gözlerimi kocaman kocaman açtım görünce
zatenMiyav_su 'ya kimse yetişemez de sen de pek hızlı girmişsiin
Anam ne miyav_su Muş'um kızlar bu kadar abartmayın
Yapma zaten birden yüklenme Can'ım zararı olur yavaş yavaş artır bütün hareketleri ben öyle yaptımOyle kuru sıkı atıyorum da daha hic bisey yapmadım onu ne yapacağım
Önemli olan senin hareketleri doğru yapman Canım bu çok iyievet ama tam GYM tarzı bişey değil yani çokda büyük bir salon değil fakat baya işe yaradığı doğru
Can'ım bol bol dua oku rabbim kaza bela vermesin kem gözlerden korusun bizleriSaol cnm var benim ustunde bisi ama anamadim bugunde banyoda kafami lavoya carptim dusup dua okuyorum rabbim kabul etsin
Evet aslında çok yapmakta önemli değil Can'ım önemli olan düzgün ve seri şekilde yapmakİşlevi önemli zaten canım hergun mu gidiyorsun spora?
Meydan okumamış olmam iddaalı olmadığım anlamına gelmezEvet herkes olucak canım maksat birbirimizi motive etmek dermişim yok yalan söyleyemem kazanan ben olucamyaşasın ben
1 aydır falan düzensiz gidiyordum ama artık düzenli gitmeye başladım sadece bugun geç uyandığım için gidemedim salonda 4te kapanıyordu ve sporum 2 saat sürüyordu o yüzdenİşlevi önemli zaten canım hergun mu gidiyorsun spora?
aynen öyle hareketleri doğru yapmadığın zaman yanlış kas çalışıyormuş ve sanırım bu da kilo vermeyi zorlaştırıyorÖnemli olan senin hareketleri doğru yapman Canım bu çok iyi
Kesinlikle öyle csnım aman dikkat ağırlık ild çalışırken özellikleaynen öyle hareketleri doğru yapmadığın zaman yanlış kas çalışıyormuş ve sanırım bu da kilo vermeyi zorlaştırıyor
Vay iyi eğlenceler CanımBen düğüne gidiyorum kızlar birazdanGece sonunda menümü yazarım
Vay be arkadaş kime güveneceğiz burada sen hakem değil misinMeydan okumamış olmam iddaalı olmadığım anlamına gelmez
Menünde güzel sporunda fıstıkMenüm
Sabah : salatalık domates biber semiz otu
Yumurta
Zeytin peynir
Akşam : çorba haşlanmış tavuk salata ayran
Spor:2.5 saat yürüyüş
Afiyet olsun partem yürüyüş iyi gelir Canım doktor bu konuda bir şey vermedi mi canımSabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?