Çok iyi canım afiyet olsun bol gezmelerSabah 2yumurta ile peynirli omlet zeytin salatalık şekersiz çay 2 dilim ekmek
Öğle 6yk Kıymalı patlıcan 6 yk bulgur pilavı 1.5 bardak ayran salata 4 parça kavun
Aksam 6.7 parça tavuk salata 1 bardak cola
1457 kcal kayinimgildeydim diyet yapıyorum diyemedim içtim kolayı çünkü onlara göre kilim iyiymiş...neyse daha dikkatli olmaya çalışcam bugün sporda yok erkek kardeşim geldi yarın merkeze gitcez (ben kasabada yaşıyorum eşimde şehir dışında çalışıyo ve tek başıma gitmeme izin vermiyor kıskançlık dan) Kız kardeşime elbise falan bakcaz p.tesi kuzenimin nişanı var bi kaç gün ablamin orda kalırım ama kendimi ve sizi ihmal etmem sporuda k.kardesimle yaparım
Teşekkür ederim Canım senin yürüme imkanın varsa yürü tatlım bütün Zaman'ını değerlendirSporun hakkını veriyosunnnn Tatlımmm
Aaa bebiiiş mii yoksaBen yarın testi yapım negatif çıkarsa diğer p.tesi yapayım diyet de 2.haftam bitmiş olur hem
Günaydın minik kuş ne ekmek kızartması kız saçlarından çekerimGunayyydin topiğin tombik fistiklari( sair burda kendini gormezden gelmek istiyor)Ahhh kizlaaar ahhh omlet yaptim donmediiii de yandii amanin
Ekmek kizarrttimdaa yandii lililiyy
Ayyykizarmis ekmek cisss mi ahhahah
Cnm dun gorumcemin sunneti vardi 3 gundur ordayiz tel cekmiyo nete giremiyorum birde ben tekrar yeni bir diyete basliyoerum cok moralim bozuk bu aralar aksam ayagimi burktum nerdeyse ters donecekti o yuzden sıkıntidayim-Lavinia kilo bildirimi yapmadın canim nerdesin?
Geçmiş olsun Canım ayağın Nasıl oldu şimdiCnm dun gorumcemin sunneti vardi 3 gundur ordayiz tel cekmiyo nete giremiyorum birde ben tekrar yeni bir diyete basliyoerum cok moralim bozuk bu aralar aksam ayagimi burktum nerdeyse ters donecekti o yuzden sıkıntidayim
Umarım işe yarar canııımevtncnm kesnlikle ben protein agirlikli saglkki beslenerek verdim sana katiliorm ve hrrkese ac kalarak kg vermemeyi ogutluyorm ama benim durum farkli sasirtma yapmak istiorm cnku kglar sabitlio ve benim sabrim tukenio belki boyle bir kg versem kar cnku eksi gormeyince inancim azalio uzun bi yoldan cktigim icn bi umut aradm bunu deniyim bakalm yapablrsem
Kolay gelsin kuzumKızlar daha uyuyor musunuz neyse ben kaçıyorum kızlarbugün evdeyim ütü yapıcam Bodrum daki kalan iş eşyalarını toplayacağım Çarşı'yı inip alışveriş oradan yürüyerek arkadaşa gitmeyi planlıyorum 3 saat filan sürer herhalde akşam görüşürüz
Geçmiş olsun canımm ..Cnm dun gorumcemin sunneti vardi 3 gundur ordayiz tel cekmiyo nete giremiyorum birde ben tekrar yeni bir diyete basliyoerum cok moralim bozuk bu aralar aksam ayagimi burktum nerdeyse ters donecekti o yuzden sıkıntidayim
Tmm cnmBen yarın testi yapım negatif çıkarsa diğer p.tesi yapayım diyet de 2.haftam bitmiş olur hem
ayy keskeee arkds 2.4vermis 5gun kirmis kgsnu keske bende bir kg versemde kirsam su 69lari bee pff :)Umarım işe yarar canııımSonra da gider kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?