Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Guzel kuzum afiyet olsun sut receli ilk kez duydum ilgimi çekti

2 saatlik spordan geldikten sonra dayanamayıp 1 dilim çikolatalı pasta yemek
Amaan ucunda olum yok ya, yarin az yersin=) bu tip zamanlarda moral bozup diyeti tamamen birakmamak onemli. bi de spordan sonra yedigine gore spora ac karinla mi ciktin acaba? spordan once bi muz yemeyi dene bi dahaki sefere, hem tokluk hissi verir hem kana cabuk karisip karbonhidrat ihtiyacini karsilar=)

Bende dagdan toplanip kurutulmus var onla yaron yapayim ama bugunde tavuk yedim yarin hindi yesem sknti olmaz dimi kuzu hani diyolar ya bi denge var diye
simdi herkesin bunyesi farklidir ama benim 3 ogun tavuk yedigim oluyo bazen, diyorum ya gidaklicam artik diye=) bana dokunmuyo kisacasi, sen de deneme yanilmayla anlarsin canim. bi anda bunyen cokmez yani cok tavuk yedin diye=)

yemek yedikten 1.5-2 saat sonra gittim

simdi herkesin bunyesi farklidir ama benim 3 ogun tavuk yedigim oluyo bazen, diyorum ya gidaklicam artik diye=) bana dokunmuyo kisacasi, sen de deneme yanilmayla anlarsin canim. bi anda bunyen cokmez yani cok tavuk yedin diye=)
Tamam bitanem bilgiler icin cok tesekkur ederim eksik olma

En kötüsü evet aman yedim diye bozmak kuzum katılıyorum yarin hafif beslenerek dengelenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…