Kuzum.bende kendimi.cok.merak ettim benim.130dan fazladir ozmnölç ölç çekinme benim basenler 115 cm ben n'apayım
Öyle olucak galiba canımMiyavsu geçmiş olsun canım
Commadante iyi bir başlangıç bence bu arada bişey sorcam diyetisyen kaç günde 1 çağırıyor
Koza evde de düzenli aksatmadan yaparsan spor salonuna yazilmana gerek yok azimli ol yeter
bunlara da iyilik yaramaz,bırak ne düşünüyorsun onu senin canın sıkılıyorCanımsın en güzeli dışarıda yürümek benimde arkadaşım beni ektieşimde birlikte gidelim dedi açım diye avm girdik o yemek yedi ben su içtim sonra tartıştık küstük beyfendiye kola içirmedim anlıyacağın sadece Avmde dolaştık 3 saat küs bir şekilde
Bir program yapmayı düşünüyorum canımBence fazla kilon yok tatlım evde düzenli yaparım diyorsan evde yap
Ben de alıcam ölçülerimiiiii_Masalim_ ölçünü aldın mı Can'ım senin kremsokola ve fitblack ölçülerinizi yazıyorsunuz özellikle siz 3 nü takip edeceğim çok pis taktım hepinizi tırmıklayacağım buraya bütün kirli don ,fanila hepsi yayılacağım
inşallah kilo bu verilir canım..zaman sabır ve istikrar ..Yolun acik olsun canım benim kilom.l ne yazikki 93tu simdi 88 yolum uzun bende 66 olmak istiyorum INŞALLAH hepimiz hedefimize ulaşıriz
ben de korkuyorum ama çaktırma
Korkun benden o gün kedicik değil Aslan gibi kükreyeceğim
canım hoş geldinnnnnnselam arkadaşlar..ben yeni üyeyim ve bu topipiği okuyunca üye olmaya karar verdim.inş benide aranza alırsınızüç aylık bi bebişim var..malum hamilelik dönemi..tıka basa yedim ve yirmi kilodan fazla aldım şimdi arınma zamanı..sporu çok seviyorum ama başlamak nasib olmadı daha..burdaki gazla başlıcqam inş
kız dona taktıGörüşeceğiz ptesi senin o fırfırlı lastik donlarını buraya meydana atıcağım
Yürüyüşü hiç bırakmadım bir haftadır da pilatese yeniden başladım canım.Tahmin etmiştim zaten Canım insan spora alışınca bırakamıyor ve asla bırakma düğün ne Zaman
çok gıybetini yapacağızzz çooookKızlar ben kaçıyorum herkese iyi gecelerarkamdan konuşmayın
Hoşgeldin tatlımhoşbuldum canım teşekkür ederim
yok canım bak ben 90 kilo ile başladım asıl ve o zaman basenim 125 cm'di.Kuzum.bende kendimi.cok.merak ettim benim.130dan fazladir ozmn
1 ay olmaz daha uzun soluklu bi maraton olsun, ben tatile geliyorum haftaya Turkiye'ye orda dikkat edemem. Bari 2 ay diyelim suna, olur mu=)Bekliyorum hepinizden siz hepiniz ben tek görürsünüz 1 ay sonra
biz miyavla 1 ekime kadar anlaştık1 ay olmaz daha uzun soluklu bi maraton olsun, ben tatile geliyorum haftaya Turkiye'ye orda dikkat edemem. Bari 2 ay diyelim suna, olur mu=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?