Ay resmen bana bilendi pis miyaavgoruceksin belki daha az spor yapicam ama daha cok incelicem
Harbiden ne oldu hepiniz saldırıya geçtiniz ama ben hepinizin Hakkı'ndan gelicem görürsünüz hepiniz ölçülerinizi yazın
sagl kuzucukYine harikaaaa
Tamam Baby ekranın resmini aldımHemen geliyor senin icin olculerim miyavimm:
Gogus: 88
Bel: 68
Kalca: 99.5
Bacak: 55.5
Boyun: 31 (vucut yag orani hesaplanirken kullaniliyo ondan aldim)
Boy: 177 Guncel kilo: 60.6
Basen de almistim ama hatirlamiyorum 96 olabilir. Kol hic almiyorum inceler zaten, hatta az biraz kaslansalar hayir demem=)
Seni varya fındıklı sokola yapıcamSizofren gibi kendi kendime konusuyorum burda kizlaar nerdeyseniz gelin kurtarin beni
Afiyet olsun Can'ımSabah
Iki haslanmis yumurta ,iki dilim fume
Biraz peynir
Aksam
Bir tabak tas kebabi
Cacik bir kase
Iki lt su
Spor yapamadm musait degldm zaten dunden dolayi baldirlarm aciodu yarn devam
Senden korkulurSeni varya fındıklı sokola yapıcamkızım taktım sana ayvayı yedin
Hala devam ediyorum sporlarıma bırakmadım
Korkma hiç acımayacakAy bi deMiyav_su bize meydan okumasa sikmiycam kendimi de inat ettirdi beni deli=))
Niye rahat olucakmış hepinizi tırmalacağım görürsünüz parte hanımSen bence rhaat ol
Sagol miyavmm. Sayfalari okuyamiorm yaa bunla deli etcek benii... alintilayinca yaziormAfiyet olsun Can'ım
olculeri iyi cnm boyuda varmis inceciktir :)Niye rahat olucakmış hepinizi tırmalacağım görürsünüz parte hanım
Bekliyorum hepinizden siz hepiniz ben tek görürsünüz 1 ay sonraTamam ben bugun olcecektim ama unuttum sabah tartmak lazim.diye biliyorum göbek ölçüsü icin yarin ölçüp sana soylerim:)
50 gösterirsin yeminle kuzum
Canımsın en güzeli dışarıda yürümek benimde arkadaşım beni ektiIvviiiitttther fırsati değerlendiriyorum dışarda yürüdüm bu kez sayende canim
Sanki biz çok incedeydik Can'ım şaka bir yana ölçünü Alman senin için çok iyi olur karşılaştırırsınBenimki cok fazladir ama ya siz incesiniz kizlar hele basenim
Hahahahaha gazliyomsn beni bende kendimi avutuyorm50 gösterirsin yeminle kuzum
Canımsın en güzeli dışarıda yürümek benimde arkadaşım beni ektieşimde birlikte gidelim dedi açım diye avm girdik o yemek yedi ben su içtim sonra tartıştık küstük beyfendiye kola içirmedim anlıyacağın sadece Avmde dolaştık 3 saat küs bir şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?