Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sagol Can'ım benim ben zaten şekersiz içiyorum sadece paketli değil çekirdeğini günlük öğüttürüyor öyle içiyorum ay bende olucam regli 2 günü var gelmesine hayırdır senin kötü olayın ne

Allahim ne mukemmeliyetci adam ayy kuzum kotu bir deneyim yasadin tabi bi psikolojik destek alsan keske her kuafore gidisinde bu korku panik atak yapar.insani
Ay evet eşim gerçekten mükemmeliyetçi bende artık buna eminim daha önce destek aldım hipnozla bilinç altı diye pek bir işe yaramadı yazık oldu verdiğim paraya

Geçmiş olsun canım ya lazer gözlerine iyi gelecekse ol bence.. bildiğin kadarıyla sadece o kısmı uyuşturucu sen uyanikken yapıyorlar göz ameliyatlarini falan burda bikaç kişi oldu da

benim beslenme biçimim de karbonhidrat ağırlıklı,o zaman ben tuzu bayağı azaltmalı mıyım?

Tabi kuzum 10 cm.azmi.cok guzel
Kuzum.ben zumba yürüyüş julliam yapicam

Yürüyüşe de varim kuzummm yuruuus basenin bas düşmanı
aynen canım valla ben son 1 aydır her gün en az 45 dk yürüyorum ama hala çok incelmiş değilim.benim direk karın gidiyor,basenler zor eriyor.ama biz daha inatçıyızz basenlerden

Bu arada benim regl im geçmiş ya haberim de yokmuş yeni takvime baktım 13 umus..
Bebiş falan yoktur umarım ay bu kiloda hamile kalırsın 80 le dogururum hem daha kıza küçük
ayyy canım bebiş mi geliyor yoksaa test sonucunu bizimle de paylaş,o zaman ara verirsin bir süre ama eğer hamileysen sakin 10 kilodan fazla alma,diyet de yapma.sağlıklı beslen hatta takıma devam da edebilirsin bence,kilo verme amaçlı değil de sağlıklı beslenip az kilo almak için değil mi @puantiyeli_kelebek

Bende 45 dk yurudum daha da.yururdum de ayakkabiyi çorbasiz giydim ayagima vurdu akilsiz kafam ya yarin napicam bilmem
aynısıııı başıma geldi
ertesi gün de gayet yürüdüm nasıl yürüdüm
şu eczanelerde satılan bir yara bandı gibi bir şey var adı betafix.ondan aldım,yaranın üzerine yuvarlak pamuklardan koyup üzerini kapadım.çorabımı giydim,ne ağrı ne bir şey.
bir de akşamları yatarken bephanthen sür canım,2-3 güne geçiyor :)

Haklisin ama kilom fazla olduğu için beklentim buyuk simdilik inşallah yarin regl olursam carsambaya sislik inmis olur destegin icin Sağol kuzum
canım regl zamanı kilonu takma,artıda çıkma yeter.-100 bile olsa sevin bence.
ama diğer konuda haklısın,senin şu an haftada 1 kg verme potansiyelin var,ve vereceksin de :) sadece sabırlı olacağız

canım başlangıç kilolarımız aynı neredeyse
o zamanlar ki ölçüm şöyleydi bak
göğüs: 104 cm
bel: 97 cm
basen: 125 cm
senin basenin kaç canım?
benim vücudumdaki yağların çoğu basen ve totoda toplanmış resmen,dram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…