Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Niye ölceksin Can'ım bu sporum azalmış hali ben benimle yarışanların hepsinin ölçülerinin ekran resmini aldım

Tünaydın nerdesin sen Canım

Şöyle ozetleyeyim canim cok kotu bunaltici bir gece gecirdim defalarca cami actim usudum cami kapattım tekrar bunaldim yine actim anlayacağın yorgunluktan bunyem sarsıldı her yerim agridi sabaha kadar sabah gec kalktim kahvalti falan derken bizim merdivenleri silen kadin ayrildi bizde sira yaptik benim siramdi merdivenleri yikadim oldum malum aile apartmani geldim dus aldim bornozla oturdum size yaziyorum simdide senin yuzunden de simdi hizlica kalkip evi toplayip spor yapmam lazım cadı

Haftada 1 gün dinlendir Can'ım yoksa vücut isyan eder emin ol ben senden korkuyorum kesin beni sen geçersin

Kork tabi kuzum benim vucudun yuz ölçümü fazla
sonucta sen ve diger.kızlar daha ne kadar incelebilirsin ki ben alan genisliginden kazaniyorum yani hehheh kilomu avantaja cevirebilecegim alani buldum

Geçmiş olsun Canım keşke spordan sonra kas gevşetici alsaydın Can'ım bugün yarın dinlen anladım ki vücudun yorulmuş ptesi tekrardan başlamanı istiyorum

Geçmiş olsun Canım keşke spordan sonra kas gevşetici alsaydın Can'ım bugün yarın dinlen anladım ki vücudun yorulmuş ptesi tekrardan başlamanı istiyorum

Sagol kuzum benim. Erken eve gelsem dinlensem olmazdi aslina meydandaki ruzgar mahvetti beni..
Hih yapar miyim oyle sey haftada bir gun dinlenirim belki su uyur Miyav_su uyumaz tedbirli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…