- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 683
- 35
İnşallah canımYolun düşerse muhakkak git canım suyu çok güzel
Gecici derken? Kirik tirnagi onariyorsun iste, tirnak canli bi doku degil ki kendini iyilestirsin
Afiyet olsun canımMenü bildirimi:
Sabah: 1,5kk peynir
1 dilim ekmek
4 zeytin
1 yumurta
biraz domates
çay
Öğlen-Akşam: Et döner (ekmek yok)
Domates
Salata
Yoğurt
Hadi bakalım düş peşimize bekliyoruz senideHerkese merhaba
@blackswannina94. Gecmis olsun canim arkadaslarinda dedigi gibi krem sur ve gunese cikma, iz kalmaz insallah
Miyav_su iste salonun faydalari, seni ve kremsokola tebrik ediyorum benim sporum 1 gun aralikli olmak zorunda o yuzden yarin eslik edecegim
@SucceSSstorY canim Allah gonlune gore verir insallahmeslegin nedir canim
Çok iyi Can'ım sporunSpor bildirimi
Koşu bandı: 20dk (10dk koşu-10dk tempolı yürüyüş) -133cal yakıldı
Bisiklet: 15dk -93cal yakıldı
Eliptik bisiklet: 10dk -50cal yakıldı
İp atlama: 300
Mekik:90
Yana esneme: 20 x 3
Arkaya esneme: 20 x 3
Ve birde kol çalışıldı
Akşam hem geç yapmışsın hemde ekmek yemişsin baby olmamışSabah:
1 yumurtayla omlet
1 kk peynir
5 zeytin
2 dilim tt ekmek
*kizlar kahvaltimi 12ye kadar geciktirdim cunku bugun hic uyanmak istemedim* yesil cayimi ve sutumu icmedim.
Ogle:
2 kepce corba
1 kase fasulye
1 dilim salam
2 tt ekmek
Ara
Armut ve kocamam bir bardakta ayran
Aksam. 17.00
2 tt ekmek arasi 1 dilim salam
dersten ciktim , kendime su matarasi aradim diyar diyaaar gezdim vok yoruldum
22.00 4 adt minik kofte
Bugun 3 litre kadar su ictim.
Uyumadin mi sen miyavcanÇok iyi Can'ım sporun
Hayırlısı ise olsun canım duanı böyle etMuhasebe okudum kuzum ama evlenmeden once cagri merkezinde halkla ilişkilerde çalışmıştım INŞALLAH olur
Eşimle yürüyüş yaptık Can'ım 3500 metreyi 4 kere tur attıkUyumadin mi sen miyavcan
Yakında kanatların çıkacak kızBugunku menum
Oglen: Etli ve peynirli salata
Aksam: Dunden kalan korili tavuk (150 gr civari), izgara bruksel lahanasi (250 gr)
1150 kalori oldu, spordan once biraz yabanmersini falan yiyebilirim acikirsam.
Süpersin işte bukremsokola Miyav_su @SucceSSstorY @blackswannina94
45 dk kosu bandı
42 dk leslie 3 mil
1.5 saat dışarda yürüyüş
20 dk parkta aletlerle çalışma
Afiyet olsun CanımMenüm
Sabah
Hindi fumeli yumurta
Peynir
7 zeytin
Ogle
Tavuk
Tursu
Ara
Fume cips yogurtlu dip sos
Akşam
Kavrulmus kiyma
Yulafli omlet
Ayran
Üşüdün mü ay ne güzel soğuk ve serin yanlız böbreklerine üzüldüm sıcak su torbası koy CanımBen yapıyorum elimden geldiğince yapan birkac kişi var sagolsunlar yuruyusten sonra bide meydana gittim 4 saatte orda kaldim cokk usudum bobreklerim agridi halim yok
Dediğini kim yaptı Can'ım bizim gruptan merak ettimEvt cnm bende verlmez diodum ama biri yeni baslamisti 60lsrdsn 52 dustu boylr boyle gruptan bir arkds da indi bende deniyimm cnku takildm
evtncnm kesnlikle ben protein agirlikli saglkki beslenerek verdim sana katiliorm ve hrrkese ac kalarak kg vermemeyi ogutluyorm ama benim durum farkli sasirtma yapmak istiorm cnku kglar sabitlio ve benim sabrim tukenio belki boyle bir kg versem kar cnku eksi gormeyince inancim azalio uzun bi yoldan cktigim icn bi umut aradm bunu deniyim bakalm yapablrsem
Evet cnm oyle bencede insallah veririm yaaa degisik deniyim sonra ayni duzene devamKuzum guzel formul buldun bence kyzum bende 1 ay sonra yapıcam İNŞALLAH guzel sonuc alirsin kilo verince azminde guclenirayrica kuzu sen 5te 5yapicaksin sonra diyete devam ediceksin oyuzden geri alinmaz bence ama sadece 5te 5 yapip birakanlar alir gerci her diyet sonunda abartirsan alinir
sarraf yapti cnm. Baska yapanda var sanrm aklimda kalmadi sekerpancarida eskiden yapms olablr ama sarraf gecenlerde yapti ve verdi cnm o alms izindeykenDediğini kim yaptı Can'ım bizim gruptan merak ettim
Ama tekrar almış kötü olmuş almasıEvet cnm oyle bencede insallah veririm yaaa degisik deniyim sonra ayni duzene devam
sarraf yapti cnm. Baska yapanda var sanrm aklimda kalmadi sekerpancarida eskiden yapms olablr ama sarraf gecenlerde yapti ve verdi cnm o alms izindeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?