Yok Can'ım niye kızalım Nasıl geçti iş görüşmenBana kizicaksiniz biliyorum canlar ama ben bugun is gorusmelreine gittim 2 yere adliyenin oralara bende merkezden uzak yerde oturuyorum metre alamadım ama yarin esimle sirf metre icin carsiya gidiyoruz kizdiniz mi
Sen daha önceki programımı görseydinOkumaya ömrüm yetmezzz hey Masallah
Kuzum cok cv vardi bakalim hangimiz sansli cikicaz elimden geleni yaptım 2 yere gittim hayirlisiYok Can'ım niye kızalım Nasıl geçti iş görüşmen
Hadi hayırlısı iç piyasa çok kötü komşumuzda 2 ay ücretsiz izne çıkarmışlarKuzum is gorusmelerine gittim.kosturdum INŞALLAH hayirli bi isim olur
Ben senim tarafina gecmek istiyorum.kabul muSen daha önceki programımı görseydinbu az bile
90 mi canini sikiyo ay bayilicaaamcanım merak etme 3 günde verdiğin 4 kilo hep kas kaybıdır,demek ki sen şu an yağdan yakıyorsun.emin ol bu daha iyi,600 gr gitsin ama yağdan gitsin.can sıkmak yok
ölçülere devam,yalnız memitolar pek canımı sıkıyor.daha şimdiden 90'a düştüler bir şey kalmayacak zayıflayınca
Aynen canım ben 5 aydir is ariyorum bakalimHadi hayırlısı iç piyasa çok kötü komşumuzda 2 ay ücretsiz izne çıkarmışlar
Çeşme Ilıca mı yoksa gecen sene tatil yapmıştık eşimle Ilıca ve alaçatıda ben izmiri çok seviyorum bu sene fırsatım olursa foçayı düşünüyorumIzmir'e canim, daha dogrusu Cesme'ye=) orda bulundugum sure boyunca en fazla yapmayi dusundugum spor plajda guneslenme sporu=))
Kaynamaz ama cay posetiyle duzeltme yontemi var. Ingilizce biliyosan "how fo fix broken nail" yaz cikarya biliyorum buraya çok da uygun bir başlık olmıcak ama tırnağım kırıldısizce kesiyim mi? kesmekte istemiyorum ama. Kaynar mı?
Evet Hakkı'nda hayırlısıKuzum cok cv vardi bakalim hangimiz sansli cikicaz elimden geleni yaptım 2 yere gittim hayirlisi
Bikac ay once bi arkadasimin basina geldi benim de, eczaneden krem alip cok iyi yapmissin. Ne yaparsan yap sakin sakin gunese cikarma canim yanan yerleri. Gunes kremi sur ustune pantolon giy oyle diyim. Gunes gorurse izi kalir. Bende minnak bi ameliyat izi var ordan biliyorum, doktor milyon kere soylemisti gunese cikarma diye dinlemedim-bugünkü menüm-
07.15: 4 kepçe mercimek çorbası
09.15: 3 ceviz,1 badem
11.30: 1 avuç leblebi,3 tane badem
13.30: 4 tane incir
15.15: 2 kase mantarlı barbunya yemeği,2 kase kaşık salata
18.00: 2 tane incir
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
bugün çok elem bir kaza geçirdim kızlar,bacağım üstünü kaynar suyla komple yaktım.hala kızarık,eczaneden 2 ilaç aldım onları sürdüm,ne zaman geçer ki bu yanık
şu diyete başladığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı,nazar mı var nedir
Hayır dün bir havalar bir havalar bana çemkirmeler af yok yarın ölçünü yaz bak sana neler yapıcamBen senim tarafina gecmek istiyorum.kabul mu
Kız GezentiBen yine misafirliğe geldim kızlarAma wifi leri var Geçmişi okuyarak geliceem
Afiyet olsun Can'ım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın tuz dağıtın balkondan yada pencereden bardak atın-bugünkü menüm-
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
bugün çok elem bir kaza geçirdim kızlar,bacağım üstünü kaynar suyla komple yaktım.hala kızarık,eczaneden 2 ilaç aldım onları sürdüm,ne zaman geçer ki bu yanık
Kesinlikle kızlar tartıya değil ölçüye bakmalı ki benim ölçülerim sizlerin 2-3 katı idi gördünüz ben yaptıysam siz daha iyisini yaparsınızaynen canım ben deay ay da ölçülerimizi yazalım,eridikçe motive olalım
Yok tatlim yazlik boyalik tarafinda ama ben muhtemelen cogunlukla alacati'da olurum=)Çeşme Ilıca mı yoksa gecen sene tatil yapmıştık eşimle Ilıca ve alaçatıda ben izmiri çok seviyorum bu sene fırsatım olursa foçayı düşünüyorum
Can'ım sana iz kalmaması için bir krem söyleyeceğim emin ol kalmaz dermatixsi ultra gel kremçok teşekkür ederimşimdi anestol ile silverdin kullanıyorum o zaman bephanthen de süreyim yatmadan önce,iz kalır diye çok korkuyorum
Oyy çok geçmiş olsun kuzum-bugünkü menüm-
2.5 lt su
3 fincan bitki çayı
spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?