İnşaallah canım yolum düşerse haberleşiriz:))Daha dün akşam çamlıktayım hava serin tam spor havası ve piknik havası vardıgel kuzum ben seni burada ağırlarım pamukkaleyede beklerim
Tabiki yazabilirsin Canım kapımıza herkese açık sen şimdi bilgilerini @puantiyeli_kelebek yaz özelden yaşını ,kilonuKızlar ben de sizle yazabilir miyim yoksa alım yapmıyo musunuz
Buradan yazsam olur mu peki bilgilerimi puantiyeliyeTabiki yazabilirsin Canım kapımıza herkese açık sen şimdi bilgilerini @puantiyeli_kelebek yaz özelden yaşını ,kilonu
O zaman adını Etiketle CanımBuradan yazsam olur mu peki bilgilerimi puantiyeliye
Tamam canım sağolasın.O zaman adını Etiketle Canım
Hayır asla zaten kilo verdikten sonrada burada olucağız biliyorum sen haftalık kilo verme yarışmasından mezun oldun değil mi gelmen benim için çok çok önemli seninle yarışmak istiyorumTamam canım sağolasın.
Bide ben aslında normal kilomdayım ama dikkatli beslenmek ve spor yapmak benim için hobi gibi bi şey oldu inşallah sorun olmaz
Evet oradan mezun olalı nerdeyse 1 yıl oldu ama hala yazıyorum orayaHayır asla zaten kilo verdikten sonrada burada olucağız biliyorum sen haftalık kilo verme yarışmasından mezun oldun değil mi gelmen benim için çok çok önemli seninle yarışmak istiyorum
Hoşgeldin canımsın ölçülerini yaz çünkü 1 ekime kadar yarışıyoruz tüm takım bana karşı ben tek@puantiyeli_kelebek canım eğer kabul edersen ben de aranıza katılmak istiyorum
Buranın enerjisini muhabbetini çok sevdim
Bilgilerim şöyle
Yaşım 27
boyum 172
kilom 57
Öğretmenim İzmir liyim, nişanlıyım
İsterseniz her yerimin ölçülerini de yazabilirim
Zaten bütün takım bana karşı yarışıyor hepinizin Hakkı'ndan geleceğim görürsünüz sizleriEvet oradan mezun olalı nerdeyse 1 yıl oldu ama hala yazıyorum oraya
Senin kadar yapamasam da sporda yarışırız
Sırf senle yarışmak için bütün kiloları alıp sonra senle geri veresim var:))Zaten bütün takım bana karşı yarışıyor hepinizin Hakkı'ndan geleceğim görürsünüz sizleri
Sakın kızarım sana sen incel sıkılaş Can'ım kuğu gibi bir gelin olmanı istiyorum seninSırf senle yarışmak için bütün kiloları alıp sonra senle geri veresim var:))
Ayy inşallah fotomu da atarım buraya:))Sakın kızarım sana sen incel sıkılaş Can'ım kuğu gibi bir gelin olmanı istiyorum senin
Tamam Can'ım ekran resmini aldım 1 ekimde karşılaştırma yaparız@puantiyeli_kelebekMiyav_su ölçülerim kızlar
göğüs 88
bel 65
kalça 93
üst bacak 53
alt bacak 34
kol 25
Ben senin önce ve sonraki resmini görmüştümAyy inşallah fotomu da atarım buraya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?