Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

tamam canım,zaten pantalon giyecek halim bile yok bir şey sürtününce acıyor. böyle kaldım evin içinde,çıkarken de dikkat ederim güneş iz bırakıyor gerçekten

90 mi canini sikiyo ay bayilicaaam benimkilere ufka dogru uzaklasiyolar, her hafta garanti 0.5-1 cm incelme=))
ama şöyle bak ben 75 kiloyum senin kilona gelince allah bilir kaç kalacak
bir de en çok oradan gitti başlangıç ölçüm 104 cm di 2 ay önce bu hızla giderse kalmayacak valla

Sagol kuzum benim. Erken eve gelsem dinlensem olmazdi aslina meydandaki ruzgar mahvetti beni..
Hih yapar miyim oyle sey haftada bir gun dinlenirim belki su uyur Miyav_su uyumaz tedbirli olmak lazim
Yok canım asla yanlış anlama birden vücuduna yüklenirsen bir sakatlık açarsın kendine yavaş yavaş aratırrak yap ben öyle yaptım 20 dk yürüyüş sonra 4-5 saat olmaya başladı

Saol cnm var benim ustunde bisi ama anamadim bugunde banyoda kafami lavoya carptim dusup dua okuyorum rabbim kabul etsin

O bisey mi ben 400 gr almisim ama takmiyorum kafaya hem regl hem dunku yorgunluk yemedikten sonra kafaya takmiyorum sende takma gidecek canim ha bu hafta ha gelecek hafta
Sorma arkadaş Aradı düğüne gideceklermiş ilçeye gitmedim zaten reglim vardı duş aldım uyumuşum rüyamda tövbe yarabbim böyle şeyler pek görmem ama lokum dükkanında gördüm kendimi uyandım acayip nefsim çekti bende 1 şeftali 1 kivi ve karpuz yedim ki yemem lazım akşama arkadaş ile yürümem lazım şekere yağa dönüşmeden

Yalniz hizli bir giris yaptim dimiii yari yolda kalmazsam iyidir
Yok kalmazsın canım emin ol yarı yolda kalmamak için yavaşsan başla sıkılma tempoyu arttır artık kim tutar seni sendeki o ışığı görüyorum benim gibisin bak sana dün geceki olayı anlatayım eşim 22.30 eve geldi hadi dedi yürüyüşe bende tamam dedim taytımı giydim üstüme askılı tişört kilolu iken giydirirdi Tayt çünkü pantolon zor buluyor bulduğumda 2 hafta zor dayanıyordu arası hep yırtılırdı bende tayt üstü tunik alır giyerdim hiçbirşey demezdi amanın akşam tayt giyme dedi koşarız benim şortu giy dedi bende emin misin dedim evet dedi ok giydim neyse koşu yolunda yürüdük 2 saat orada aile cay bahçesi var orada çay İçel'im dedi hep bekar erkek gençler kalmış Ada'm beni nereye saklayacağını bilemedi bende anlamsızlıktın geldim hoşuma gittizafere doğru ilerliyorum eminim sende olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…