- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Ben haricZaten bütün takım bana karşı yarışıyor hepinizin Hakkı'ndan geleceğim görürsünüz sizleri
Ben senin yerinede yarışırım bu cadılar ileBen haric
Ayy inşallah hayali bile güzel kııızzz
Sisti cnm ya nazara geldim resmen dun herkes cok guzel olmussun cok guzelsin diye sabahtan aksama kadr hep konustular nazara geldim resmen ustune bile basamiyorum acidanGeçmiş olsun Canım ayağın Nasıl oldu şimdi
Krem sür canım buz koy o bölgeyeSisti cnm ya nazara geldim resmen dun herkes cok guzel olmussun cok guzelsin diye sabahtan aksama kadr hep konustular nazara geldim resmen ustune bile basamiyorum acidan
Tamm cnm yaparim saolKrem sür canım buz koy o bölgeye
Iyiyim sekerim sen nasllsnBen senin yerinede yarışırım bu cadılar ilenasıl Canım iyi misin
Hoşgeldin tatlım@puantiyeli_kelebek canım eğer kabul edersen ben de aranıza katılmak istiyorum
Buranın enerjisini muhabbetini çok sevdim
Bilgilerim şöyle
Yaşım 27
boyum 172
kilom 57
Öğretmenim İzmir liyim, nişanlıyım
İsterseniz her yerimin ölçülerini de yazabilirim
Ben de hakem oluyim bariii ben kimseye karşı değilimZaten bütün takım bana karşı yarışıyor hepinizin Hakkı'ndan geleceğim görürsünüz sizleri
@puantiyeli_kelebekMiyav_su ölçülerim kızlar
göğüs 88
bel 65
kalça 93
üst bacak 53
alt bacak 34
kol 25
Tamam hakemde sensin ben @puantiyeli_kelebek ,Ben de hakem oluyim bariii ben kimseye karşı değilimKendimle yarışıyorum 19 Eylül'e kadar
Miyav_su Kardio 40 dk:10 dk koşu ,30 dk yürüyüş yaptım ağırlık olarak , 1.karın bel çalışması: ( Twister 1500 defa sayı, yanlara dumbel 3 kg ağırlık ile 500 defa sayı,sopayı sağa sola çevirme 900 defa sayı ,Mekik sehbasında mekik 100 defa sayı ,) 2. Arka kol : dumbel biceps curl 3 kg ağırlık 100 sayı ) 3.omuz sırt kanat :ön omuz Press ağırlıksız 50 sayı , latmachaire öne çekiş 10 kg 50 sayı ,zbar ağırlıksız 50 sayı ) 4. Bacak : ( leg curl yani arka bacak 15 kg 50 sayı , adductor iç bacak 25 kg 200 sayı , abductor dış bacak 25 kg 200 sayı ) toplamda 1 saat 40 dk @puantiyeli_kelebek Can'ım
miyav_su:
Kardio 40 dk:10 dk koşu ,30 dk yürüyüş yaptım ağırlık olarak , 1.karın bel çalışması: ( Twister 1500 defa sayı, yanlara dumbel 3 kg ağırlık ile 500 defa sayı,sopayı sağa sola çevirme 900 defa sayı ,Mekik sehbasında mekik 100 defa sayı ,) 2. Arka kol : dumbel biceps curl 3 kg ağırlık 100 sayı ) 3.omuz sırt kanat :ön omuz Press ağırlıksız 50 sayı , latmachaire öne çekiş 10 kg 50 sayı ,zbar ağırlıksız 50 sayı ) 4. Bacak : ( leg curl yani arka bacak 15 kg 50 sayı , adductor iç bacak 25 kg 200 sayı , abductor dış bacak 25 kg 200 sayı ) toplamda 1 saat 40 dk
kremsokola:
1 saat ebru salli skinny jeans
40 dk yuruyus
Miyav_su @puantiyeli_kelebek @SucceSSstorY koza16 @blackswannina94 @commadante
Cnm dun gorumcemin sunneti vardi 3 gundur ordayiz tel cekmiyo nete giremiyorum birde ben tekrar yeni bir diyete basliyoerum cok moralim bozuk bu aralar aksam ayagimi burktum nerdeyse ters donecekti o yuzden sıkıntidayim
Kızlar ben de sizle yazabilir miyim yoksa alım yapmıyo musunuz
@puantiyeli_kelebekMiyav_su ölçülerim kızlar
göğüs 88
bel 65
kalça 93
üst bacak 53
alt bacak 34
kol 25
gunaydin cnmGunaydin guzel hatunlar
Tünaydın nerdesin sen CanımGunaydin guzel hatunlar
gunaydin cnmGunaydin guzel hatunlar
Tamam hakemde sensin ben @puantiyeli_kelebek ,su321 , kremsokola ,@blackswannina94 ve @SucceSSstorY karşı yarışıyorum hodri meydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?