Niye ölceksin Can'ım bu sporum azalmış haliHarikasin ben bunlari yapsam ölürüm heralde icinden sopa cevirmeyi mekik sayisini tiwister i ornek aldim ayrintili yazdigin icin sagol tatlim
Harikasin ben o plates dvd sindede zorlanmistim tabi bu kiloyla normal
Geçmiş olsun canim sadaka cikar ve Felak nas oku ortamlara girerken. Yeni diyetini paylasirsin nasilsa takipteyim
Yazabilirsin canim memnun olurum.. senin geçmişe baktim biraz harikasin kac kilo ile başladın? Ve beler yaptin biraz anlatır misin? Ben 0.1 tonluk biri olarak motivasyon aramaktayim da
Olculere gel fistiksin masallah ölçülerleMiyav_su ilgileniyor dimi miyavcim
Haftada 1 gün dinlendir Can'ım yoksa vücut isyan ederKız ben kuzu kuzu takılıyorum simdi sen hodri meydan falandersen bugun dinlenmem yine spor yaparim ki
Tünaydın nerdesin sen Canım
Korkulur senden vallaNiye ölceksin Can'ım bu sporum azalmış haliben benimle yarışanların hepsinin ölçülerinin ekran resmini aldım
Haftada 1 gün dinlendir Can'ım yoksa vücut isyan ederemin ol ben senden korkuyorum kesin beni sen geçersin
Geçmiş olsun Canım keşke spordan sonra kas gevşetici alsaydın Can'ım bugün yarın dinlen anladım ki vücudun yorulmuş ptesi tekrardan başlamanı istiyorumŞöyle ozetleyeyim canim cok kotu bunaltici bir gece gecirdim defalarca cami actim usudum cami kapattım tekrar bunaldim yine actim anlayacağın yorgunluktan bunyem sarsıldı her yerim agridi sabaha kadar sabah gec kalktim kahvalti falan derken bizim merdivenleri silen kadin ayrildi bizde sira yaptik benim siramdi merdivenleri yikadim oldum malum aile apartmani geldim dus aldim bornozla oturdum size yaziyorum simdide senin yuzunden de simdi hizlica kalkip evi toplayip spor yapmam lazım cadı
Kork tabi kuzum benim vucudun yuz ölçümü fazla
sonucta sen ve diger.kızlar daha ne kadar incelebilirsin ki ben alan genisliginden kazaniyorum yani hehheh kilomu avantaja cevirebilecegim alani buldum
Hepinizi buradan böyleKorkulur senden valla
Geçmiş olsun Canım keşke spordan sonra kas gevşetici alsaydın Can'ım bugün yarın dinlen anladım ki vücudun yorulmuş ptesi tekrardan başlamanı istiyorum
Bugün reglim geldikilom 75.400 gr ya 1 paket makarna gitmemiş
Geldım fıstıkımmmm esımı beklıyorum saat 5de gelcek ısten veee metre almaya gıdıcem hemn olcucem kendımııı
Miyav_su
Ooov ortalık kızıştıııTamam hakemde sensin ben @puantiyeli_kelebek ,@su321 ,@kremsokola ,fitblack ve _Masalim_ karşı yarışıyorum hodri meydan
bir iyileşeyim de sen görürsünTamam hakemde sensin ben @puantiyeli_kelebek ,@su321 ,@kremsokola ,fitblack ve _Masalim_ karşı yarışıyorum hodri meydan
ay ben de eskiden kendimi spor yapıyor sanırdım@kremsokolaMiyav_su _Masalim_ fitblack
45 dk kosu bandı
42 dk leslie 3 mil
1.5 saat dışarda yürüyüş
20 dk parkta aletlerle çalışma
teşekkür ederim canım,bu hafta böyle pertim maalesefOyy çok geçmiş olsun kuzumDikkat et kendine
canım teşekkür ederim,atmışsın da fotoyu alıyorum pazartesi bir tanesin sennCan'ım sana iz kalmaması için bir krem söyleyeceğim emin ol kalmaz dermatixsi ultra gel krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?