tamam canım,zaten pantalon giyecek halim bile yok bir şey sürtününce acıyor. böyle kaldım evin içinde,çıkarken de dikkat ederim güneş iz bırakıyor gerçektenBikac ay once bi arkadasimin basina geldi benim de, eczaneden krem alip cok iyi yapmissin. Ne yaparsan yap sakin sakin gunese cikarma canim yanan yerleri. Gunes kremi sur ustune pantolon giy oyle diyim. Gunes gorurse izi kalir. Bende minnak bi ameliyat izi var ordan biliyorum, doktor milyon kere soylemisti gunese cikarma diye dinlemedim
ama şöyle bak ben 75 kiloyum senin kilona gelince allah bilir kaç kalacak90 mi canini sikiyo ay bayilicaaambenimkilere ufka dogru uzaklasiyolar, her hafta garanti 0.5-1 cm incelme=))
bir iyileşeyim de sen görürsün
bu hafta hiçbir sporu yapamam.ama sonra görüşürüz
Yalniz hizli bir giris yaptim dimiiiay ben de eskiden kendimi spor yapıyor sanırdımbittim ben bittiiiiiiiim
gözlerimi kocaman kocaman açtım görünceYalniz hizli bir giris yaptim dimiiiyari yolda kalmazsam iyidir
evet ama tam GYM tarzı bişey değil yani çokda büyük bir salon değil fakat baya işe yaradığı doğruBende yapıyorum bunları salonda leg adductor makinesi ile 25 kg 200 defa çok iyi Can'ım salona mı gidiyorsun sen
evet ama tam GYM tarzı bişey değil yani çokda büyük bir salon değil fakat baya işe yaradığı doğru
Niye korkuyorsun Canım
Korkun bendenKorkulur senden valla
Bekliyorum bir tek sen kaldın sonra hepiniz ölçğlerini yazıcamGeldım fıstıkımmmm esımı beklıyorum saat 5de gelcek ısten veee metre almaya gıdıcem hemn olcucem kendımııı
Miyav_su
Yok canım asla yanlış anlama birden vücuduna yüklenirsen bir sakatlık açarsın kendine yavaş yavaş aratırrak yap ben öyle yaptım 20 dk yürüyüş sonra 4-5 saat olmaya başladıSagol kuzum benim. Erken eve gelsem dinlensem olmazdi aslina meydandaki ruzgar mahvetti beni..
Hih yapar miyim oyle sey haftada bir gun dinlenirim belki su uyurMiyav_su uyumaz tedbirli olmak lazim
Saol cnm var benim ustunde bisi ama anamadim bugunde banyoda kafami lavoya carptim dusup dua okuyorum rabbim kabul etsinHarikasin ben bunlari yapsam ölürüm heralde icinden sopa cevirmeyi mekik sayisini tiwister i ornek aldim ayrintili yazdigin icin sagol tatlim
Harikasin ben o plates dvd sindede zorlanmistim tabi bu kiloyla normal
Geçmiş olsun canim sadaka cikar ve Felak nas oku ortamlara girerken. Yeni diyetini paylasirsin nasilsa takipteyim
Yazabilirsin canim memnun olurum.. senin geçmişe baktim biraz harikasin kac kilo ile başladın? Ve beler yaptin biraz anlatır misin? Ben 0.1 tonluk biri olarak motivasyon aramaktayim da
Olculere gel fistiksin masallah ölçülerleMiyav_su ilgileniyor dimi miyavcim
Sorma arkadaş Aradı düğüne gideceklermiş ilçeye gitmedim zaten reglim vardı duş aldım uyumuşum rüyamdaO bisey mi ben 400 gr almisim ama takmiyorum kafaya hem regl hem dunku yorgunluk yemedikten sonra kafaya takmiyorum sende takma gidecek canim ha bu hafta ha gelecek hafta
Evet herkes olucak canım maksat birbirimizi motive etmek dermişim yok yalan söyleyemem kazanan ben olucamOoov ortalık kızıştıııKazanan herkes olucak
Yeter ki iyileş canım benim sonra tan gaz katılırsın aramızabir iyileşeyim de sen görürsün
bu hafta hiçbir sporu yapamam.ama sonra görüşürüz
Ya işte neyim demiyeceksin hiçbir Zaman bak @puantiyeli_kelebek bizlere kelebek gibi uçar arı gibi sokarım diyor bende ondan korkmaya başladım haay ben de eskiden kendimi spor yapıyor sanırdımbittim ben bittiiiiiiiim
Yok kalmazsın canım emin ol yarı yolda kalmamak için yavaşsan başla sıkılma tempoyu arttır artık kim tutar seni sendeki o ışığı görüyorum benim gibisin bak sana dün geceki olayı anlatayım eşim 22.30 eve geldi hadi dedi yürüyüşe bende tamam dedim taytımı giydim üstüme askılı tişört kilolu iken giydirirdi Tayt çünkü pantolon zor buluyor bulduğumda 2 hafta zor dayanıyordu arası hep yırtılırdı bende tayt üstü tunik alır giyerdim hiçbirşey demezdi amanın akşam tayt giyme dedi koşarız benim şortu giy dedi bende emin misin dedim evet dedi ok giydim neyse koşu yolunda yürüdük 2 saat orada aile cay bahçesi var orada çay İçel'im dedi hep bekar erkek gençler kalmış Ada'm beni nereye saklayacağını bilemedi bende anlamsızlıktın geldimYalniz hizli bir giris yaptim dimiiiyari yolda kalmazsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?