Vayy vayy maşallah ikinize demiyav_su:
Kardio 40 dk:10 dk koşu ,30 dk yürüyüş yaptım ağırlık olarak , 1.karın bel çalışması: ( Twister 1500 defa sayı, yanlara dumbel 3 kg ağırlık ile 500 defa sayı,sopayı sağa sola çevirme 900 defa sayı ,Mekik sehbasında mekik 100 defa sayı ,) 2. Arka kol : dumbel biceps curl 3 kg ağırlık 100 sayı ) 3.omuz sırt kanat :ön omuz Press ağırlıksız 50 sayı , latmachaire öne çekiş 10 kg 50 sayı ,zbar ağırlıksız 50 sayı ) 4. Bacak : ( leg curl yani arka bacak 15 kg 50 sayı , adductor iç bacak 25 kg 200 sayı , abductor dış bacak 25 kg 200 sayı ) toplamda 1 saat 40 dk
kremsokola:
1 saat ebru salli skinny jeans
40 dk yuruyus
Miyav_su @puantiyeli_kelebek _Masalim_ koza16 @blackswannina94 commadante
Yaa oralar çok güzel canımAyyyy cocuklugum Gumuldur'de gecti bi hos oldum valla Ozdere diyince
Dimii cok berrakYaa oralar çok güzel canımHele denizi müthiş
Hiçde demezsin izmirli olmak ayrıcalıktır her zamanMinnak pisicik derim sana
Oray'a geldiğimizde tekne kiralayamamıştık çok üzülmüştü eşim bu senede işlerimiz tepetaklak gitti malesefDimii cok berrakCok sicak oluyo ama ya Gumuldur, Cesme'nin iyi yani esintili olmasi...
Hiç aklıma gelmediAy cok hos, kiz o zaman bu sene "soyle bi gunlugune Fransa taraflarina gitmek istiyorum" falan de=))
Çeşme de, Özdere de ikisi de çok güzelDimii cok berrakCok sicak oluyo ama ya Gumuldur, Cesme'nin iyi yani esintili olmasi...
Bende özderede hiç bulunmadımÇeşme de, Özdere de ikisi de çok güzel
he evet oonları daha önce görmüştüm ama geçici bir çözüm yolu oKaynamaz ama cay posetiyle duzeltme yontemi var. Ingilizce biliyosan "how fo fix broken nail" yaz cikar
Gecici derken? Kirik tirnagi onariyorsun iste, tirnak canli bi doku degil ki kendini iyilestirsinhe evet oonları daha önce görmüştüm ama geçici bir çözüm yolu o
Bir umut işte neyse kesicem şimdi zatenGecici derken? Kirik tirnagi onariyorsun iste, tirnak canli bi doku degil ki kendini iyilestirsin
Muhasebe okudum kuzum ama evlenmeden once cagri merkezinde halkla ilişkilerde çalışmıştım INŞALLAH olurHerkese merhaba
@blackswannina94. Gecmis olsun canim arkadaslarinda dedigi gibi krem sur ve gunese cikma, iz kalmaz insallah
Miyav_su iste salonun faydalari, seni ve kremsokola tebrik ediyorum benim sporum 1 gun aralikli olmak zorunda o yuzden yarin eslik edecegim
_Masalim_ canim Allah gonlune gore verir insallah meslegin nedir canim
Kuzum salam disinda guzel afiyet olsunSabah:
1 yumurtayla omlet
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tt ekmek
*kizlar kahvaltimi 12ye kadar geciktirdim cunku bugun hic uyanmak istemedim* yesil cayimi ve sutumu icmedim.
Ogle:
2 kepce corba
1 kase fasulye
1 dilim salam
2 tt ekmek
Ara
Armut ve kocamam bir bardakta ayran
Aksam. 17.00
2 tt ekmek arasi 1 dilim salam
dersten ciktim , kendime su matarasi aradim diyar diyaaar gezdim vok yoruldum
22.00 4 adt minik kofte
Bugun 3 litre kadar su ictim.
Birgun patates birgun meyve birgun sebze birgun et gibi cnmmO ne Can'ım Nasıl oluyor ki bir açıklasana
Ooyy cnmm meslektasizz :)
Anlaticam cnm disardym smdi bkabildmmO nasıl oluyo bi anlatır misin
cnm biz diyet yapip birakmiorz ki sonucta sadece vucuda sok yapicaz oyuzden sonra diyete devam ben yapicam katilmak isteyen olrsa iyi olur..ayrica dukanada oyle diyolar -19verdm nerdeyse maysta biraktm en fazla bir kg alir veririm sonucta hangi diyeti yaparsan yap hergun yersen alirsn baska bir altrnatifi yok. Saglkli beslenme hayatina yerlesmeli o bakimdan benm fikrim boyleCanım nacizane o diyet baya sağlıksız bir diyetYapanların çoğu alıyodu geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?