canım anlamadım,tırnağın çok mu derin kırıldı? derin değilse kes gitsin,tırnak kaynamaz kiya biliyorum buraya çok da uygun bir başlık olmıcak ama tırnağım kırıldısizce kesiyim mi? kesmekte istemiyorum ama. Kaynar mı?
Canım bence kes.. Ben de kıyamıyorum ama kesmek gerekiyor . Kes ve sonra her akşam ve sabah tırnaklarının üstünde bakım kremi sür beslesinya biliyorum buraya çok da uygun bir başlık olmıcak ama tırnağım kırıldısizce kesiyim mi? kesmekte istemiyorum ama. Kaynar mı?
Neden Can'ım bizim arkadaşlar burada veriyorlar güzelde bakıyorlar anne babada rahatça spor yapıyor hem bence iyi düşünmüşsün biraz kendini serbest bırak ki rahatla sonra tekrar devam edersinAyyy allah yardimcilari olsun biz bide kgyu dert eediyoruz rabbim derdi olana derman versin insallah...
Cnm kizim olmasa gunduzleri gderdm mesela ama imkansix yernde durmuo arastiryorm cocuk bakan spor salonu ama guvenemem sanirm blmiorm.. kararsizm
sagl cnm iki gundur normal yemek yiorm kendime ayri pisiriodm pazartesine kdr braz rahat tklcam pazartesi detoks dusunuorm. Yuruyus aksam insallah cnm
çok da derin değilcanım anlamadım,tırnağın çok mu derin kırıldı? derin değilse kes gitsin,tırnak kaynamaz ki
tamamdır öyle yapıcam :)Canım bence kes.. Ben de kıyamıyorum ama kesmek gerekiyor . Kes ve sonra her akşam ve sabah tırnaklarının üstünde bakım kremi sür beslesin
Bilmem mi ya çamlıkta piknik yapmayı özledimO zamana kadar turizm devam ederse buyur gel sen zaten Denizli'yi biliyorsun bekliyorum seni
O ne Can'ım Nasıl oluyor ki bir açıklasanaKizlar pazartesi 5de 5 diyeti yapiorm katilmak isteyen varmi
Daha dün akşam çamlıktayım hava serin tam spor havası ve piknik havası vardıBilmem mi ya çamlıkta piknik yapmayı özledim
Hele incilipınarda ramazan akşamları ne güzel olurdu
Harikasin kuzum kesinlikle kefir cok iyi diyolar iyiki icmissin afiyet olsunkahvaltıda : yarım şeftali (yumurta ve muz yoktu evde)domates ,yeşillik,biber,peynir 1 çay bardağı kavrulmamış fıstık ,1 bardak kefir akşam ise ızgara köfte,soğan ve maydonoz söğüş ,2 bardak kefir,2 bardak maden suyu
Kuzum is gorusmelerine.gittim carsiya gidemedim
basen yoldaşım_Masalim_
bak @puantiyeli_kelebek sen kendine ağır top diyorsun ama basen ölçülerimiz aynı :)
benim basen de 115 cm şu an vee 75 kg olmama rağmen
Yoo ben demedim kim kim demisKim ben mi
aynen canım ben deKuzum is gorusmelerine.gittim carsiya gidemedimama yarin gidiyorum INŞALLAH
Senin gibi yoldasim oldugu icin mutluyum beraber eriticez basenleriii
çok geçmiş olsun kuzum Hameltan yada bepantol de kullan ekstra dan iz kalmasin-bugünkü menüm-
07.15: 4 kepçe mercimek çorbası
09.15: 3 ceviz,1 badem
11.30: 1 avuç leblebi,3 tane badem
13.30: 4 tane incir
15.15: 2 kase mantarlı barbunya yemeği,2 kase kaşık salata
18.00: 2 tane incir
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
bugün çok elem bir kaza geçirdim kızlar,bacağım üstünü kaynar suyla komple yaktım.hala kızarık,eczaneden 2 ilaç aldım onları sürdüm,ne zaman geçer ki bu yanık
şu diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı,nazar mı var nedir
Wowww harika ben cok begendim
Benimde lazer olmam lazim goz derecem miyop 4 derece lensle nereye kadarEşim lazer olmamı istiyor kızlar çok korkuyorum of of 30 dk Nasıl dayanacağım ben çok korkuyorum
9da canimDüzenli uyku da çok önemli canımKaçta kalkıyorsun peki sabah
O nasıl oluyo bi anlatır misinKizlar pazartesi 5de 5 diyeti yapiorm katilmak isteyen varmi
Kuzum yarin hic isim yok evde topladim sirf merkeze gidicem metre icin olcucem söz verdim bugun icn ölcemedim mahcup oldum size ama yarin ölçeyim beraber ericez fistik olcaz fistik guzeligimize guzellik katcazaynen canım ben deay ay da ölçülerimizi yazalım,eridikçe motive olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?