Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benimde oldum olasi basenim cok fazladir yarin hemen yazarim kuzum.merak.ettim.acikcasi basende yuruyerek diyolar bide her gun yuurusekmmi neyapcsgimizi sasirdik

Benimde oldum olasi basenim cok fazladir yarin hemen yazarim kuzum.merak.ettim.acikcasi basende yuruyerek diyolar bide her gun yuurusekmmi neyapcsgimizi sasirdik
ben her gün yürüyorum canım ama henüz 2 ay bile olmadı o yüzden 10 cm incelme bile iyi geliyor şu an bana,yürümek lazım cidden.min 45 dk her gün yürüyelim mi ne dersin?

Benim de bugunku menum soyle:

Oglen: tavuklu bademli salata
Aksam: 150 gr korili tavuk, firinda patlican-kabak, 3 kasik yogurt, domates sosu (bugun yapicam umarim bu menuyu=))

1250 kalori oldu toplam. Aksama da ebru salli skinny jeans yapicam.

Bi de ben bu spor listesinde 1 gun onceki sporumu yazayim bari, baska turlu tr saatine gore 11'e kadar bildirim yapamam.

Puantiyeli_kelebek
1.5 saat yürüyüş
55 dk plates
100 twister
20 dk jillian
50 mekik

Blackswannina94
45 dk koşu bandında yürüme
90 dk sahilde yürüme

Miyav_su
3 saat spor

Kremsokola
30 dk agirlik
30 dk cardio

Güzel haberlerle gel canım Eksi olsun bol bol en sağlıklısından

Sen coktan Atlet olmuşsun desene bugun spora başladım ben 40 dkdan fazla spor yapmam sayende bana verdigin şevkle 1 saat 20 dk yaptim inanamıyorum
Vayyy helall

Jillian bana göre degil canlar ağırlığımdan dolayı yapamiyorum bazi hareketleri bi 15 kilo sonra belkii:))
Ya ben sabah jilliana basladim 5 dakika surdu beraberligimiz
Ben henu sinav pozisyonu alirken kizlar bir inip kalkiyordu bir kosede comadante agliyordu yiter yiter diyordu. Jillianda ordaydi o da cekiyordu ve benim jillian maceram bitmisti

aynen canım kahvaltı yapmaz,gece 3'te götürürdüm cipsleri.korku filmi gibi
Benim de favori kahvaltim cips kola cikolataydi sorsan ay migdem bulaniyor sabah yiyemiyorum pek bisey

Başka ne söyledi Canım diyetisyenin
Spor verdi ekstra sut yazdi canim

Hadi bakalım Can'ım emeklerini boşa çıkarma

Menumle karsinizdayim

Kahvaltıda
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
3 yemek kasigi yagsiz tavuklu makarna
1 bardak ayran

Aksam
4 adet köfte
Salata

Spor
Jullian yapcam canlar 11 de
Cok sevdim
Canim kahvaltinin yaninda peynir ve sut de tuket lutfen 69 iken 60 gostermek istiyorsak kas kaybetmemeliyizeti cok iyi tuketmissin, tt ekmek gunde 2 3 dilim olsa daha guzel olur bence cok besleyici

Ya bende tursuya asigim ama 1 aydir yemiyorum
Odem var vucudumda, tursunun tuzlu yapisi odem tutuyormus. Korkuyorum tuketmeye

Canim bence sekeri yuksek bir menu olmus yuruyus cok iyi tebrikler

Yolun acik olsun canım benim kilom.l ne yazikki 93tu simdi 88 yolum uzun bende 66 olmak istiyorum INŞALLAH hepimiz hedefimize ulaşıriz
Yaaa _Masalim_ . Sen 93den 8ie inmissin tebrikkk ederimm inaniyorum basaracaksin

ben her gün yürüyorum canım ama henüz 2 ay bile olmadı o yüzden 10 cm incelme bile iyi geliyor şu an bana,yürümek lazım cidden.min 45 dk her gün yürüyelim mi ne dersin?
Tabi kuzum 10 cm.azmi.cok guzel
Kuzum.ben zumba yürüyüş julliam yapicam

Yürüyüşe de varim kuzummm yuruuus basenin bas düşmanı

Kizllaaaarrrrr
1.300 gram kilo kaybi

Bunun yarisi kas yarisi yag imis, kas kaybi yasamamam icin menume kalori ekledi
ekstra sut yogurt ya da ayran ekledi. diyetisyenim kesin beni kurbana hazirliyor

fitblack .

Cok güzel bir fark canim ilk haftadan. Devami da böyle gelir umarım protein candir nasil yagdan gidecek gör bak

Sagol kuzum darisi 7lere somra 6lara

Evet kuzum kahvaltım alal acele oldu ama daha dikkat edicem cok sagol fisitigim

9lardan 8lere inmek kolaydı sanki ama sonradan yerimde saydim motivasyonum düştü ama.sizin sayenizde güç topladim yeniden basladim çok sagolun kızlar

Canim bence basla zor gelmesi normal ama zamanla alisacaksin. Senden cok cok daha kilolu insanlari zayiflatti jillian bahsettigim yarisma programi "biggest loser"da.

Biraz kolayima gelen sporlari yapayim da jilliani bir kac haftaya yaparim heralde ama arada denemelerim devam edicek:)

Seninkinde löp et varsa benimkinde ek olarak manda butu yapistirilmis demekki

Jullian yapmiyomusun kuzum

Deniycem arada kuzum bi kac haftaya da düzenli yaparım seniyalnız bırakmam

Ama kilonun fazla olmasi demek muhtemelen kas kutlen de daha fazla demek. O da metabolizman daha hizli ve daha fazla kalori yakabilirsin demek. Iyi bi spor ve diyetle benden kesin daha hizli incelirsin yani canim

Bendeki kas yiginini düşünemiyorum lombur lombur yag dokusu yaaaa baska bişi degil

Zor gelmesi iyidiiir boyle boyle gelisiyo insan=)

Gelisecegim insallah bende

Cok iyi canim ogle yemeğini de salatayla zenginlestirsen harika olacakmış @SucceSSstorY

Menumle karsinizdayim

Kahvaltıda
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

Öğlen
3 yemek kasigi yagsiz tavuklu makarna
1 bardak ayran

Aksam
4 adet köfte
Salata

Spor
Jullian yapcam canlar 11 de

Ay kizlar sizi guldureyim. Bizim ofiste calisan 5 erkek var ben tek kadinim. Ofiste de bi su sebili var, damacana ustune takiliyo. Ne zaman su azalsa ben manyak gibi gidiyorum once suyu bitiriyorum, sonra dolu damacanayla squat yapip en son yerine takiyorumay neyse ki sebilin oldugu yer kapali da beni gormuyolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…