@puantiyeli_kelebek bu arada bence tursuya fazla takma kafani canim cunku karbonhidrat almadigin icin su tutman zor (regl donemi disinda). Ben de dusuk karbonhidrat besleniyorum mesela, tam aksine yemeklerime eskisinden fazla tuz koyuyorum. Cunku okudugum kadariyla su kaybi esnasinda vucuttan tuz ve mineraller de atiliyomus ve o yuzden halsizlik bas donmesi vs. oluyomus, yerine koymak gerekiyomus tuz ve mineralleri.
Ben unu şekeri bıraktım Can'ım tuzu asla bırakmadım birde ben Kaya tuzu kullanıyorumHim iyi rahatca yerim artik sagol.belirttigin icin canim. Tuzu da cok azalttım yemeklerimde varla yok arası birsey onun yerine baharati cogalttim
Kesinlikle o Can'ım beninde yarın gelecek gibi hat ta ölçüm alındıktan sonr söyledim hocaya kızdı reglim bitince tekrardan alacak etkisi oluyorGünaydın canlar
Tartildim bu sabah sadece 600 gr vermisimneden ya yarın regl olabilirim yada gecikirse birkac gun sonrada olabilir siskinlikte olabilir dimiii
Ben unu şekeri bıraktım Can'ım tuzu asla bırakmadım birde ben Kaya tuzu kullanıyorum
Ölçü demisken ölçülerimi alayim esim evdeydi yeni gitti mecburen kahvalti yaptimKesinlikle o Can'ım beninde yarın gelecek gibi hat ta ölçüm alındıktan sonr söyledim hocaya kızdı reglim bitince tekrardan alacak etkisi oluyor
Afiyet olsun doğrudur bende dünden uykusuzdum sabah 5 de mecburen kalktım sersem gibi dolaşıyorum dükkandaÖlçü demisken ölçülerimi alayim esim evdeydi yeni gitti mecburen kahvalti yaptim
sagol kuzumBazen oluyor o donemler beraberce atlaticaz INŞALLAH canımmmm
Estagfullah kuzum ne kusuru ben yanındayım herzaman
Normal Can'ım kendini sıkmak minik fındık kurdunu al yürüyüşe çıkın bu şehir hayatıda insanı mahvediyor etkiliyor dün avm gittik bütün enerjimi aldısagol kuzum
@puantiyeli_kelebek cnm insan yoruluyo gercekten keske hic yorlmadan duraklamaya girmeden direk devam etseydm smdiye 60olmstm aman neyse kismett cnm sagl insallah yeni bir baslangc yapmam lzm dun braz degisik duygulara grdm bugun normalim
Can'ım çok iyi ben 98 iken daha fazlaydı kolların ölçüsü hoca dedi 26 cm olursa normal olurmuş sende evde kol çalış küçük pet şişelere kum doldur olur mu
sagol kuzum
@puantiyeli_kelebek cnm insan yoruluyo gercekten keske hic yorlmadan duraklamaya girmeden direk devam etseydm smdiye 60olmstm aman neyse kismett cnm sagl insallah yeni bir baslangc yapmam lzm dun braz degisik duygulara grdm bugun normalim
Can'ım çok iyi ben 98 iken daha fazlaydı kolların ölçüsü hoca dedi 26 cm olursa normal olurmuş sende evde kol çalış küçük pet şişelere kum doldur olur mu
Kum daha etkili birde iç bacak ölçüsü alOlur canim su dolduruyorum ben kum daha mi etkili olur? Onceki olculerimi bulamadim onlari bulsam kiyaslama yapabilirim aslında
Nereye geliyorsun canım Türkiye de1 ay olmaz daha uzun soluklu bi maraton olsun, ben tatile geliyorum haftaya Turkiye'ye orda dikkat edemem. Bari 2 ay diyelim suna, olur mu=)
Eşim lazer olmamı istiyor kızlar çok korkuyorum of of 30 dk Nasıl dayanacağım ben çok korkuyorum
O nerden aliniyor ben bacagida tam bacagin basladigi yerden aldimKum daha etkili birde iç bacak ölçüsü al
SquatAy kizlar sizi guldureyim. Bizim ofiste calisan 5 erkek var ben tek kadinim. Ofiste de bi su sebili var, damacana ustune takiliyo. Ne zaman su azalsa ben manyak gibi gidiyorum once suyu bitiriyorum, sonra dolu damacanayla squat yapip en son yerine takiyorumay neyse ki sebilin oldugu yer kapali da beni gormuyolar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?