afiyet olsun sut receli ilk kez duydum ilgimi çektiMenüm:
Sabah : salatalık domates
1adet haşlanmış yumurta
2-3 çatal kavurma
Azcık peynir 1 zeytin
1çay kaşığı gül reçeli
1tatlı kaşığı süt reçeli
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:3 taze incir 1 nektari
Akşam:7 kaşık Sebzeli etli türlü
2yemek kaşığı şehriye pilavı
1su bardağı az şekerli vişne-çilek kompostosu
1 kase yoğurt
70 dakika yürüyüş
Bende dagdan toplanip kurutulmus var onla yaron yapayim ama bugunde tavuk yedim yarin hindi yesem sknti olmaz dimi kuzu hani diyolar ya bi denge var diyeFeslegenlisini de yine ayni sekilde yapiyorum, sadece kori yerine kurutulmus feslegen koyuyorum=)
Cikilota pastası cokguzelde guzeligi kadarda kalorili2 saatlik spordan geldikten sonra dayanamayıp 1 dilim çikolatalı pasta yemek
Amaan ucunda olum yok ya, yarin az yersin=) bu tip zamanlarda moral bozup diyeti tamamen birakmamak onemli. bi de spordan sonra yedigine gore spora ac karinla mi ciktin acaba? spordan once bi muz yemeyi dene bi dahaki sefere, hem tokluk hissi verir hem kana cabuk karisip karbonhidrat ihtiyacini karsilar=)2 saatlik spordan geldikten sonra dayanamayıp 1 dilim çikolatalı pasta yemek
simdi herkesin bunyesi farklidir ama benim 3 ogun tavuk yedigim oluyo bazen, diyorum ya gidaklicam artik diye=) bana dokunmuyo kisacasi, sen de deneme yanilmayla anlarsin canim. bi anda bunyen cokmez yani cok tavuk yedin diye=)Bende dagdan toplanip kurutulmus var onla yaron yapayim ama bugunde tavuk yedim yarin hindi yesem sknti olmaz dimi kuzu hani diyolar ya bi denge var diye
yemek yedikten 1.5-2 saat sonra gittimAmaan ucunda olum yok ya, yarin az yersin=) bu tip zamanlarda moral bozup diyeti tamamen birakmamak onemli. bi de spordan sonra yedigine gore spora ac karinla mi ciktin acaba? spordan once bi muz yemegi dene bi dahaki sefere, hem tokluk hissi verir hem kana cabuk karisip karbonhidrat ihtiyacini karsilar=)
Tamam bitanem bilgiler icin cok tesekkur ederim eksik olmasimdi herkesin bunyesi farklidir ama benim 3 ogun tavuk yedigim oluyo bazen, diyorum ya gidaklicam artik diye=) bana dokunmuyo kisacasi, sen de deneme yanilmayla anlarsin canim. bi anda bunyen cokmez yani cok tavuk yedin diye=)
Hmm normalmis aslinda. Tadini ozlemissindir o zaman belki pastanin? Bi dahaki sefere cok canin cekerse bi catal alirsin, bi catalin da tadi ayni koca pastanin da=)yemek yedikten 1.5-2 saat sonra gittim
En kötüsü evet aman yedim diye bozmak kuzum katılıyorum yarin hafif beslenerek dengelenirAmaan ucunda olum yok ya, yarin az yersin=) bu tip zamanlarda moral bozup diyeti tamamen birakmamak onemli. bi de spordan sonra yedigine gore spora ac karinla mi ciktin acaba? spordan once bi muz yemeyi dene bi dahaki sefere, hem tokluk hissi verir hem kana cabuk karisip karbonhidrat ihtiyacini karsilar=)
Öyle tabi ama bazen karnım doysada gözüm doymuyorHmm normalmis aslinda. Tadini ozlemissindir o zaman belki pastanin? Bi dahaki sefere cok canin cekerse bi catal alirsin, bi catalin da tadi ayni koca pastanin da=)
Evet yememen gerekti ama olsun uzme kendini sonuçta yarin dengelersin olur insaniz hepimiz canimiz cekiyor hepimizin ne olcakki yarin harika bi baslangic sansimiz var cok sukuryemek yedikten 1.5-2 saat sonra gittim
O bendede oluyor sanirim.diyet pskolojisinden canimÖyle tabi ama bazen karnım doysada gözüm doymuyor
O konuda yapacak bisey yok canim, yemek icin yasamicaksin yasamak icin yiceksin=)Öyle tabi ama bazen karnım doysada gözüm doymuyor
Sağol hayatım ben çokduyuyordum ama güzel olmaycağını düşünüyordum.Ama yanlış düşünmüşüm bizim evde nutellanın tahtına oturdu bunu yapıyorum eşimde çok seviyorGuzel kuzum afiyet olsun sut receli ilk kez duydum ilgimi çekti
Aa ne guzel afiyet bal seker olsun canım ismine guzelSağol hayatım ben çokduyuyordum ama güzel olmaycağını düşünüyordum.Ama yanlış düşünmüşüm bizim evde nutellanın tahtına oturdu bunu yapıyorum eşimde çok seviyor
Sağol tatlımAa ne guzel afiyet bal seker olsun canım ismine guzel
Ne oldu işine mi gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?