Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugunku menum

Oglen: Etli ve peynirli salata
Aksam: Dunden kalan korili tavuk (150 gr civari), izgara bruksel lahanasi (250 gr)

1150 kalori oldu, spordan once biraz yabanmersini falan yiyebilirim acikirsam.

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... HANGİ SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDİYORSUNUZ. İSTERSENİZ 40 CEŞİT SEBZE YİYEBİLİRSİNİZ. AMA BU SEBZELERİN SABAH Kİ TABAĞINIZDA OLMASI GEREKİYOR. GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür yaş meyveyi ( MUZ HARİÇ) tüketin. GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY İLAVE EDİLMİYOR. Ya da yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin. GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDİYORUZ

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Oyyy canim meslektasimmm

Kuzum aslinda bende senin gibi düşünüyorum sen simdi 20 kilo vermişsin arada sokla metobolizma hizlanabilir bende kilo vereyim senin gibi bu diyeti yapablrm 1 ayda bir 5lik diyet yapip hizlanabilirim mantikli geldi banada

Tabii tatlım herkes kendi bünyesini daha iyi tanıyo Bana yaşıma göre pek sağlıklı gelmiyo bu tarz diyetler bu yüzden her besin grubundan yemeye çalışıyorum

Kuzum aslinda bende senin gibi düşünüyorum sen simdi 20 kilo vermişsin arada sokla metobolizma hizlanabilir bende kilo vereyim senin gibi bu diyeti yapablrm 1 ayda bir 5lik diyet yapip hizlanabilirim mantikli geldi banada
Evt cnm bende verlmez diodum ama biri yeni baslamisti 60lsrdsn 52 dustu boylr boyle gruptan bir arkds da indi bende deniyimm cnku takildm
Tabii tatlım herkes kendi bünyesini daha iyi tanıyo Bana yaşıma göre pek sağlıklı gelmiyo bu tarz diyetler bu yüzden her besin grubundan yemeye çalışıyorum
evtncnm kesnlikle ben protein agirlikli saglkki beslenerek verdim sana katiliorm ve hrrkese ac kalarak kg vermemeyi ogutluyorm ama benim durum farkli sasirtma yapmak istiorm cnku kglar sabitlio ve benim sabrim tukenio belki boyle bir kg versem kar cnku eksi gormeyince inancim azalio uzun bi yoldan cktigim icn bi umut aradm bunu deniyim bakalm yapablrsem

Kuzum guzel formul buldun bence kyzum bende 1 ay sonra yapıcam İNŞALLAH guzel sonuc alirsin kilo verince azminde guclenir ayrica kuzu sen 5te 5yapicaksin sonra diyete devam ediceksin oyuzden geri alinmaz bence ama sadece 5te 5 yapip birakanlar alir gerci her diyet sonunda abartirsan alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…