Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

O yaglarin altinda kas var kaaaas, kilo verince cikicaklar meydana boyle ince uzun

Tamam canimcim salatada eklerim tamam balim kendini ayarlayınca bana katilirsin
Kiz sesli güldüm yaaa Süpersin aman yakalanmaa
_Masalim_ . Yerinde sayabilirsin canim bu vucudun direnc gostermesi. Sen devam ettikce tekrr kaldigin yerden devam edersin
Bende daha cok caba harciyorum fistigim bakalım yilmak yok
Baharatlandirip izgara yapabilirsin yanina salata ayran cok doyurucu olur
Aynen kuzum en önemlisi saglikli kilo vermek lazim bide sklmadan diyet yemeklerini cesitlendirelim tesekkur ederim

Puantiyeli_kelebek
1.5 saat yürüyüş
55 dk plates
100 twister
20 dk jillian
50 mekik

Blackswannina94
45 dk koşu bandında yürüme
90 dk sahilde yürüme

Miyav_su
3 saat spor

SucceSSstorY
Jillian level1

Puantiyeli_kelebek
1.5 saat yürüyüş
55 dk plates
100 twister
20 dk jillian
50 mekik

Blackswannina94
45 dk koşu bandında yürüme
90 dk sahilde yürüme

Miyav_su
3 saat spor

Kremsokola
30 dk agirlik
30 dk cardio

SucceSSstorY
Jillian level1

Menum;

*sabah
2 kk peynir 5zeytin ve 2 ince tt ekmek ile tost yaptim.

*öğle
2 kepçe çorba
1 dilim salam -köftenin kıyması bozuk çıktı
1 kase fasulye
2 ince tt ekmek

Ara
Yok

Akşam
2 kepce çorba
1 balık
1 kase fasulye
2 ince tt ekmek
2 catal un helvasiay sonunnda

Ara
Armut ve kocaman bir bardak ayran

Spor;
25 dk * leslie 3 K with a Twist!3 1 mile walk at home*
20 squat
20 mekik
40 yana egilme
40 sirt egzersizi @puantiyeli_kelebek

Guzel canim afiyet olsun spor bildirimi mesajini devam ettirir misin canim bi arada bakalim herkese
Tursu cok guzel kuzum kalorisi de yok ama toksin yapiyo vucutta diye duymustum ama arada yeneblit bence
Menun cok guzel olmus kuzum afoyet olsun

Canim dukkan lahmacunu nasil yapılıyor lahmacunu cok severim?

Dukan da serbest tursu ama ben biraz abarttim sanırım
Dukan icin once hamuru HAZIRLIYORUz
1 yumurta aki
3 y.k yulaf kepegi karisimi yada 2 kasik yulaf kepegi
1 kasik yogurt
4 kasik light sut
Bunu katistirip tavada 4 kucuk krepcik elde ediyoruZ
Ama kizarmayacak fazla
Sonra 1/4 sogan yarim domates 10 dal maydanoz 1 dis sarimsak robottan gecirilir ve 4 kasik kiyma ile karıştırılır kreplerin ustune konulur ve firinda kizartilir canim bu kadar kiyma artarsa kofte yapip lahmacunlarin yanina koy buraz bastir 180 derecede kizaricaya kadar pisir.ama tabi o gun ekmek ve karbonlu şeyler yememeni oneririm
2 saatlik spordan geldikten sonra dayanamayıp 1 dilim çikolatalı pasta yemek

Spor gume gitmis ama yarina telafi edersin yerlesmeden gider diger menu nerde canim?
Bekliyorum hepinizden siz hepiniz ben tek görürsünüz 1 ay sonra

Aman aman ben senle kapismiyorum mutevazi bir yarisci olarak gor beni buyuk iddialarım yok öyle :)
Şimdi barıştık bana kahve yapmış

Romantik enistemiz
Teswkkur ederm cnmm biktm artk okdr gozumde buyuyoki 11kg icimi bilsen okdr kg verdm ama bana sor

