Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ya biliyorum buraya çok da uygun bir başlık olmıcak ama tırnağım kırıldı sizce kesiyim mi? kesmekte istemiyorum ama. Kaynar mı?
Canım bence kes.. Ben de kıyamıyorum ama kesmek gerekiyor . Kes ve sonra her akşam ve sabah tırnaklarının üstünde bakım kremi sür beslesin

Neden Can'ım bizim arkadaşlar burada veriyorlar güzelde bakıyorlar anne babada rahatça spor yapıyor hem bence iyi düşünmüşsün biraz kendini serbest bırak ki rahatla sonra tekrar devam edersin

kahvaltıda : yarım şeftali (yumurta ve muz yoktu evde)domates ,yeşillik,biber,peynir 1 çay bardağı kavrulmamış fıstık ,1 bardak kefir akşam ise ızgara köfte,soğan ve maydonoz söğüş ,2 bardak kefir,2 bardak maden suyu

Harikasin kuzum kesinlikle kefir cok iyi diyolar iyiki icmissin afiyet olsun

_Masalim_ canım bu arada ölçülerini aldın mı?
yazdıysan da beni de etiketler misin bakayım
Kuzum is gorusmelerine.gittim carsiya gidemedim ama yarin gidiyorum INŞALLAH
basen yoldaşım _Masalim_
bak @puantiyeli_kelebek sen kendine ağır top diyorsun ama basen ölçülerimiz aynı :)
benim basen de 115 cm şu an vee 75 kg olmama rağmen

Senin gibi yoldasim oldugu icin mutluyum beraber eriticez basenleriii

çok geçmiş olsun kuzum Hameltan yada bepantol de kullan ekstra dan iz kalmasin

Eki Görüntüle 1860834 Buda erkek manitasına seksi poz verirken fitblack
Wowww harika ben cok begendim
Eşim lazer olmamı istiyor kızlar çok korkuyorum of of 30 dk Nasıl dayanacağım ben çok korkuyorum
Benimde lazer olmam lazim goz derecem miyop 4 derece lensle nereye kadar
Düzenli uyku da çok önemli canım Kaçta kalkıyorsun peki sabah
9da canim evet kuzum ya 12de yatsam keskeee

aynen canım ben de ay ay da ölçülerimizi yazalım,eridikçe motive olalım
Kuzum yarin hic isim yok evde topladim sirf merkeze gidicem metre icin olcucem söz verdim bugun icn ölcemedim mahcup oldum size ama yarin ölçeyim beraber ericez fistik olcaz fistik guzeligimize guzellik katcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…