Canım krem sür yarında çıkma daha kötü olur ertesi gün yara bandı koy öyle çıkBende 45 dk yurudum daha da.yururdum de ayakkabiyi çorbasiz giydim ayagima vurdu akilsiz kafam ya yarin napicam bilmem
O zamana kadar turizm devam ederse buyur gel sen zaten Denizli'yi biliyorsun bekliyorum seniO zaman tatile geldiğimizde hediyelikleri sizden aliriz:))
Sagol Can'ım benim ben zaten şekersiz içiyorum sadece paketli değil çekirdeğini günlük öğüttürüyor öyle içiyorum ay bende olucam regli 2 günü var gelmesine hayırdır senin kötü olayın neSağolasın canım yakın olsak sana da yapardım bol köpüklü Türk kahvesiTabii şekersiz Ooh spor akşama gitsin yağlar Yok canım regl yim şuan regl olunca atlamıyorum geçen yıldan kötü bir anım var
Ay evet eşim gerçekten mükemmeliyetçi bende artık buna eminim daha önce destek aldım hipnozla bilinç altı diye pek bir işe yaramadı yazık oldu verdiğim parayaAllahim ne mukemmeliyetci adamayy kuzum kotu bir deneyim yasadin tabi bi psikolojik destek alsan keske her kuafore gidisinde bu korku panik atak yapar.insani
Geçmiş olsun canımHayır gözlükten kurtulmamı istiyor sabah arkadaş ile konuştum ctesi -pazar gidelim yürüyüşe dedim o konuşmamızı duydu vay efendim niye hergün yürümüyorsunuz bilmem ne dedim ki ben yüzmeyi öğrenmek istiyorum o yüzden dedim önce gözlüklerinden kurtulmanı istiyorum sonra dedi bende daha önce bir kaza yaşadım ya 3 gün geçici kör kaldım inan Kaş'larımı bile zor aldırıyorum koltukta hop oturup hop kalkıyorum fenalık geciriyorum çok korkuyorum doktora uyut dedim olmaz dedi sakinleştirici veririz dedi ki o bende hiç etkili olmuyor daha önce yüzümdeki et beni alınırken baygınlık geçirdim acilde tuttular beni
Evet biliyorum Canım of şimdiden içime sıkıntı girdiGeçmiş olsun canımya lazer gözlerine iyi gelecekse ol bence.. bildiğin kadarıyla sadece o kısmı uyuşturucu sen uyanikken yapıyorlar göz ameliyatlarini falan burda bikaç kişi oldu da
Ama acı duymuyosun sonuçta rahatlattı kendiniEvet biliyorum Canım of şimdiden içime sıkıntı girdi
ahahahahahahahahaYalan mı fırfırlı don giyiyorum demedin mi bana geçen gün
mide kanaması geçiren biri ve kola içiyorCan'ım mide kanaması geçirdi gecen sene stresden bir de hamburger yedi gıcıklığına
benim beslenme biçimim de karbonhidrat ağırlıklı,o zaman ben tuzu bayağı azaltmalı mıyım?@puantiyeli_kelebek bu arada bence tursuya fazla takma kafani canim cunku karbonhidrat almadigin icin su tutman zor (regl donemi disinda). Ben de dusuk karbonhidrat besleniyorum mesela, tam aksine yemeklerime eskisinden fazla tuz koyuyorum. Cunku okudugum kadariyla su kaybi esnasinda vucuttan tuz ve mineraller de atiliyomus ve o yuzden halsizlik bas donmesi vs. oluyomus, yerine koymak gerekiyomus tuz ve mineralleri.
aynen canım valla ben son 1 aydır her gün en az 45 dk yürüyorum ama hala çok incelmiş değilim.benim direk karın gidiyor,basenler zor eriyor.ama biz daha inatçıyızz basenlerdenTabi kuzum 10 cm.azmi.cok guzel
Kuzum.ben zumba yürüyüş julliam yapicam
Yürüyüşe de varim kuzummm yuruuus basenin bas düşmanı
ayyy canım bebiş mi geliyor yoksaaBu arada benim regl im geçmiş ya haberim de yokmuş yeni takvime baktım 13 umus..
Bebiş falan yoktur umarım ay bu kiloda hamile kalırsın 80 le dogururum hem daha kıza küçük
aynısıııı başıma geldiBende 45 dk yurudum daha da.yururdum de ayakkabiyi çorbasiz giydim ayagima vurdu akilsiz kafam ya yarin napicam bilmem
canım regl zamanı kilonu takma,artıda çıkma yeter.-100 bile olsa sevin bence.Haklisin ama kilom fazla olduğu için beklentim buyuk simdilik inşallah yarin regl olursam carsambaya sislik inmis olur destegin icin Sağol kuzum
canım başlangıç kilolarımız aynı neredeyse@puantiyeli_kelebek sen 98 kilosun ama olculerin kilona gore gayyeet guzel.demekki kas oranin fazla masallah.
Oncedende bahsetmistim, tarti takibi guzel tabi ama en dogru takip vucut olcusu takip etmemiz olabilir bence. Pek lafi donmedi soyledigim zaman ama ben buna inaniyorum
20 temmuz 2016 > 88.7 kg
Gogus: 113
Bel: 106
Kalca: 113
Kol: 34
Bacak: 84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?