Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım merak etme 3 günde verdiğin 4 kilo hep kas kaybıdır,demek ki sen şu an yağdan yakıyorsun.emin ol bu daha iyi,600 gr gitsin ama yağdan gitsin.can sıkmak yok
ölçülere devam,yalnız memitolar pek canımı sıkıyor.daha şimdiden 90'a düştüler bir şey kalmayacak zayıflayınca

Anlat sonra neler yaptigi ayrıntılı biz de gaza gelelim benim hala biseyler yapasim var
masallah size benki kolumu kıpırdatmaya üşenen biriyim. çok imreniyorum size
çok halsizim birde haftaya gidip kan değerlerime baktırmam lazım

Dimi dimi dimi ayy bu açıdan dusunmemistim çok mutlu oldum sagol kuzum
Gercekten yagdan gidiyor cunku herkes zayifladigimi anlıyor yani inceliyorum demekki hatta gun gun farkı görenler var (iyi niyetli olanlardan)
Ben şimdi 90 takıyorum ama sirttan ve kilodan dolayi 75 80 kiloyken 85 takiyorum ben o halini seviyorum

masallah size benki kolumu kıpırdatmaya üşenen biriyim. çok imreniyorum size
çok halsizim birde haftaya gidip kan değerlerime baktırmam lazım

Canım calisiyorsun galiba ve küçük kizin var sanırım ondandir bende oyle oluyorum arada yaz sicaginda cok normal ama yinede baktır tabi
Ben.de zor başladım spora ama baslayinca enerjide geliyor insana

Canım calisiyorsun galiba ve küçük kizin var sanırım ondandir bende oyle oluyorum arada yaz sicaginda cok normal ama yinede baktır tabi
Ben.de zor başladım spora ama baslayinca enerjide geliyor insana
evet canım kızımla oğlum var küçükler bırakıp cıkmam zor eşimde geç geliyo 8buçukta falan
biraz kendimi toplasam evde yapıcam egzersiz
birde işten gelince ev topla yemek yap derken hiç enerjim kalmıyor kendimi yatağa zor atıyorum

benim sırtımda pek yağ olmadığı için direk anlıyorum nereden gittiğini
işte önemli olan da bu,görünüm.herkes anlıyorsa zayıfladığını doğru yoldasın demek

2 bebisimide 10 kilo alarak doğum yaptım canım dogumdam çıkınca başlangıç kilomda oluyorum ama sonradan süt olsun die yiyip kilo alıyorum sutum az oluyoda testi yapınca haber veririm sporu bırakmak yok ama zaten kendimi zorlayacak spor yapmıyorum yeni başladığım için spora

Ay ne güzel canım ben ilk hamileliğinde 20 bunda 23 kilo aldım.bünyeden kaynaklanıyor dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…