- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Niye ya ben de ekime kadar yarisiyim, olmaz mibiz miyavla 1 ekime kadar anlaştıkbence herkesle farklı zamanlarda yarışsın. gerçi hepimizin hakkından gelir
Benimde oldum olasi basenim cok fazladir yarin hemen yazarim kuzum.merak.ettim.acikcasi basende yuruyerek diyolar bide her gun yuurusekmmi neyapcsgimizi sasirdikyok canım bak ben 90 kilo ile başladım asıl ve o zaman basenim 125 cm'di.
kilo verdim ben ama en çok üstten gitti,benim basen bayağı zor eriyor canım ya.
ben 4 yıl önce falan 52 kiloydum,o zaman bile basenim vardı sen düşün.
bence de öyle olsunNiye ya ben de ekime kadar yarisiyim, olmaz mi
ben her gün yürüyorum canım ama henüz 2 ay bile olmadı o yüzden 10 cm incelme bile iyi geliyor şu an bana,yürümek lazım cidden.min 45 dk her gün yürüyelim mi ne dersin?Benimde oldum olasi basenim cok fazladir yarin hemen yazarim kuzum.merak.ettim.acikcasi basende yuruyerek diyolar bide her gun yuurusekmmi neyapcsgimizi sasirdik
Güzel haberlerle gel canımEksi olsun bol bol en sağlıklısından
Vayyy helallSen coktan Atlet olmuşsun desenebugun spora başladım ben 40 dkdan fazla spor yapmam sayende bana verdigin şevkle 1 saat 20 dk yaptim inanamıyorum
Ya ben sabah jilliana basladim 5 dakika surdu beraberligimizJillian bana göre degil canlar ağırlığımdan dolayı yapamiyorum bazi hareketleri bi 15 kilo sonra belkii:))
Benim de favori kahvaltim cips kola cikolataydiaynen canım kahvaltı yapmaz,gece 3'te götürürdüm cipsleri.korku filmi gibi
Spor verdi ekstra sut yazdi canimBaşka ne söyledi Canım diyetisyenin
Hadi bakalım Can'ım emeklerini boşa çıkarma
Cok sevdimMenumle karsinizdayim
Kahvaltıda
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
3 yemek kasigi yagsiz tavuklu makarna
1 bardak ayran
Aksam
4 adet köfte
Salata
Spor
Jullian yapcam canlar 11 de
Ya bende tursuya asigimMenumu yazayim sonra okumaya gelirim kızlar
Sabah
2 haslanmis yumurta
Light peynir
Baska ne vardı hatırlamıyorum sadece bunlarfi galiba
Ogle
Dukan usulu fındık lahmacun
Tursu
Aksam
Biberli tavuk
semizotlu yogurtlu tavuklu tursulu salata
Tursuyu abartiyorum galiba beni tat olarak tatmin ediyor diye kullaniyorum.
Su 2.5 lt den fazla galiba
1 yesil cay belki 1 tane daha icerim
Canim bence sekeri yuksek bir menu olmusMenüm:
Sabah : salatalık domates
1adet haşlanmış yumurta
2-3 çatal kavurma
Azcık peynir 1 zeytin
1çay kaşığı gül reçeli
1tatlı kaşığı süt reçeli
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen:3 taze incir 1 nektari
Akşam:7 kaşık Sebzeli etli türlü
2yemek kaşığı şehriye pilavı
1su bardağı az şekerli vişne-çilek kompostosu
1 kase yoğurt
70 dakika yürüyüş
YaaaYolun acik olsun canım benim kilom.l ne yazikki 93tu simdi 88 yolum uzun bende 66 olmak istiyorum INŞALLAH hepimiz hedefimize ulaşıriz
Aaa yurt disindan bile katilim var vaaaaşşş1 ay olmaz daha uzun soluklu bi maraton olsun, ben tatile geliyorum haftaya Turkiye'ye orda dikkat edemem. Bari 2 ay diyelim suna, olur mu=)
Kadinlar kulubu ve grubumuzu yurtdisinda temsil ediyorumAaa yurt disindan bile katilim var vaaaaşşş
Tabi kuzum 10 cm.azmi.cok guzelben her gün yürüyorum canım ama henüz 2 ay bile olmadı o yüzden 10 cm incelme bile iyi geliyor şu an bana,yürümek lazım cidden.min 45 dk her gün yürüyelim mi ne dersin?
Kizllaaaarrrrr
1.300 gram kilo kaybi
Bunun yarisi kas yarisi yag imis, kas kaybi yasamamam icin menume kalori ekledi
ekstra sut yogurt ya da ayran ekledi.diyetisyenim kesin beni kurbana hazirliyor
fitblack .
Sagol kuzum darisi 7lere somra 6lara
Vayyy helall
Ya ben sabah jilliana basladim 5 dakika surdu beraberligimiz
Ben henu sinav pozisyonu alirken kizlar bir inip kalkiyordu bir kosede comadante agliyordu yiter yiter diyordu. Jillianda ordaydi o da cekiyorduve benim jillian maceram bitmisti
Benim de favori kahvaltim cips kola cikolataydisorsan ay migdem bulaniyor sabah yiyemiyorum pek bisey
Spor verdi ekstra sut yazdi canim
Cok sevdim
Canim kahvaltinin yaninda peynir ve sut de tuket lutfen 69 iken 60 gostermek istiyorsak kas kaybetmemeliyizeti cok iyi tuketmissin, tt ekmek gunde 2 3 dilim olsa daha guzel olur bence cok besleyici
Ya bende tursuya asigimama 1 aydir yemiyorum
Odem var vucudumda, tursunun tuzlu yapisi odem tutuyormus. Korkuyorum tuketmeye
Canim bence sekeri yuksek bir menu olmusyuruyus cok iyi tebrikler
Yaaa_Masalim_ . Sen 93den 8ie inmissin tebrikkk ederimm inaniyorum basaracaksin
Harika kuzummmKizlar bugun hep disarda aktiftim. Aksam da 25 dk * leslie 3 K with a Twist!3 1 mile walk at home*
20 squat
20 mekik
40 yana egilme
40 sirt egzersizi
Canim bence basla zor gelmesi normal ama zamanla alisacaksin. Senden cok cok daha kilolu insanlari zayiflatti jillian bahsettigim yarisma programi "biggest loser"da.
Hepimizin yapmaya calistigi gibi ben de bel kalca inceltmeye calisiyorum iste canim, makus talihimiz=)) bacagimla popomun birlestigi yerde resmen biri boyle lop diye yapistirmis gibi bi yag kutlesi varozellikle ona savas actim, kuculuyo gibi bakalim=))
Jullian yapmiyomusun kuzum
Ama kilonun fazla olmasi demek muhtemelen kas kutlen de daha fazla demek. O da metabolizman daha hizli ve daha fazla kalori yakabilirsin demek. Iyi bi spor ve diyetle benden kesin daha hizli incelirsin yani canim
Zor gelmesi iyidiiir boyle boyle gelisiyo insan=)
Menumle karsinizdayim
Kahvaltıda
Kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
3 yemek kasigi yagsiz tavuklu makarna
1 bardak ayran
Aksam
4 adet köfte
Salata
Spor
Jullian yapcam canlar 11 de
Baharatlandirip izgara yapabilirsin yanina salata ayran cok doyurucu olurTamam kuzum esim almista ben hic hindi gogsu yapmadım bi size danisiyim dedim ozmana tavuk sote gibi yapiyim hindi gogsunude sebzeli olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?