- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
Ekmek makarna yemediginden eminim zaten tatlimkarbonhidrat olarak,ekmek makarna vs değil de meyve sebze alıyorum.yine tutarım ama herhalde.her şeyi bıraktım bir tuzu bırakamadım :)
Yok tatlim yazlik boyalik tarafinda ama ben muhtemelen cogunlukla alacati'da olurum=)
Geeel gel sabahlara kadar dolanalim seninle=))Süpersin bende orada olmak isterim
Ah ah başımda koca var nereye gidiyon der yaGeeel gel sabahlara kadar dolanalim seninle=))
Canım nacizane o diyet baya sağlıksız bir diyetKizlar pazartesi 5de 5 diyeti yapiorm katilmak isteyen varmi
Ahahahah ben daha cok hormonlu tavuk boyutlarindayim kuzucum=D
Kiz kiza tatile gidiyorum, sikildim senin huysuzluklarindan dersinAh ah başımda koca var nereye gidiyon der yakeşke bekar olsak da gezsek benim yerimide gez olur mu çok kıskandım ya
Alakası yokAhahahah ben daha cok hormonlu tavuk boyutlarindayim kuzucum=D
Kahvaltını düzgün yapıyorsun ama canım olsunWowww harika ben cok begendim
Benimde lazer olmam lazim goz derecem miyop 4 derece lensle nereye kadar
9da canimevet kuzum ya 12de yatsam keskeee
Ay gordugumu soyluyorum kuzuu=)) bendeki butlar hicbi tavukta yokAlakası yokbırak bu mütavizi ayaklarını
Gecen sene dedim 1 günlük İzmir'e gitmek istiyorum şöyle kordon gezeyim akşama gelirim dedimKiz kiza tatile gidiyorum, sikildim senin huysuzluklarindan dersin
Ohh süper canım deniz, kum, güneşIzmir'e canim, daha dogrusu Cesme'ye=) orda bulundugum sure boyunca en fazla yapmayi dusundugum spor plajda guneslenme sporu=))
Beni görsen Hollanda ineği dersin kesinAy gordugumu soyluyorum kuzuu=)) bendeki butlar hicbi tavukta yokselulitli tavuk
Ay cok hos, kiz o zaman bu sene "soyle bi gunlugune Fransa taraflarina gitmek istiyorum" falan de=))Gecen sene dedim 1 günlük İzmir'e gitmek istiyorum şöyle kordon gezeyim akşama gelirim dedimAdam öfkeden Ateş püskürdü ertesi hafta Çeşme Ilıca ve alaçatıda 1 hafta tatil yaptık
İnşallah bulursun canımKuzum is gorusmelerine gittim.kosturdum INŞALLAH hayirli bi isim olur
Ayyyy cocuklugum Gumuldur'de gecti bi hos oldum valla Ozdere diyinceOhh süper canım deniz, kum, güneşBen de tatilde ordaydım 2 hafta önce ama ben İzmir - Özdere deydim
Minnak pisicik derim sanaBeni görsen Hollanda ineği dersin kesin
Gerçekten gezentiyim kabulKız Gezentiiyi oku bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?