Can'ım afiyet olsun 4 adet köfte ile doydun mu merak ettim doğrusuMenumle karsinizdayim
Kahvaltıda
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
3 yemek kasigi yagsiz tavuklu makarna
1 bardak ayran
Aksam
4 adet köfte
Salata
Spor
Jullian yapcam canlar 11 de
Şimdi barıştık bana kahve yapmışKuzum yeni asiklar gibi atisiyorsunuz habire asiksiniz siz aşık
eyvahlar olsunBekliyorum baby geçemezsen elimden çekeceğin var senin bütün kirli don fanila ne varsa buraya Atıcam meydana
Yakında yumurtlarsın senBen hindi buldum mu affetmem az yagli o da, besin degeri olarak tavuga yakin
zaten o yüzden kilo vermede yarışmayalım diyorumfitblack allahım birde hava mı atıyorsun hızlı kilo veriyorum diye ona bakarsan bende hızlı sıkılaşıyorum bilmem anlatabildim mi
Aynen kuzum not alcam.jullianla ve zumbayla nasi incelmisim.bakacamSanki biz çok incedeydik Can'ım şaka bir yana ölçünü Alman senin için çok iyi olur karşılaştırırsın
Afiyet olsunda ne kadar çok kanatlı hayvan yemişsinMenumu yazayim sonra okumaya gelirim kızlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Light peynir
Baska ne vardı hatırlamıyorum sadece bunlarfi galiba
Ogle
Dukan usulu fındık lahmacun
Tursu
Aksam
Biberli tavuk
semizotlu yogurtlu tavuklu tursulu salata
Tursuyu abartiyorum galiba beni tat olarak tatmin ediyor diye kullaniyorum.
Su 2.5 lt den fazla galiba
1 yesil cay belki 1 tane daha icerim
Kuzu dedigime imzami atarim sen simdi 60 gösteriyosun 60 oluncada 50 gosterirsin buna adim gibi eminim kuzucumHahahahaha gazliyomsn beni bende kendimi avutuyorm
Afiyet olsun Can'ım akşam ki komposto olmamışMenüm:
Sabah : salatalık domates
1adet haşlanmış yumurta
2-3 çatal kavurma
Azcık peynir 1 zeytin
1çay kaşığı gül reçeli
1tatlı kaşığı süt reçeli
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:3 taze incir 1 nektari
Akşam:7 kaşık Sebzeli etli türlü
2yemek kaşığı şehriye pilavı
1su bardağı az şekerli vişne-çilek kompostosu
1 kase yoğurt
70 dakika yürüyüş
Teswkkur ederm cnmm biktm artk okdr gozumde buyuyoki 11kgKuzu dedigime imzami atarim sen simdi 60 gösteriyosun 60 oluncada 50 gosterirsin buna adim gibi eminim kuzucum
Ay hiç güleceğim yoktu Can'ım ah ah hepimiz hamur işini çok sevdiğimiz için aldık bu kiloları bende çok seviyorum lahmacunu yaTursu cok guzel kuzum kalorisi de yok ama toksin yapiyo vucutta diye duymustum ama arada yeneblit bence
Menun cok guzel olmus kuzum afoyet olsun
Canim dukkan lahmacunu nasil yapılıyor lahmacunu cok severim?
Bende jullan level 1Kizlar spor baslangici yapan oldu mu göremedim
Ben yapaYim baslangici
Puantiyeli_kelebek
1.5 saat yürüyüş
55 dk plates
100 twister
20 dk jillian
50 mekik
Kuzum.kocaman bi kase yesillik salatasi vardı ondan dolayı doydum köfte bi ise yaramadiCan'ım afiyet olsun 4 adet köfte ile doydun mu merak ettim doğrusu
Simdi kalkip eve bi el aticam o da spordan sayılır dimi
Yaptığın sporu heba etmişsin Canım demekki aç spor yapmışsın aç mıydın2 saatlik spordan geldikten sonra dayanamayıp 1 dilim çikolatalı pasta yemek
Zorlu bi yol fıstığım.ama.artik sen zayif bi insansin 60a.dusunce 5o gostrceksn ve cok zayf olcaksin sen zaten basardin kuzumTeswkkur ederm cnmm biktm artk okdr gozumde buyuyoki 11kgicimi bilsen okdr kg verdm ama bana sor
Sen benden önce sormuşsun aynı Soruyu aç spor yapılınca öyle oluyorAmaan ucunda olum yok ya, yarin az yersin=) bu tip zamanlarda moral bozup diyeti tamamen birakmamak onemli. bi de spordan sonra yedigine gore spora ac karinla mi ciktin acaba? spordan once bi muz yemeyi dene bi dahaki sefere, hem tokluk hissi verir hem kana cabuk karisip karbonhidrat ihtiyacini karsilar=)
tamamSanki sana takmadımbütün kirli çamaşırlarını buraya dökücem
_Masalim_ ölçünü aldın mı Can'ım senin @kremsokola ve fitblack ölçülerinizi yazıyorsunuz özellikle siz 3 nü takip edeceğim çok pis taktım hepinizi tırmıklayacağım buraya bütün kirli don ,fanila hepsi yayılacağım
Ah kuzummm gözlerimiz görmesinAy hiç güleceğim yoktu Can'ım ah ah hepimiz hamur işini çok sevdiğimiz için aldık bu kiloları bende çok seviyorum lahmacunu ya
O zaman boş karbonhidratlı gıda mı tükketin Canımyemek yedikten 1.5-2 saat sonra gittim
Yok ya nerem zayif allah askina yaaZorlu bi yol fıstığım.ama.artik sen zayif bi insansin 60a.dusunce 5o gostrceksn ve cok zayf olcaksin sen zaten basardin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?