Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Him iyi rahatca yerim artik sagol.belirttigin icin canim. Tuzu da cok azalttım yemeklerimde varla yok arası birsey onun yerine baharati cogalttim

Günaydın canlar
Tartildim bu sabah sadece 600 gr vermisimneden ya yarın regl olabilirim yada gecikirse birkac gun sonrada olabilir siskinlikte olabilir dimiii
Kesinlikle o Can'ım beninde yarın gelecek gibi hat ta ölçüm alındıktan sonr söyledim hocaya kızdı reglim bitince tekrardan alacak etkisi oluyor

Kesinlikle o Can'ım beninde yarın gelecek gibi hat ta ölçüm alındıktan sonr söyledim hocaya kızdı reglim bitince tekrardan alacak etkisi oluyor
Ölçü demisken ölçülerimi alayim esim evdeydi yeni gitti mecburen kahvalti yaptim

Bazen oluyor o donemler beraberce atlaticaz INŞALLAH canımmmm
Estagfullah kuzum ne kusuru ben yanındayım herzaman
sagol kuzum

@puantiyeli_kelebek cnm insan yoruluyo gercekten keske hic yorlmadan duraklamaya girmeden direk devam etseydm smdiye 60olmstm aman neyse kismett cnm sagl insallah yeni bir baslangc yapmam lzm dun braz degisik duygulara grdm bugun normalim

Normal Can'ım kendini sıkmak minik fındık kurdunu al yürüyüşe çıkın bu şehir hayatıda insanı mahvediyor etkiliyor dün avm gittik bütün enerjimi aldı

Brn daha yolun basinda duraklamaya girdim kuzum neden cunku defalarca diyet yaptim artik yoyo tepkisi veriyor vücut ama mecburen devam edicem madem böyle mutlu degilim bu deveyi gutmem lazim:)
Hepimiz saman zaman yorulacagiz bikacagiz biri digerini tutup kaldırmak için burdayiz gectigine sevindim hadi yola devam edelim

Can'ım çok iyi ben 98 iken daha fazlaydı kolların ölçüsü hoca dedi 26 cm olursa normal olurmuş sende evde kol çalış küçük pet şişelere kum doldur olur mu

Olur canim su dolduruyorum ben kum daha mi etkili olur? Onceki olculerimi bulamadim onlari bulsam kiyaslama yapabilirim aslında

Eşim lazer olmamı istiyor kızlar çok korkuyorum of of 30 dk Nasıl dayanacağım ben çok korkuyorum

Squat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…