Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gecen gun kitapcida beden akli ile zayifla diye bi kitap gordum hosuma gitti kisa zamanda alicam birazda arastirma yapiorum aklima yatti gibi

Kızlar ya ben bu sabah ölçülerimi alıcaktım ama uyanamadım Şimdi bel ve karını gün içinde tok bir şekilde alsam çok fark çıkar mı Yoksa diğer ölçülerimi bugün alıp belimi fln yarın mı alsam

Harikasin ben bunlari yapsam ölürüm heralde icinden sopa cevirmeyi mekik sayisini tiwister i ornek aldim ayrintili yazdigin icin sagol tatlim

Harikasin ben o plates dvd sindede zorlanmistim tabi bu kiloyla normal

Cnm dun gorumcemin sunneti vardi 3 gundur ordayiz tel cekmiyo nete giremiyorum birde ben tekrar yeni bir diyete basliyoerum cok moralim bozuk bu aralar aksam ayagimi burktum nerdeyse ters donecekti o yuzden sıkıntidayim

Geçmiş olsun canim sadaka cikar ve Felak nas oku ortamlara girerken. Yeni diyetini paylasirsin nasilsa takipteyim
Kızlar ben de sizle yazabilir miyim yoksa alım yapmıyo musunuz

Yazabilirsin canim memnun olurum.. senin geçmişe baktim biraz harikasin kac kilo ile başladın? Ve beler yaptin biraz anlatır misin? Ben 0.1 tonluk biri olarak motivasyon aramaktayim da
@puantiyeli_kelebek Miyav_su ölçülerim kızlar
göğüs 88
bel 65
kalça 93
üst bacak 53
alt bacak 34
kol 25

Olculere gel fistiksin masallah ölçülerle Miyav_su ilgileniyor dimi miyavcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…