Ekran resmini aldımtamam1 ekim günü ölçüm yapıyoruz ve görüyoruz sonucu
kızlar eyvah diyorum hakikaten taktı
ben ölçümü yazıyorum,not al,1 ekimde de tekrar ölçülür,kim kazandı görürüz
göğüs: 90 cm
bel: 81 cm
basen: 115 cm
Inan bana zayifsin ben seni disarda gorsem.zayf kiz derim bana guven başarının keyfini cikarYok ya nerem zayif allah askina yaabugun gene geldiler valla biktmmmmmm yaaaaaaaa versemde kurtulsam yaaa :'(
Korkuyorumtamam1 ekim günü ölçüm yapıyoruz ve görüyoruz sonucu
kızlar eyvah diyorum hakikaten taktı
ben ölçümü yazıyorum,not al,1 ekimde de tekrar ölçülür,kim kazandı görürüz
göğüs: 90 cm
bel: 81 cm
basen: 115 cm
Kız Buda sorulur mu sanki seni görmedi bence 50 kg gösterirsin belin bile Nasıl incelmiş
Korkun benden o gün kedicik değil Aslan gibi kükreyeceğim
Ayni şeyi yazmisiz kesinlikleKız Buda sorulur mu sanki seni görmedi bence 50 kg gösterirsin belin bile Nasıl incelmiş
Yaaa tabiInan bana zayifsin ben seni disarda gorsem.zayf kiz derim bana guven başarının keyfini cikar
ayyy miyav nedense moralm bozukKız Buda sorulur mu sanki seni görmedi bence 50 kg gösterirsin belin bile Nasıl incelmiş
Cok tatlısın yaaaKorkun benden o gün kedicik değil Aslan gibi kükreyeceğim
Görüşeceğiz ptesi senin o fırfırlı lastik donlarını buraya meydana atıcağımeyvahlar olsun
neyse haftaya pazartesinden itibaren görüşürüz artık
Senin.yerinde olmak.cok isterdim kuzum sen taa 88lerden indin bu kiloya dilemi kolay daha ben başındayim yolun ben senden ilham aliyorum basarmissin basardigini gormek bana guc veriyor ben suan 88im ve suan 69.olsam ve 69 olupta 60.gostersem emin ol dunyalar benim.olurdu kuzum zafer senin bana guvenYaaa tabi
ayyy miyav nedense moralm bozuk
aynen yatana kadar spor yapıyoruz bazen akşam 10-11 kilo bildirim zamanı olsunHaklisin canim aksam 10- 11 diyelim herkes gec uyuyor nasilsa hem ben yine yuruyus yaptim disarda birseyler daha yaparim yatana kadar
ben deeeAy resmen bana bilendi pis miyaavgoruceksin belki daha az spor yapicam ama daha cok incelicem
Şu reglin seni etkiliyor Can'ım ya biraz ara ver istersen takıma ama buraya yine yaz bir ara bende öyleydim hatırladın mıYaaa tabi
ayyy miyav nedense moralm bozuk
Hoşgeldin canimselam arkadaşlar..ben yeni üyeyim ve bu topipiği okuyunca üye olmaya karar verdim.inş benide aranza alırsınızüç aylık bi bebişim var..malum hamilelik dönemi..tıka basa yedim ve yirmi kilodan fazla aldım şimdi arınma zamanı..sporu çok seviyorum ama başlamak nasib olmadı daha..burdaki gazla başlıcqam inş
Bak böyle sevimlilik ile kurtulacağını sanıyorsan yanılıyorsun kedinin intikamıCok tatlısın yaaa
Ben yanındayım arada böyle durumlar olur ama.sen daglari okyanuslari aşıp 20 küsür kilo verdin derede mi bogulcaksin senin bi basari oykun var kuzumBiktmm aylardir yaaaaapufff sizinde motivasyonunuzu dusurcem kbkmayin
Ayy duygulandmm seni cok iyi anliyorm kg cok kotu yaa allah hepinize yardm etsnnnnnnn pfffSenin.yerinde olmak.cok isterdim kuzum sen taa 88lerden indin bu kiloya dilemi kolay daha ben başındayim yolun ben sen ilham aliyorum basarmissin basarigini gornek bana guc veriyor ben.suan 88im ve suan 69.olsam ve 69 olupta 60.gostersem emin ol dunyalar benim.olurdu kuzum zafer senin bana guven
ozaman hepten sapitirim regldenmo cnm bsyler cekio morm bozuluoŞu reglin seni etkiliyor Can'ım ya biraz ara ver istersen takıma ama buraya yine yaz bir ara bende öyleydim hatırladın mı
ahahaha hiç sormaAy bi deMiyav_su bize meydan okumasa sikmiycam kendimi de inat ettirdi beni deli=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?