Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Vayy vayy maşallah ikinize de

Ay cok hos, kiz o zaman bu sene "soyle bi gunlugune Fransa taraflarina gitmek istiyorum" falan de=))
Hiç aklıma gelmedi ama geçenlerde evi satınca artan paradan seni Ukrayna yada Rusya'ya göndereyim dedim bilet otel herşey dahil bir daha mı geleceksin dünyaya dedim agzı açık kaldı sana neoldu böyle demiştipeki sen dedi bende Sana havalimanına kadar eşlik eder ya Küba ya İtalya yada İskandinavya giderim dedim dönüşte havalimanında buluşuruz dedim seni hiç iyi görmüyorum dedi Şok'a girdi Adam artık eskisi gibi Değilim

Herkese merhaba
@blackswannina94. Gecmis olsun canim arkadaslarinda dedigi gibi krem sur ve gunese cikma, iz kalmaz insallah

Miyav_su iste salonun faydalari, seni ve kremsokola tebrik ediyorumbenim sporum 1 gun aralikli olmak zorunda o yuzden yarin eslik edecegim

_Masalim_ canim Allah gonlune gore verir insallah meslegin nedir canim

Sabah:
1 yumurtayla omlet
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tt ekmek
*kizlar kahvaltimi 12ye kadar geciktirdim cunku bugun hic uyanmak istemedim* yesil cayimi ve sutumu icmedim.

Ogle:
2 kepce corba
1 kase fasulye
1 dilim salam
2 tt ekmek

Ara
Armut ve kocamam bir bardakta ayran

Aksam. 17.00
2 tt ekmek arasi 1 dilim salam

dersten ciktim , kendime su matarasi aradim diyar diyaaar gezdim vok yoruldum
22.00 4 adt minik kofte

Bugun 3 litre kadar su ictim.

Muhasebe okudum kuzum ama evlenmeden once cagri merkezinde halkla ilişkilerde çalışmıştım INŞALLAH olur

Kuzum salam disinda guzel afiyet olsun

O ne Can'ım Nasıl oluyor ki bir açıklasana
Birgun patates birgun meyve birgun sebze birgun et gibi cnmm
Geldim bitaneciklerim fistiklarim çikolatalarim
Miyav_su @ParteMoralll
Ooyy cnmm meslektasizz :)
O nasıl oluyo bi anlatır misin
Anlaticam cnm disardym smdi bkabildmm
Canım nacizane o diyet baya sağlıksız bir diyet Yapanların çoğu alıyodu geri
cnm biz diyet yapip birakmiorz ki sonucta sadece vucuda sok yapicaz oyuzden sonra diyete devam ben yapicam katilmak isteyen olrsa iyi olur..ayrica dukanada oyle diyolar -19verdm nerdeyse maysta biraktm en fazla bir kg alir veririm sonucta hangi diyeti yaparsan yap hergun yersen alirsn baska bir altrnatifi yok. Saglkli beslenme hayatina yerlesmeli o bakimdan benm fikrim boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…