Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Tabiki lahmacun

Regl öncesi vücut şişiyor canıım reglin 3. günü gibi gidiyor şişlik Amaa biz ne dedik haftada 500 gr dı hedefimiz 600 çook iyi daha şimdideen
Haklisin ama kilom fazla olduğu için beklentim buyuk simdilik inşallah yarin regl olursam carsambaya sislik inmis olur destegin icin Sağol kuzum
Bol bol eksilmeler olucak kuzum

Allahim ne mukemmeliyetci adam ayy kuzum kotu bir deneyim yasadin tabi bi psikolojik destek alsan keske her kuafore gidisinde bu korku panik atak yapar.insani

Demekki oyle kuzum ama ben kendimi pek kasli göremiyorum gevsek gevsek karnim bacaklarım kol ve kalca biraz daha iyi Allahtan

Bir sen bir ben varız galiba canım şuan Ben de kahvemi içip sporumun ilk kısmını yapıcam İp de atlayamıyorum emojiyi görünce aklıma geldi Sen nasılsın , işte misin
Bende 45 dk yurudum daha da.yururdum de ayakkabiyi çorbasiz giydim ayagima vurdu akilsiz kafam ya yarin napicam bilmem

Bir sen bir ben varız galiba canım şuan Ben de kahvemi içip sporumun ilk kısmını yapıcam İp de atlayamıyorum emojiyi görünce aklıma geldi Sen nasılsın , işte misin
Harbiden ikimiz varız afiyet bal şeker olsun evet Can'ım dükkandayım bende akşama salonda olucam inşallah sen niye ip atlayamıyorum ki benim gibi çişin mi geliyor

Harbiden ikimiz varız afiyet bal şeker olsun evet Can'ım dükkandayım bende akşama salonda olucam inşallah sen niye ip atlayamıyorum ki benim gibi çişin mi geliyor

İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız pes etmeyin etrafın sözlerine kulak tıkayın ve sonucun keyfini çıkarın
Yazdıklarım da slogan gibi oldu ha

Allahim ne mukemmeliyetci adam ayy kuzum kotu bir deneyim yasadin tabi bi psikolojik destek alsan keske her kuafore gidisinde bu korku panik atak yapar.insani
Sorma bakalım önümüzdeki ay büyük ihtimal olurum lazeri o zamana kadar sakinleştirici kullanırım bildiğim bütün duaları artık hatim yaparım

Bende 45 dk yurudum daha da.yururdum de ayakkabiyi çorbasiz giydim ayagima vurdu akilsiz kafam ya yarin napicam bilmem
Ohh 45 dakika süper olmuş canım Çorapsız 45 dakika bile iyi dayanmışsın canım acıtmıştır çok ayağını Yarın mutlaka giy canım bir de acırsa hala kremle masaj yapabilirsin . Geçer umarım çabucak

Sağolasın canım yakın olsak sana da yapardım bol köpüklü Türk kahvesi Tabii şekersiz Ooh spor akşama gitsin yağlar Yok canım regl yim şuan regl olunca atlamıyorum geçen yıldan kötü bir anım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…