- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Cooook moral verdnnn tesekkr ederm cnmmmmm evde birsuru sey var kg derdi basima vurdu biraz bide regl olmadm ya ondan sanrmBen yanındayım arada böyle durumlar olur ama.sen daglari okyanuslari aşıp 20 küsür kilo verdin derede mi bogulcaksin senin bi basari oykun var kuzum
Geç bile kaldın ben olsam gider yarın yazılırım şu ptesi sendromundan kurtulurumaynen yatana kadar spor yapıyoruz bazen akşam 10-11 kilo bildirim zamanı olsun
ben deeeacilen salona yazılmam lazım
ahahaha hiç sormaben de sıkmayacağım ama en yakın zamanda salona yazılıp geçeceğim onu
Tamam tamam kurtulmadim yineBak böyle sevimlilik ile kurtulacağını sanıyorsan yanılıyorsun kedinin intikamıtadına bakacaksın sende
ölç ölç çekinme benim basenler 115 cm ben n'apayımBenimki cok fazladir ama ya siz incesiniz kizlar hele basenim
Nasıl ne yapağım eriyecek onlar başka bir yolu çaresi yokölç ölç çekinme benim basenler 115 cm ben n'apayım
AMIN kuzummm ALLAHIN izniyle basaricaz kuzumAyy duygulandmm seni cok iyi anliyorm kg cok kotu yaa allah hepinize yardm etsnnnnnnn pfff
ozaman hepten sapitirim regldenmo cnm bsyler cekio morm bozuluo
Hadi git git hemen başlıyoruz konusmayaKızlar ben kaçıyorum herkese iyi gecelerarkamdan konuşmayın
Tamam. Insallaaaaahhhhh cnm benimmmmmAMIN kuzummm ALLAHIN izniyle basaricaz kuzum
Regliden oluyor kuzummm gecsin spor lustemizde var artik yapıcaz bu işi
Bitanem tamamen hormonların yapıyor böyle seni birde her yerde yazınca insan sıkışıyor vermeliyim diye sıkma kendini
Boyun kac canimmcim 10 kilo gider hamileyken alinan kilolar dikat edince gidiyomus hemen diye duymustun
Hadi git git hemen başlıyoruz konusmaya
Iyi geceler fistik
ay inşallah canım çabucak gider ..boyum 162Boyun kac canimmcim 79 bisik yok 1p kilo gider hamileyken alinan kilolar dikat edince gidiyomus hemen diye duymustun
Bazen oluyor o donemler beraberce atlaticaz INŞALLAH canımmmmCooook moral verdnnn tesekkr ederm cnmmmmm evde birsuru sey var kg derdi basima vurdu biraz bide regl olmadm ya ondan sanrmkbakmayn
Yarin ilk isimmmm ölçülerSabaha ögrenirim merak etme bir tek sen kaldın şu ölçülerini veriyorsun
Yolun acik olsun canım benim kilom.l ne yazikki 93tu simdi 88 yolum uzun bende 66 olmak istiyorum INŞALLAH hepimiz hedefimize ulaşırizay inşallah canım çabucak gider ..boyum 162
yaa yapma2 saatlik spordan geldikten sonra dayanamayıp 1 dilim çikolatalı pasta yemek
aynen benim mottom bu olduO konuda yapacak bisey yok canim, yemek icin yasamicaksin yasamak icin yiceksin=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?