Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sagol canim benim yarina kadar gecer insallah

Bende merak ettim kötü anıyı
Canım krem sür yarında çıkma daha kötü olur ertesi gün yara bandı koy öyle çık
Dışarı çıkmadım canim bantta yürüdüm ustunede leslie 3 mil yaptim ohh her tarafim ağrıyor valla ama guzel ağrılar bunlar

O kadar kahve dediniz ki canim çekti bende yaptim kendime

Bu arada benim regl im geçmiş ya haberim de yokmuş yeni takvime baktım 13 umus..
Bebiş falan yoktur umarım ay bu kiloda hamile kalırsın 80 le dogururum hem daha kıza küçük

Hersey diledigin gibi olsun canım ama olursada hayırlısı olsun test yaptiktan sonra bize haber ver

basen yoldaşım @SucceSSstorY
bak @puantiyeli_kelebek sen kendine ağır top diyorsun ama basen ölçülerimiz aynı :)
benim basen de 115 cm şu an vee 75 kg olmama rağmen

Senin vücut seklin bu tatlim Jennifer Lopez lik var demekki bende de sirt ve omuzlar göbek cok

Bencede hamisler guruptan ayrılmasın tabi topigimizin bebisleri olsun ne guzel saglikli beslenmek asıl hamilelikte lazim

Sagol canim benim tavsiyelerini uygulayacagim
canım regl zamanı kilonu takma,artıda çıkma yeter.-100 bile olsa sevin bence.
ama diğer konuda haklısın,senin şu an haftada 1 kg verme potansiyelin var,ve vereceksin de :) sadece sabırlı olacağız

Bence haftada 2 kg bile vermeliyim çünkü ağırlık cok fazla ama napalim canim öylede böyle de gidecek bu kilolar

Basenli olan hatunlar daha kadınsı oluyor bence sirt Bolgesi kalin olunca erkek gibi görünüyor insan

Ciddi olamazsın nerde olucaksın Can'ım gözlerin kaç numara ve ne kadar olucaksın
canım ben daha hiçççç araştırmadım.miyop gözlerim uzağı göremiyorum,2 numara.
istanbul'da iyi bir göz hastanesi bulmam lazım ama bu çizdirme olayından inan ben de çok korkuyorum ya

Bu arada benim regl im geçmiş ya haberim de yokmuş yeni takvime baktım 13 umus..
Bebiş falan yoktur umarım ay bu kiloda hamile kalırsın 80 le dogururum hem daha kıza küçük
Şuan kaç kilosun canım Hamilelikte sağlıklı beslenmeyle az kilo alarak da tamamlayabilirsin canım Hakkınızda hayırlısı olsun

Miyav_su @puantiyeli_kelebek Geçen yaz memlekete gitmiştik köye. Regl im ilk günüydü ben ipimi de götürmüştüm 300 tane falan atladım Ama sabah bir uyandım ortalık kan revan Bir de köydeyiz Türkiye'de değiliz annem 1 saat çamaşır yıkamıştı O yüzden korkuyorum artık regl yken atlamıyorum

bana ergenken jennifer lopez derlerdi zaten
sonra iyice topalak oldum
ben armut tipteyim sen de elma demek ki canım.
yalnız benim duyduğum kadarıyla mankenlerin hepsi elma tipmiş.zayıf oldukları için anlaşılmıyor ama,yani sen zayıflayınca fıstık olacaksın fıstııkkk kimin neresi problemliyse orası en son eriyor.senin de bacakların gider önce,sonra üstteki yağlar erimeye başlar.
haftada 2 kg vermelisin bence de ama bu sadece ilk 4-6 hafta,sonra 1.5,sonra 1'e düşmeli canım.ama veremiyorum diye de sakın canını sıkma,sıkılaşmaya bak.

Aaa ne zor durumda kalmissindir kuzum benim akraba miydi evinde kaldıklarınız?

Benim bacaklar da fazla gitmedi simdilik popo ve sirttan gitti biraz belkide ben farkedemiyorum aman ölçü almamiz iyi oldu farki goruruz artik mankenler konusunu ilk defa duydum cok şaşırdım :))
Ben 3 günde 4 kilo verdigim zamanlarida biliyorum canim ama al ver al ver metobolizmayi bozdum anlayacagin o yuzden pek sikayete hakkim yok

Ay çok kötü bir anı bende atlamam senin yerinde olsam

Evet biraz öyle oldu Anneannemlerdeydik ama köydeki evlerinde işte. Bir de annemle babam göçmen benim. Bulgaristandaydık..

Bulgar Göçmenler hep cok güzel olur genelde anneannenlerse sorun yok allahtan yabanci yer değilmiş. Ip atlayarakda rahmi bi guzel temizlemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…