Ciddi olamazsın nerde olucaksın Can'ım gözlerin kaç numara ve ne kadar olucaksınMiyav_su canım sayfaları okuyamadım vaktim olmuyor,lazerle gözlerini mi çizdireceksin?
ben de yaptıracağım da yine ortak bir şeyimiz çıktı,ben de korkuyorum
Sagol canim benim yarina kadar gecer insallahOhh 45 dakika süper olmuş canımÇorapsız 45 dakika bile iyi dayanmışsın canım acıtmıştır çok ayağını Yarın mutlaka giy canım bir de acırsa hala kremle masaj yapabilirsin . Geçer umarım çabucak
Sağolasın canım yakın olsak sana da yapardım bol köpüklü Türk kahvesiTabii şekersiz Ooh spor akşama gitsin yağlar Yok canım regl yim şuan regl olunca atlamıyorum geçen yıldan kötü bir anım var
Dışarı çıkmadım canim bantta yürüdüm ustunede leslie 3 mil yaptim ohh her tarafim ağrıyor valla ama guzel ağrılar bunlarCanım krem sür yarında çıkma daha kötü olur ertesi gün yara bandı koy öyle çık
Sagol Can'ım benim ben zaten şekersiz içiyorum sadece paketli değil çekirdeğini günlük öğüttürüyor öyle içiyorum ay bende olucam regli 2 günü var gelmesine hayırdır senin kötü olayın ne
Bu arada benim regl im geçmiş ya haberim de yokmuş yeni takvime baktım 13 umus..
Bebiş falan yoktur umarım ay bu kiloda hamile kalırsın 80 le dogururum hem daha kıza küçük
basen yoldaşım@SucceSSstorY
bak @puantiyeli_kelebek sen kendine ağır top diyorsun ama basen ölçülerimiz aynı :)
benim basen de 115 cm şu an vee 75 kg olmama rağmen
ayyy canım bebiş mi geliyor yoksaatest sonucunu bizimle de paylaş,o zaman ara verirsin bir süre ama eğer hamileysen sakin 10 kilodan fazla alma,diyet de yapma.sağlıklı beslen hatta takıma devam da edebilirsin bence,kilo verme amaçlı değil de sağlıklı beslenip az kilo almak için değil mi @puantiyeli_kelebek
aynısıııı başıma geldi
ertesi gün de gayet yürüdüm nasıl yürüdüm
şu eczanelerde satılan bir yara bandı gibi bir şey var adı betafix.ondan aldım,yaranın üzerine yuvarlak pamuklardan koyup üzerini kapadım.çorabımı giydim,ne ağrı ne bir şey.
bir de akşamları yatarken bephanthen sür canım,2-3 güne geçiyor :)
canım regl zamanı kilonu takma,artıda çıkma yeter.-100 bile olsa sevin bence.
ama diğer konuda haklısın,senin şu an haftada 1 kg verme potansiyelin var,ve vereceksin de :) sadece sabırlı olacağız
canım başlangıç kilolarımız aynı neredeyse
o zamanlar ki ölçüm şöyleydi bak
göğüs: 104 cm
bel: 97 cm
basen: 125 cm
senin basenin kaç canım?
benim vücudumdaki yağların çoğu basen ve totoda toplanmış resmen,dram
Bıraktım Can'ım kendi sağlığımide kanaması geçiren biri ve kola içiyor
canım bence bırak kendi akıllansın,bir de kavga ediyor seninle
canım ben daha hiçççç araştırmadım.miyop gözlerim uzağı göremiyorum,2 numara.Ciddi olamazsın nerde olucaksın Can'ım gözlerin kaç numara ve ne kadar olucaksın
Şuan kaç kilosun canımBu arada benim regl im geçmiş ya haberim de yokmuş yeni takvime baktım 13 umus..
