canım merak etme 3 günde verdiğin 4 kilo hep kas kaybıdır,demek ki sen şu an yağdan yakıyorsun.emin ol bu daha iyi,600 gr gitsin ama yağdan gitsin.can sıkmak yokBenim bacaklar da fazla gitmedi simdilik popo ve sirttan gitti biraz belkide ben farkedemiyorum aman ölçü almamiz iyi oldu farki goruruz artik mankenler konusunu ilk defa duydum cok şaşırdım :))
Ben 3 günde 4 kilo verdigim zamanlarida biliyorum canim ama al ver al ver metobolizmayi bozdum anlayacagin o yuzden pek sikayete hakkim yok
masallah size benki kolumu kıpırdatmaya üşenen biriyim. çok imreniyorum sizeAnlat sonra neler yaptigi ayrıntılı biz de gaza gelelim benim hala biseyler yapasim var
oyy miyavım nasıl bozdun o gözleri biliyorum ben :))Bende miyopumama benimkiler 4 numara şişe dibi gözlük kullanıyorum
ben de baktıracağım hala üşeniyorum ya,2 hafta içinde kesin baktıracağım ama artıkmasallah size benki kolumu kıpırdatmaya üşenen biriyim. çok imreniyorum size
çok halsizim birde haftaya gidip kan değerlerime baktırmam lazım
canım merak etme 3 günde verdiğin 4 kilo hep kas kaybıdır,demek ki sen şu an yağdan yakıyorsun.emin ol bu daha iyi,600 gr gitsin ama yağdan gitsin.can sıkmak yok
ölçülere devam,yalnız memitolar pek canımı sıkıyor.daha şimdiden 90'a düştüler bir şey kalmayacak zayıflayınca
masallah size benki kolumu kıpırdatmaya üşenen biriyim. çok imreniyorum size
çok halsizim birde haftaya gidip kan değerlerime baktırmam lazım
oyy miyavım nasıl bozdun o gözleri biliyorum ben :))
evet canım kızımla oğlum var küçükler bırakıp cıkmam zor eşimde geç geliyo 8buçukta falanCanım calisiyorsun galiba ve küçük kizin var sanırım ondandir bende oyle oluyorum arada yaz sicaginda cok normal ama yinede baktır tabi
Ben.de zor başladım spora ama baslayinca enerjide geliyor insana
benim sırtımda pek yağ olmadığı için direk anlıyorum nereden gittiğiniDimi dimi dimi ayy bu açıdan dusunmemistim çok mutlu oldumsagol kuzum
Gercekten yagdan gidiyor cunku herkes zayifladigimi anlıyor yani inceliyorum demekki hatta gun gun farkı görenler var (iyi niyetli olanlardan)
Ben şimdi 90 takıyorum ama sirttan ve kilodan dolayi 75 80 kiloyken 85 takiyorum ben o halini seviyorum
Aaay öyle mi derlerBulgar Göçmenler hep cok güzel olur geneldeanneannenlerse sorun yok allahtan yabanci yer değilmiş. Ip atlayarakda rahmi bi guzel temizlemissin
ayyy çok zor,neyse nefis terbiyesi yapıp bırakbu arada yarın güne gitcem planım herşeyin sadece tadına bakmak olucak inşallah
Ben de öyle düşünüyorum canım o yüzden alıcam hemmen yarınBencede fazla kilon yok zaten ölçü ile takip etmen daha faydali olur senin için
2 bebisimide 10 kilo alarak doğum yaptım canım dogumdam çıkınca başlangıç kilomda oluyorum ama sonradan süt olsun die yiyip kilo alıyorum sutum az oluyoda testi yapınca haber veririm sporu bırakmak yok ama zaten kendimi zorlayacak spor yapmıyorum yeni başladığım için sporaayyy canım bebiş mi geliyor yoksaatest sonucunu bizimle de paylaş,o zaman ara verirsin bir süre ama eğer hamileysen sakin 10 kilodan fazla alma,diyet de yapma.sağlıklı beslen hatta takıma devam da edebilirsin bence,kilo verme amaçlı değil de sağlıklı beslenip az kilo almak için değil mi @puantiyeli_kelebek
inşallahayyy çok zor,neyse nefis terbiyesi yapıp bırak
Ay ne güzel canım ben ilk hamileliğinde 20 bunda 23 kilo aldım.bünyeden kaynaklanıyor dedi dr.2 bebisimide 10 kilo alarak doğum yaptım canım dogumdam çıkınca başlangıç kilomda oluyorum ama sonradan süt olsun die yiyip kilo alıyorum sutum az oluyoda testi yapınca haber veririm sporu bırakmak yok ama zaten kendimi zorlayacak spor yapmıyorum yeni başladığım için spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?