Sok diye biliyorum bigun.haslanmis patates bigun et gunu bi gun sebze gunu meyve günü oyle bisiO nasıl oluyo bi anlatır misin
Kesin regl olacagin icindir canim benim cok farkediyo meselaGünaydın canlar
Tartildim bu sabah sadece 600 gr vermisimneden ya yarın regl olabilirim yada gecikirse birkac gun sonrada olabilir siskinlikte olabilir dimiii
saçmalama canım hepimizin işi çıkabilirKuzum yarin hic isim yok evde topladim sirf merkeze gidicem metre icin olcucem söz verdim bugun icn ölcemedim mahcup oldum size ama yarin ölçeyim beraber ericez fistik olcaz fistik guzeligimize guzellik katcaz
teşekkür ederim canım,uyuşturucu krem sürdüm daha iyiyim:)
çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun kuzum Hameltan yada bepantol de kullan ekstra dan iz kalmasin
Tesekkur ederim kuzumsaçmalama canım hepimizin işi çıkabilir
yarın ölçüp bir yere not al,mutlaka tarihi de at. 1 ay sonra şöyle bir 5-6 cm eritsek var ya süper olur süper
Izmir'e canim, daha dogrusu Cesme'ye=) orda bulundugum sure boyunca en fazla yapmayi dusundugum spor plajda guneslenme sporu=))Nereye geliyorsun canım Türkiye de
Gorunmez kaza kremlerini ihmal etme ALLAHIM beterinden korusun kuzumteşekkür ederim canım,uyuşturucu krem sürdüm daha iyiyim:)
kesinlikleeeTesekkur ederim kuzum
INŞALLAH fistigimmmmyaaaa kuzu aslinda tartinin gerçekten bi önemi yok metre daha önemli
Oyle kuzum haydi bakalimmmm 1 ay sonra neler olcakkesinlikleee
ama biz şimdi azıcık şişko olduğumuz içintartıda önemli,ama metre daha önemli
Fazla karbonhidrat aliyosan su tutma potansiyelin var canim. Tuzu azaltip odem olursa odem attirici caylardan icersin=)benim beslenme biçimim de karbonhidrat ağırlıklı,o zaman ben tuzu bayağı azaltmalı mıyım?
Nerdeydin Can'ım hiç yazmadın
karbonhidrat olarak,ekmek makarna vs değil de meyve sebze alıyorum.yine tutarım ama herhalde.her şeyi bıraktım bir tuzu bırakamadım :)Fazla karbonhidrat aliyosan su tutma potansiyelin var canim. Tuzu azaltip odem olursa odem attirici caylardan icersin=)
Okumaya ömrüm yetmezzz hey MasallahMiyav_su Kardio 40 dk:10 dk koşu ,30 dk yürüyüş yaptım ağırlık olarak , 1.karın bel çalışması: ( Twister 1500 defa sayı, yanlara dumbel 3 kg ağırlık ile 500 defa sayı,sopayı sağa sola çevirme 900 defa sayı ,Mekik sehbasında mekik 100 defa sayı ,) 2. Arka kol : dumbel biceps curl 3 kg ağırlık 100 sayı ) 3.omuz sırt kanat :ön omuz Press ağırlıksız 50 sayı , latmachaire öne çekiş 10 kg 50 sayı ,zbar ağırlıksız 50 sayı ) 4. Bacak : ( leg curl yani arka bacak 15 kg 50 sayı , adductor iç bacak 25 kg 200 sayı , abductor dış bacak 25 kg 200 sayı ) toplamda 1 saat 40 dk @puantiyeli_kelebek Can'ım
Kuzum is gorusmelerine gittim.kosturdum INŞALLAH hayirli bi isim olurNerdeydin Can'ım hiç yazmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?