Bebiş falan yoktur umarım ay bu kiloda hamile kalırsın 80 le dogururum hem daha kıza küçük
Canim kalca olcusu basencanım başlangıç kilolarımız aynı neredeyse
o zamanlar ki ölçüm şöyleydi bak
göğüs: 104 cm
bel: 97 cm
basen: 125 cm
senin basenin kaç canım?
benim vücudumdaki yağların çoğu basen ve totoda toplanmış resmen,dram
bana ergenken jennifer lopez derlerdi zatenSagol canim benim yarina kadar gecer insallah
Bende merak ettim kötü anıyı
Dışarı çıkmadım canim bantta yürüdüm ustunede leslie 3 mil yaptim ohh her tarafim ağrıyor valla ama guzel ağrılar bunlar
O kadar kahve dediniz ki canim çekti bende yaptim kendime
Hersey diledigin gibi olsun canım ama olursada hayırlısı olsun test yaptiktan sonra bize haber ver
Senin vücut seklin bu tatlim Jennifer Lopez lik var demekkibende de sirt ve omuzlar göbek cok
Bencede hamisler guruptan ayrılmasın tabi topigimizin bebisleri olsun ne guzelsaglikli beslenmek asıl hamilelikte lazim
Sagol canim benim tavsiyelerini uygulayacagim
Bence haftada 2 kg bile vermeliyim çünkü ağırlık cok fazla ama napalim canim öylede böyle de gidecek bu kilolar
Basenli olan hatunlar daha kadınsı oluyor bence sirt Bolgesi kalin olunca erkek gibi görünüyor insan
Miyav_su @puantiyeli_kelebek Geçen yaz memlekete gitmiştik köye. Regl im ilk günüydü ben ipimi de götürmüştüm 300 tane falan atladım Ama sabah bir uyandım ortalık kan revan Bir de köydeyiz Türkiye'de değiliz annem 1 saat çamaşır yıkamıştı O yüzden korkuyorum artık regl yken atlamıyorum
Evet biraz öyle olduAaa ne zor durumda kalmissindir kuzum benim akraba miydi evinde kaldıklarınız?
bana ergenken jennifer lopez derlerdi zaten
sonra iyice topalak oldum
ben armut tipteyim sen de elma demek ki canım.
yalnız benim duyduğum kadarıyla mankenlerin hepsi elma tipmiş.zayıf oldukları için anlaşılmıyor ama,yani sen zayıflayınca fıstık olacaksın fıstııkkkkimin neresi problemliyse orası en son eriyor.senin de bacakların gider önce,sonra üstteki yağlar erimeye başlar.
haftada 2 kg vermelisin bence de ama bu sadece ilk 4-6 hafta,sonra 1.5,sonra 1'e düşmeli canım.ama veremiyorum diye de sakın canını sıkma,sıkılaşmaya bak.
Ay çok kötü bir anıMiyav_su @puantiyeli_kelebek Geçen yaz memlekete gitmiştik köye. Regl im ilk günüydü ben ipimi de götürmüştüm 300 tane falan atladım Ama sabah bir uyandım ortalık kan revan Bir de köydeyiz Türkiye'de değiliz annem 1 saat çamaşır yıkamıştı O yüzden korkuyorum artık regl yken atlamıyorum
Bende miyopumcanım ben daha hiçççç araştırmadım.miyop gözlerim uzağı göremiyorum,2 numara.
istanbul'da iyi bir göz hastanesi bulmam lazım ama bu çizdirme olayından inan ben de çok korkuyorum ya
Evet biraz öyle olduAnneannemlerdeydik ama köydeki evlerinde işte. Bir de annemle babam göçmen benim. Bulgaristandaydık..
Ben de ölçülerimi merak ediyorum çok geçen yaz almıştım ve bayaaa baya eksilme yaşamıştımYarın ben de alıyım bari
Şimdi bende spora geldim kızlar
ben oldum lazer 5 sene oldu memnunum kızlar bi sıkıntı yokBende miyopumama benimkiler 4 numara şişe dibi gözlük kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?