Neden bu kadar umutsuzlastin canim yeni bastan bun kiloylayeni bir baslangic yap kurtulacak fit bir hatun olacaksın bak gör canim
Bende jullan level 1
Buarada kyzu.harika spor yapmjssin ya.hayran kaldim

Kuzum.kocaman bi kase yesillik salatasi vardı ondan dolayı doydum köfte bi ise yaramadi

Hemde cok spor sayılır kuzum

Sagol canim.bunye hic alisik degil bakalim kalkabilecek miyim sabah

Hosgeldin canım bizimle bitlikte cabucak kilolarindan kurtulursun insallah dogum kilosu cabuk gider:)

Guzel canim afiyet olsun

Kiz.ben 100 kiloluk halimle 20 dk yaptim yani daha napim 80 kiloluklar bile yapamamis:)

Kizlar bugun hep disarda aktiftim. Aksam da 25 dk * leslie 3 K with a Twist!3 1 mile walk at home*
20 squat
20 mekik
40 yana egilme
40 sirt egzersizi

Spor.bildirimi mesajıni devam etirir misin kuzum

Allah iyiligini versin seni gören is arkadaslarinin yasayacagi soku dusundum de cok guldum:))
O yaglarin altinda kas var kaaaas, kilo verince cikicaklar meydana boyle ince uzun

Oyle mi diyorsun hadi bakalim benim de hedefim o kaslari yag işgalinden kurtarmak insallah sagol kuzum

Un helvasi nedennnnn?

@puantiyeli_kelebek bu arada bence tursuya fazla takma kafani canim cunku karbonhidrat almadigin icin su tutman zor (regl donemi disinda). Ben de dusuk karbonhidrat besleniyorum mesela, tam aksine yemeklerime eskisinden fazla tuz koyuyorum. Cunku okudugum kadariyla su kaybi esnasinda vucuttan tuz ve mineraller de atiliyomus ve o yuzden halsizlik bas donmesi vs. oluyomus, yerine koymak gerekiyomus tuz ve mineralleri.

Ben tuzu çok kullanıyorum ama p.tesiden yanı diyetin başladığı günden beri baş ağrısı baş dönmesi eğilip kalkınca gözüm kararıyo bide geceleri uyku tutmuyo ne yapabilirim

Ben tuzu çok kullanıyorum ama p.tesiden yanı diyetin başladığı günden beri baş ağrısı baş dönmesi eğilip kalkınca gözüm kararıyo bide geceleri uyku tutmuyo ne yapabilirim
Demin soyledigim dusuk karbonhidratli diyetler icin gecerliydi ama, yanlis hatirlamiyosam sizin diyetiniz oyle degildi. Dolayisiyla tuzu arttirmaniza gerek yok. Sizinki kaloriyi bi anda azalttiginiz icin olabilir, kilo vermek icin almaniz gereken kaloriyi hesaplayan programlar var internette onlara bakabilirsiniz, muhtemelen 1200-1300 civari bi kalori cikar. Hicbir kosulda 1000 kalorinin altina dusmeyin, cok zararli. Almaniz gereken kaloriyi de diyet biskuvi vs. islenmis gidalardan degil protein ve faydali yaglardan alin, meyve sebzeyle de destekleyin. Karbonhidrat alacaksaniz meyvelerden, bakliyatlardan, tam bugday & cavdar ekmegi, yulaf kepegi & ezmesi gibi tahillardan, kepekli pirinc ve bulgur gibi az islenmis kaynaklardan alin. Uykusuzluk icin de sporu yatmadan once yapmayin (gerci spor yapiyo musunuz bilmiyorum) ve cay kahve tuketiminizi azaltin (yesil cay dahil).

Tarif icin cok tesekkur ederim kuzummmm

Kuzum 3 olmadan uyuyamiyorum kilo vermemizi bu durum sanirim etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…