Teşekkür ederim :) Yarın da bacak çalışıcammÇok iyi Can'ım sporun
Bacak olarak ne çalışacaksın CanımTeşekkür ederim :) Yarın da bacak çalışıcamm
Hyr gruptan gttiginde almis sonra geldi eski kgsna donsn listeye grcek ya smdi ama aktf takimda gecenlerde yapti 5de 5 verdi kg oda uzun yoldan gelen biri oldugu icin bizde moonla yapmaya karar verdk. Yani ben sadece soyledm kmse yapmak zornda degl benim normalde beslenme seklimi en iyi bilenlerdensn anliyosndr ne yapmak istedigmiAma tekrar almış kötü olmuş alması
Tabiki anlıyorum ve senin Nasıl beslendiğini çok iyi bilenlerdenim Canım kimse katılmak zorunda değil umarım yararı olur CanımHyr gruptan gttiginde almis sonra geldi eski kgsna donsn listeye grcek ya smdi ama aktf takimda gecenlerde yapti 5de 5 verdi kg oda uzun yoldan gelen biri oldugu icin bizde moonla yapmaya karar verdk. Yani ben sadece soyledm kmse yapmak zornda degl benim normalde beslenme seklimi en iyi bilenlerdensn anliyosndr ne yapmak istedigmi
onu hıc dymamıstım canımnasıl bı beslenme seklıBen de haftaya intermittent fasting deneyebilirim, 5 gun abartmadan normal beslenip 2 gun 500 kalori alarak. Haftaya pazar butun gun ucakta olucam zaten, aclik cok koymaz gibime geliyo
Amin Tatlımmm cok sagolHayırlısı ise olsun canım duanı böyle et
Insallah canim.Muhasebe okudum kuzum ama evlenmeden once cagri merkezinde halkla ilişkilerde çalışmıştım INŞALLAH olur
Eşimle 3500 metrelik alanı 4 kere turladık kızlar 2 saat yürüyüş
file:///C:/Users/SONY/Desktop/bacak-ayirma-makinesi-leg-adduction-machine-263x300.jpg fotoğrafı linkte var aletin iismini bilmediğim için bu şekilde fotoğrafını attım bunu 20 x 3 kez içe doğru, 20 x 3 kez de dışa doğru yapıyorum bir de.Bacak olarak ne çalışacaksın Canım
Uçağa hiç binmedim bilmiyorum ama ben arabayla uzun yola giderken hiç durma yerimBen de haftaya intermittent fasting deneyebilirim, 5 gun abartmadan normal beslenip 2 gun 500 kalori alarak. Haftaya pazar butun gun ucakta olucam zaten, aclik cok koymaz gibime geliyo
Ben yarın testi yapım negatif çıkarsa diğer p.tesi yapayım diyet de 2.haftam bitmiş olur hemHyr gruptan gttiginde almis sonra geldi eski kgsna donsn listeye grcek ya smdi ama aktf takimda gecenlerde yapti 5de 5 verdi kg oda uzun yoldan gelen biri oldugu icin bizde moonla yapmaya karar verdk. Yani ben sadece soyledm kmse yapmak zornda degl benim normalde beslenme seklimi en iyi bilenlerdensn anliyosndr ne yapmak istedigmi
Ay toplantidaydim canim 2.5 saattir icim sisti
Haftada 5 gun normal beslenip 2 gun gunde 500'er kalori aliyosun canim. Normalde haftada 0.5 kilo vermek icin o hafta ihtiyacin olandan 3500 kalori eksik alman lazim. Bunun icin diyelim ki gunluk ihtiyacin 2000 kalori (daha fazla ya da az olabilir tabi), ya her gun 500 kalori eksiltip 1500 kalori alirsin ya da haftanin 5 gunu 100'er kalori azaltip 1900 kalori alir, kalan iki gunde de 1500'er kalori azaltip 500 kalori alirsin. Hesabi yaparsan ikisi de birbirine esit ve sana haftada yarim kilo kaybettirir. Bu sekilde 5 gun normal beslenip iki gun zorlu bi diyete girmis oluyosun.onu hıc dymamıstım canımnasıl bı beslenme seklı
Guzelmis canimmm iyi fikirHaftada 5 gun normal beslenip 2 gun gunde 500'er kalori aliyosun canim. Normalde haftada 0.5 kilo vermek icin o hafta ihtiyacin olandan 3500 kalori eksik alman lazim. Bunun icin diyelim ki gunluk ihtiyacin 2000 kalori (daha fazla ya da az olabilir tabi), ya her gun 500 kalori eksiltip 1500 kalori alirsin ya da haftanin 5 gunu 100'er kalori azaltip 1900 kalori alir, kalan iki gunde de 1500'er kalori azaltip 500 kalori alirsin. Hesabi yaparsan ikisi de birbirine esit ve sana haftada yarim kilo kaybettirir. Bu sekilde 5 gun normal beslenip iki gun zorlu bi diyete girmis oluyosun.
Bende yapıyorum bunları salonda leg adductor makinesi ile 25 kg 200 defa çok iyi Can'ım salona mı gidiyorsun senfile:///C:/Users/SONY/Desktop/bacak-ayirma-makinesi-leg-adduction-machine-263x300.jpg fotoğrafı linkte var aletin iismini bilmediğim için bu şekilde fotoğrafını attım bunu 20 x 3 kez içe doğru, 20 x 3 kez de dışa doğru yapıyorum bir de.
file:///C:/Users/SONY/Desktop/sle_200g2_01.jpg bu var bunu da yukarı doğru 20 x 3 kez, aşağı doğru da 20 x 3 kez yapıyorum. (yukaru doğru yaptığım zaman bacaklarım aşırı derecede yandığını hissedebiliyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?