Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzum yarin hic isim yok evde topladim sirf merkeze gidicem metre icin olcucem söz verdim bugun icn ölcemedim mahcup oldum size ama yarin ölçeyim beraber ericez fistik olcaz fistik guzeligimize guzellik katcaz
saçmalama canım hepimizin işi çıkabilir
yarın ölçüp bir yere not al,mutlaka tarihi de at. 1 ay sonra şöyle bir 5-6 cm eritsek var ya süper olur süper

saçmalama canım hepimizin işi çıkabilir
yarın ölçüp bir yere not al,mutlaka tarihi de at. 1 ay sonra şöyle bir 5-6 cm eritsek var ya süper olur süper
Tesekkur ederim kuzum
INŞALLAH fistigimmmm yaaaa kuzu aslinda tartinin gerçekten bi önemi yok metre daha önemli

Kahvaltımda

Az köy peyniri
Maydanoz nane dere otu
2 siyah zeytin 2 yesil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tam bgdy ekmek

Öğlen
Hindi göğsünden feslegenlii sote kremsokola
1 bardak ayran
Bir kase yesillik salatası

Akşam
1 kase yoğurt çorbası

Ara öğün
Sade Türk Kahvesi
3 adet kuru kayısı

Spor
Kizlar bugun öyle cok yürüdüm ki is gorusmesi icin yeri bulamadim yanlis yerde inmisim otobusten yürüyerek gittim resmen

11de jullian yapcam guzeller

Son düzenleme:
Miyav_su Kardio 40 dk:10 dk koşu ,30 dk yürüyüş yaptım ağırlık olarak , 1.karın bel çalışması: ( Twister 1500 defa sayı, yanlara dumbel 3 kg ağırlık ile 500 defa sayı,sopayı sağa sola çevirme 900 defa sayı ,Mekik sehbasında mekik 100 defa sayı ,) 2. Arka kol : dumbel biceps curl 3 kg ağırlık 100 sayı ) 3.omuz sırt kanat :ön omuz Press ağırlıksız 50 sayı , latmachaire öne çekiş 10 kg 50 sayı ,zbar ağırlıksız 50 sayı ) 4. Bacak : ( leg curl yani arka bacak 15 kg 50 sayı , adductor iç bacak 25 kg 200 sayı , abductor dış bacak 25 kg 200 sayı ) toplamda 1 saat 40 dk @puantiyeli_kelebek Can'ım

Okumaya ömrüm yetmezzz hey Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…