Düzenli uyku da çok önemli canımKuzum 3 olmadan uyuyamiyorum kilo vermemizi bu durum sanirim etkiliyor
Regl öncesi vücut şişiyor canıım reglin 3. günü gibi gidiyor şişlikGünaydın canlar
Tartildim bu sabah sadece 600 gr vermisimneden ya yarın regl olabilirim yada gecikirse birkac gun sonrada olabilir siskinlikte olabilir dimiii
Bol bol eksilmeler olucak kuzum
Sagol bebisim artik kavusalim biz de ya yillaarrr oldu te nerdee baslayip nereleree geldik:))Ay çok sevindim rabbim musmutlu etsin sizi ağzınızın tadı bozulmasın
masallah Allah muhabbetinizi arttırsınAy gevezeyiz valla napalim motivasyon oluyo=))
Hayır gözlükten kurtulmamı istiyor sabah arkadaş ile konuştum ctesi -pazar gidelim yürüyüşe dedim o konuşmamızı duydu vay efendim niye hergün yürümüyorsunuz bilmem ne dedim ki ben yüzmeyi öğrenmek istiyorum o yüzden dedim önce gözlüklerinden kurtulmanı istiyorum sonra dedi bende daha önce bir kaza yaşadım ya 3 gün geçici kör kaldım inan Kaş'larımı bile zor aldırıyorum koltukta hop oturup hop kalkıyorum fenalık geciriyorum çok korkuyorum doktora uyut dedim olmaz dedi sakinleştirici veririz dedi ki o bende hiç etkili olmuyor daha önce yüzümdeki et beni alınırken baygınlık geçirdim acilde tuttular beniZayıflama tedavisi mi canim?
Amin Can'ım rabbim ağzınızın tadını bozmasın evet hareketli buradaki cadıların hepsi benimle yarışa girdiSagol bebisim artik kavusalim biz de ya yillaarrr oldu te nerdee baslayip nereleree geldik:))
Burasi pek bi hareketli maşallah ya
Maşallah kız öğlen oldu de kovala evde işleri güçleri yok mu zaten bu dünyada ev hanımı olmak var koca işe hop çat kapı gezmeyeBiraz geç oldu ama günaydın fıstıklarKomşular kahve içmeye gelmişler hala kahvaltı edemedim
Evet en geç 12 de yatakta olmak gerekiyor leptinin hormonu içinDüzenli uyku da çok önemli canımKaçta kalkıyorsun peki sabah
Oyy geçmiş olsun canımHayır gözlükten kurtulmamı istiyor sabah arkadaş ile konuştum ctesi -pazar gidelim yürüyüşe dedim o konuşmamızı duydu vay efendim niye hergün yürümüyorsunuz bilmem ne dedim ki ben yüzmeyi öğrenmek istiyorum o yüzden dedim önce gözlüklerinden kurtulmanı istiyorum sonra dedi bende daha önce bir kaza yaşadım ya 3 gün geçici kör kaldım inan Kaş'larımı bile zor aldırıyorum koltukta hop oturup hop kalkıyorum fenalık geciriyorum çok korkuyorum doktora uyut dedim olmaz dedi sakinleştirici veririz dedi ki o bende hiç etkili olmuyor daha önce yüzümdeki et beni alınırken baygınlık geçirdim acilde tuttular beni
Ayy yok emekli teyzelerimiz bunlarMaşallah kız öğlen oldu de kovala evde işleri güçleri yok mu zaten bu dünyada ev hanımı olmak var koca işe hop çat kapı gezmeye
Öyleymiş canım dikkat etmek lazım aslındaEvet en geç 12 de yatakta olmak gerekiyor leptinin hormonu için
Aynen öyle ben çok dikkat ediyorum özellikle kahvaltıyıÖyleymiş canım dikkat etmek lazım aslındaBir de kahvaltı 10 a kadar yapılmalıymış
Emekli ise tamamen hapı yuttun desene onlar dedelerden kaçıyordur onlar akşama kadar seni tutsak ederlerAyy yok emekli teyzelerimiz bunlarOnlar balkona geçti ben de doğru mutfağaa
Ayy yok ya yaşlı değiller o kadar annemle oturuyolar zaten geneldeEmekli ise tamamen hapı yuttun desene onlar dedelerden kaçıyordur onlar akşama kadar seni tutsak ederler
Yok cnm gerxekten regl beni etkiledi hala olmadm ve cnm bsyler cekio yememekde beni yoruyo sonra bikiyorm kgmdan falan yoksa iyiyim kararliyim bu yoldan donmek yok bugun olmazsa obur gun ama mutlaka.. arada bi oyoe geliolar bana destek oldunuz cnm tesekkr edermm buguuun coook iyiyim... evi supurup silip spora gecicemNormal Can'ım kendini sıkmak minik fındık kurdunu al yürüyüşe çıkın bu şehir hayatıda insanı mahvediyor etkiliyor dün avm gittik bütün enerjimi aldı
cnm sen vericeksnnn ben sni anliorm snin isin daha zor kgn fazla oldugu icn kolay vereblrsn diye dusunuorm.. dukani hakkiyla yaparsan eminimki uc dort ay icinde 20kg vermis olucaksnBrn daha yolun basinda duraklamaya girdim kuzum neden cunku defalarca diyet yaptim artik yoyo tepkisi veriyor vücut ama mecburen devam edicem madem böyle mutlu degilim bu deveyi gutmem lazim:)
Hepimiz saman zaman yorulacagiz bikacagiz biri digerini tutup kaldırmak için burdayiz gectigine sevindim hadi yola devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?