Ay çok sevindim rabbim musmutlu etsin sizi ağzınızın tadı bozulmasınYürüyüşü hiç bırakmadım bir haftadır da pilatese yeniden başladım canım.
Nasip olursa seneye ramazan sonrası yani haziranda olur galiba tayin dönemine ayarlarız
Cansın sençok gıybetini yapacağızzz çooook
Tamam 1 ekim o Zaman1 ay olmaz daha uzun soluklu bi maraton olsun, ben tatile geliyorum haftaya Turkiye'ye orda dikkat edemem. Bari 2 ay diyelim suna, olur mu=)
biz miyavla 1 ekime kadar anlaştıkbence herkesle farklı zamanlarda yarışsın. gerçi hepimizin hakkından gelir
Olur baby 1 ekim o ZamanNiye ya ben de ekime kadar yarisiyim, olmaz mi
Evet minnoş bir kedi olarakKadinlar kulubu ve grubumuzu yurtdisinda temsil ediyorum
Ay kizlar sizi guldureyim. Bizim ofiste calisan 5 erkek var ben tek kadinim. Ofiste de bi su sebili var, damacana ustune takiliyo. Ne zaman su azalsa ben manyak gibi gidiyorum once suyu bitiriyorum, sonra dolu damacanayla squat yapip en son yerine takiyorumay neyse ki sebilin oldugu yer kapali da beni gormuyolar:))
Nesi masallah kiz kafayi siyirdim iyice=))Maşallah sana
Bizmi gevezeyizGünaydınnn
bir gecede nasıl 30 sayfa ilerleyebiliyosunuz ne gevezesiniz siz ya
Günaydın Canım hoşgeldin aramızaGünaydın bol sporlu günler olur inş.
Hoşbuldum canım teşekkür ederimGünaydın Canım hoşgeldin aramıza
ivitGünaydınnn
Ay gevezeyiz valla napalim motivasyon oluyo=))Günaydınnn
Hesaplamistim canım 1200 kcal çıkmıştı bende onun altında tutmaya çalışıyorum dediğin gibi bi anda az yemeye başladım ondan. Sporu ikindi yada akşam gibi yapıyorum geceye kalmiyorum kahvaltıda çayı 1 en fazla 2 bardak içerim yeşil çayı hiç icmem kahvede binde 1. Meyve ve tahila biraz daha önem vercemDemin soyledigim dusuk karbonhidratli diyetler icin gecerliydi ama, yanlis hatirlamiyosam sizin diyetiniz oyle degildi. Dolayisiyla tuzu arttirmaniza gerek yok. Sizinki kaloriyi bi anda azalttiginiz icin olabilir, kilo vermek icin almaniz gereken kaloriyi hesaplayan programlar var internette onlara bakabilirsiniz, muhtemelen 1200-1300 civari bi kalori cikar. Hicbir kosulda 1000 kalorinin altina dusmeyin, cok zararli. Almaniz gereken kaloriyi de diyet biskuvi vs. islenmis gidalardan degil protein ve faydali yaglardan alin, meyve sebzeyle de destekleyin. Karbonhidrat alacaksaniz meyvelerden, bakliyatlardan, tam bugday & cavdar ekmegi, yulaf kepegi & ezmesi gibi tahillardan, kepekli pirinc ve bulgur gibi az islenmis kaynaklardan alin. Uykusuzluk icin de sporu yatmadan once yapmayin (gerci spor yapiyo musunuz bilmiyorum) ve cay kahve tuketiminizi azaltin (yesil cay dahil).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?