- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
69.70 arası değişiyor canım hamiligi saymazsak ilk defa bu kadar oldumŞuan kaç kilosun canımHamilelikte sağlıklı beslenmeyle az kilo alarak da tamamlayabilirsin canım Hakkınızda hayırlısı olsun
Doğrudur canım bünyeyle alakali hakkımda hayırlısı yaAy ne güzel canım ben ilk hamileliğinde 20 bunda 23 kilo aldım.bünyeden kaynaklanıyor dedi dr.
Anlatacağım Can'ım şuan mola verdim sizden ayrılamadım yazıyorum bu Arada bugün 2 kişi geldi buraya gözleri kör yanlarında 1 kişi hoca tarif etti yanlarındaki kişi ile spor yaptılarAnlat sonra neler yaptigi ayrıntılı biz de gaza gelelim benim hala biseyler yapasim var
Afiyet şeker olsun partem nasılsın fıstık yürüyüş yapmadın mıSabah
Iki yumurtadan peynirli omlet
Az domates salata cay
10tane findik
Aksam
Tavuklu,mantarli bezelye yemegi , bir kase cacik
Iki lt su
İşte sorunda orda benim o ışık altında beni bekletmek geçmiş olsun darısı bizim başımızaben oldum lazer 5 sene oldu memnunum kızlar bi sıkıntı yok
hiç bişey hissetmiyosun zaten bi ışığa bakıyosun 10 dk sonra çıkıyosun :)
Nerden biliyorsun söylede bende bileyimoyy miyavım nasıl bozdun o gözleri biliyorum ben :))
İşte bende onu merak ettim Nasıl bozdumNasil bozmuş kiz bize de söyle bakem:)
okuma aşkı şekerNerden biliyorsun söylede bende bileyim
Aman dikkat bende arkadaşıma gideceğim zaten biliyorum yemediğim sadece cay,kahve ve su içerim o kadarbu arada yarın güne gitcem planım herşeyin sadece tadına bakmak olucak inşallah
bilirim
Afiyet olsun Can'ım görüşürüzbugün sabah zeytin peynir falan sandviç yaptım yedim. öğlende meyve yedim. akşama mangal var ekmeksiz et ve salata yiycem haftasonu giremeyebilirim pazartesi görüşürüz
Evet bugün hiç yazmadı@SucceSSstorY tatlim nbr gozukmuyosunnnn
Ayyy allah yardimcilari olsun biz bide kgyu dert eediyoruz rabbim derdi olana derman versin insallah...Anlatacağım Can'ım şuan mola verdim sizden ayrılamadım yazıyorum bu Arada bugün 2 kişi geldi buraya gözleri kör yanlarında 1 kişi hoca tarif etti yanlarındaki kişi ile spor yaptılaro an çok utandım bizler her işi bir bahane buluyoruz ana onlar spor yapıyorlar zaten bu konuda çok duygusalım bundan sonra sporda dahil sizlerde hiç bir işinize bahane bulmayın kızlar
sagl cnm iki gundur normal yemek yiorm kendime ayri pisiriodm pazartesine kdr braz rahat tklcam pazartesi detoks dusunuorm. Yuruyus aksam insallah cnmAfiyet şeker olsun partem nasılsın fıstık yürüyüş yapmadın mı
Olsun canım verirsin kısa sürede69.70 arası değişiyor canım hamiligi saymazsak ilk defa bu kadar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?