Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Anlat sonra neler yaptigi ayrıntılı biz de gaza gelelim benim hala biseyler yapasim var
Anlatacağım Can'ım şuan mola verdim sizden ayrılamadım yazıyorum bu Arada bugün 2 kişi geldi buraya gözleri kör yanlarında 1 kişi hoca tarif etti yanlarındaki kişi ile spor yaptılar o an çok utandım bizler her işi bir bahane buluyoruz ana onlar spor yapıyorlar zaten bu konuda çok duygusalım bundan sonra sporda dahil sizlerde hiç bir işinize bahane bulmayın kızlar

Son düzenleme:
Ayyy allah yardimcilari olsun biz bide kgyu dert eediyoruz rabbim derdi olana derman versin insallah...
Cnm kizim olmasa gunduzleri gderdm mesela ama imkansix yernde durmuo arastiryorm cocuk bakan spor salonu ama guvenemem sanirm blmiorm.. kararsizm
Afiyet şeker olsun partem nasılsın fıstık yürüyüş yapmadın mı
sagl cnm iki gundur normal yemek yiorm kendime ayri pisiriodm pazartesine kdr braz rahat tklcam pazartesi detoks dusunuorm. Yuruyus aksam insallah cnm

-bugünkü menüm-
07.15: 4 kepçe mercimek çorbası
09.15: 3 ceviz,1 badem
11.30: 1 avuç leblebi,3 tane badem
13.30: 4 tane incir
15.15: 2 kase mantarlı barbunya yemeği,2 kase kaşık salata
18.00: 2 tane incir
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
bugün çok elem bir kaza geçirdim kızlar,bacağım üstünü kaynar suyla komple yaktım.hala kızarık,eczaneden 2 ilaç aldım onları sürdüm,ne zaman geçer ki bu yanık
şu diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı,nazar mı var nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…